blackhill66 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Έχω εγκαταστήσει στο desktop free panda antivirus θεωρείται πως μπορώ να κάνω τις συναλλαγές μου με ασφάλεια; ευχαριστώ
antbyron Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Τις συναλλαγές σου μπορείς να τις κάνεις με ασφάλεια εφόσον έχεις πάρει τα απαραίτητα μέτρα και προσέχεις. Ένα από αυτά τα μέτρα είναι να έχεις antivirus. Τώρα αν κάνει καλή δουλειά το free panda, δεν το γνωρίζω. Προσωπικά πληρώνω για να έχω περισσότερες υπηρεσίες. Δεν ξέρω αν το free panda υποστηρίζει δικό του browser να κάνεις συναλλαγές, μάλλον όχι φαντάζομαι. Κάποια πληρωμένα το υποστηρίζουν. Είναι καλή λύση θεωρώ αλλά εγώ δεν το χρησιμοποιώ με το kaspersky που έχω γιατί νιώθω ότι δεν το χρειάζομαι. 2 ώρες πριν, blackhill66 είπε Έχω εγκαταστήσει στο desktop free panda antivirus θεωρείται πως μπορώ να κάνω τις συναλλαγές μου με ασφάλεια; ευχαριστώ
kormos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Στις 25/7/2019 στις 7:25 ΜΜ, blackhill66 είπε Έχω εγκαταστήσει στο desktop free panda antivirus θεωρείται πως μπορώ να κάνω τις συναλλαγές μου με ασφάλεια; ευχαριστώ Την ασφάλεια για αρχή στην παρέχει και η σελίδα της τράπεζας. Απο εκεί και πέρα ότι αναφέρθηκε νωρίτερα, πρέπει να είσαι προσεκτικός στα «άσχετα» κλικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα