Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με υστερική διαχειρίστρια πολυκατοικίας.


Jafar13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Με απασχολεί το εξής. Νοίκιασα πριν λίγο καιρό ένα σπίτι. Απ' ότι είδα τα κοινόχρηστα τα έχει αναλάβει να τα εκδίδει εταιρεία. Εμείς δίνουμε τα λεφτά στη διαχειρίστρια και αυτή λογικά τα δίνει στην εταιρία. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ με αυτήν [όπως και πολλοί άλλοι] είμαστε στα μαχαίρια. Είναι μια πολύ παράξενη γυναίκα, έχει κακές σχέσεις με όλους στην πολυκατοικία, δεν της μιλάει κανείς, είναι υστερική και δεν θέλω ούτε μπροστά μου να τη βλέπω, πόσο μάλλον να της χτυπάω την πόρτα κάθε 2 μήνες για να πληρώνω. Απ' ότι μου είπε ο ιδιοκτήτης, αυτή δεν προέκυψε διαχειρίστρια μέσω συνέλευσης των ενοίκων/ιδιοκτητών αλλά "αυτοανακηρύχθηκε" πριν χρόνια και το παίζει πολύ εξουσία, νομίζει ότι η πολυκατοικία είναι τσιφλίκι της. Θέλω να μου πει αν ξέρει κάποιος, αντί να δίνω τα λεφτά σε αυτήν, μπορώ μήπως να πληρώνω απευθείας την εταιρία; Γίνεται να την "παρακάμψω" ; Θα μου πείτε πάρε τους τηλέφωνο και ρώτα. Ναι, απλώς βιάζομαι να σκεφτώ τις κινήσεις μου και είναι Κυριακή σήμερα οπότε είναι κλειστά. Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει, η γυναίκα είναι τρελή.

Επεξ/σία από Jafar13
  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί όπου να 'ναι θα εκδοθούν τα νέα κοινόχρηστα και δεν ξέρω αν επηρεάσει αυτό. Ίσως να μην παίξει ρόλο αλλά ποιος ξέρει, ίσως πρέπει να το ξέρουν πριν την έκδοση. Προσπαθώ δηλαδή να προλάβω όλα τα ενδεχόμενα απλώς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είναι διαχειριστρια αυτή τότε τα λεφτά μένουν σε αυτή. 

Αν είναι η εταιρεία τότε στο λογαριασμό θα σου είχε από κάτω Iban τραπεζών. 

Μπορείς ίσως να της πεις να σου δώσει ένα τραπεζικό λογαριασμό να τα βάζεις και να σου ρίχνει την απόδειξη κάτω από την πόρτα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Τζών Τραβαβόλτα είπε

Κακή ιδέα.Μπορεί κάποια στιγμή να ξεχαστεί κάποια απόδειξη ή και να χαθεί και μετά τρέχα γύρευε.

Αυτές οι συναλλαγές καλό ειναι να γίνονται χέρι με χέρι.Πάρε λεφτά, φέρε απόδειξη.

Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα και είναι ασφαλέστερη από το χέρι με χέρι, μπορείς επίσης να γράψεις τα σχόλια της Τράπεζας και σε ποιο μήνα αντιστοιχούν τα κοινόχρηστα και το όνομά σου και τα πάντα, εγώ για χρόνια πολλά, όταν έμενα σε πολυκατοικία, πλήρωνα με αυτό τον τρόπο

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο ειδοποιητήριό μου δεν υπάρχει ΙΒΑΝ τράπεζας δυστυχώς. Πφφφφφφφ. Πιστεύω δεν θα δεχτεί άλλο τρόπο πληρωμής γιατί είναι και καμμιά 60-70 ετών, σιγά μην ξέρει από ίντερνετ, καταθέσεις και τέτοια. Γενικά δεν βγάζεις συνεννόηση.

Επεξ/σία από Jafar13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλιστα πρόσφατα είχαμε και μια ιστορία και αν της χτυπήσω την πόρτα πάλι για κοινόχρηστα και τέτοια θα μαλώσουμε και θα μας ακούσουν οι πάντες πάλι. Πέρασα UTP καλώδιο από το σπίτι μου, κάτω στο κουτί με τα τηλέφωνα (το στερέωσα στην πίσω πλευρά της οικοδομής για να μην φαίνεται) στην είσοδο της πολυκατοικίας γιατί δεν είχα καθόλου καλό ίντερνετ. Ήρθε σπίτι μου και άρχισε να μου φωνάζει με προσβλητικό και θρασύ ύφος, απάντησα κι εγώ, γίναμε από δυο χωριά χωριάτες. Αυτή επειδή εγώ είμαι 32 ετών νόμισε θα με φοβέριζε λες και ήμουν κάνα δεκάχρονο αλλά την πήρε ελαφρώς ο διάολος και εδώ και 4-5 μέρες που συνέβη αυτό είμαι περίεργος αν βρεθούμε αν γίνει καμμιά έκρηξη πάλι. Τα κάγκελα που πέρασε όμως στα σκαλιά της πολυκατοικίας "για να πιάνονται οι ηλικιωμένοι" δεν ρώτησε κανέναν, απλά μας έστειλε το λογαριασμό (έτσι μου είπε ο ιδιοκτήτης). Εκεί μια χαρά, έκανε ό,τι ήθελε. Εμείς απαγορεύεται. Είναι περίπτωση σας λέω. Παλιά που ήταν να ανοίξει δίπλα μας ένα κομμωτήριο και μια υπηρεσία ταχυμεταφορών έτρεχε στη γειτονιά να μαζέψει υπογραφές να μην ανοίξουν (φυσικά πήρε το τρίτο το μακρύτερο και τα μαγαζιά δουλεύουν κανονικά) μου είπε ο ιδιοκτήτης. Γι' αυτό λοιπόν, προσπαθώ να βρω λύση να μη τη βλέπω μπροστά μου ούτε ζωγραφιστή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Ρώτησε στην εταιρεία που βγάζει τα κοινόχρηστα. Σε πολυκατοικία που έμενα παλιότερα, στο χαρτί των κοινοχρήστων έγραφε ποιές μέρες και ώρες μπορούσαμε να πηγαίνουμε στο γραφείο τους για πληρωμή. Δεν ήξερα καν αν είχαμε διαχειριστή/τρια στην πολυκατοικία, με βόλευε και πήγαινα απευθείας στην εταιρεία.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, divo είπε

οσο για το utp κλπ. αυτα ειναι του ιδιοκτητη. εσυ δεν εχεις καμια δουλεια να περασεις τπτ.

Τον ρώτησα εννοείται, δεν έφερε αντίρρηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...