Προς το περιεχόμενο
Conan2046

Πρόβλημα με εμφάνιση εικόνας σε ιστοσελίδα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να εκτυπώσω μια βεβαίωση σύνταξεων του ΟΓΑ από τον παρακάτω σύνδεσμό:

84.205.254.71/apps/index.php/bebaiwsi_synt

 

Έχει μια ερώτηση ασφαλείας σε μορφή εικόνας, σε chrome, opera, και Edge η εικόνα δεν εμφανίζεται καν.

Στον Internet explorer και στον firefox εμφανίζεται ένα κουτάκι με Χ. 

Καμιά ιδέα τι πρέπει να γίνει για να εμφανιστεί η εικόνα;

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης

Μπορεί να έχει πέσει ο server από όπου φορτώνει το captcha. Δοκίμασε αργότερα.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από την αρχή της εβδομάδας έχω προσπαθήσει και μάλιστα από διαφορετικούς υπολογιστές.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης

Στείλτους ένα e-mail τότε ή πάρε τ/φ. Δεν είναι πρόβλημα δικό σου πάντως γιατί και σε εμένα το ίδιο βγάζει.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Conan2046 είπε

Από την αρχή της εβδομάδας έχω προσπαθήσει και μάλιστα από διαφορετικούς υπολογιστές.

Αν δεν έχεις βγάλει άκρη ακόμα βάλε με το χέρι https://  ή πάτα τον παρακάτω σύνδεσμο

 https://84.205.254.71/apps/index.php/bebaiwsi_synt

Με αυτό τον τρόπο εμένα μου δείχνει το captcha ( δεν έχω κωδικούς για να δω αν συνδέεται)

 

spacer.png

Παρατήρησα ότι αν φορτώσει μια φορά τουλάχιστον στο browser η σελίδα με ασφαλή σύνδεση, μετά συνεχίζει να φορτώνει την εικόνα κανονικά ακόμα και χωρίς το "https"

Επεξ/σία από Parasomnia

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Στις 29/7/2019 στις 9:29 ΠΜ, Parasomnia είπε

Αν δεν έχεις βγάλει άκρη ακόμα βάλε με το χέρι https://  ή πάτα τον παρακάτω σύνδεσμο

 https://84.205.254.71/apps/index.php/bebaiwsi_synt

Με αυτό τον τρόπο εμένα μου δείχνει το captcha ( δεν έχω κωδικούς για να δω αν συνδέεται)

spacer.png

Παρατήρησα ότι αν φορτώσει μια φορά τουλάχιστον στο browser η σελίδα με ασφαλή σύνδεση, μετά συνεχίζει να φορτώνει την εικόνα κανονικά ακόμα και χωρίς το "https"

Δουλεύει, σ' ευχαριστώ για την λύση!!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.