Bourdoulas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, paredwse είπε Έχω την εντύπωση ότι αυτό που γράφεις δεν είναι ακριβές: στο iPhone X δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σύρεις δάχτυλο στην οθόνη για να ξεκλειδώσει. Το ξεκλείδωμα της Apple λειτουργεί μια χαρά στο σκοτάδι. Καμία σχέση με την ίριδα και τα μάτια, το ξεκλείδωμα με πρόσωπο «διαβάζει» όλο το πρόσωπο. To iris scan λειτουργεί και στο σκοτάδι.
asdfaster Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, judgevag είπε Είσαι άσχετος γιατί λειτουργεί με υπέρυθρες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Κάτοχος mi8 με ξεκλείδωμα προσώπου....άριστο και ταχύτατο Κόψε τα ναρκωτικά δεν σε ρώτησε κανεις για το mi8 και ούτε με νιαζι αν λειτουργεί του mi8. Αλλο mi8 αλλο pixel. Το pixel είναι πολύ καλύτερο άρα θα είναι ok τοτε το face unlock του pixel εφόσον λειτουργεί μέχρι και του mi8. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από asdfaster
Bil79 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 14 λεπτά πριν, KostasKri είπε Ενώ τα τηλέφωνα με το TouchID από πίσω; εκεί δεν χρειάζεται να σηκώσεις; Για τα in-display δεν σχολιάζω καν και από άποψη security και για ταχύτητα. Μα για να γλυτώσουμε από αυτόν τον "καρκινο" που φορτωθηκαμε λόγω της "bezelομανιας" περιμέναμε το in display fingerprint. Όλα τα άλλα είναι μεσοβεζικες λύσεις. Καλό να υπάρχουν, αλλά συμπληρωματικά. Αλήθεια, εσείς που το λέτε άσχημο που το είδατε να πάω να το δω κι εγω;
KostasKri Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, Bil79 είπε Μα για να γλυτώσουμε από αυτόν τον "καρκινο" που φορτωθηκαμε λόγω της "bezelομανιας" περιμέναμε το in display fingerprint. Όλα τα άλλα είναι μεσοβεζικες λύσεις. Καλό να υπάρχουν, αλλά συμπληρωματικά. Αλήθεια, εσείς που το λέτε άσχημο που το είδατε να πάω να το δω κι εγω; Τέλος πάντων, αυτά είναι προτιμήσεις... Προσωπικά το FaceID δεν το αλλάζω... και τα περί γυαλιών ηλίου κτλ δεν με απασχολούν... Και το TouchID άμα είχα βρώμικα χέρια ή βρεγμένα δεν έπαιζε. Όλα έχουν υπέρ και κατά. Τα υπέρ του FaceID είναι περισσότερα κατ' εμέ. Για κάποιον άλλον πιθανώς να ισχύει το αντίθετο
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Παπαριες καμαρωτες..... Γιατι ολος ο πλανητης αυτο ζητουσε απο το επερχομενο pixel.... Δεν χλεβαζω κανενα μας (γιατι και εγω καμμενος με iphone xs max και samsung s10+ ειμαι) , απλα λεω οτι αυτο το hype με το οπτικο ξεκλειδωμα παραπαει.... Αντι να βελτιωσουν την τεχνολογια της μπαταριας , ετσι ωστε να κραταει καμμια εβδομαδα σε αυτες τις συσκευες , προσθετουν στοιχεια που μπορουμε να κανουμε και χωρις....
X4Tz1S Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Runner25 είπε παπαριες εεε τι λες βρε παιδακι μου με το iPhone x που εχω και δοκιμασα την τεχνολογια αναγνωρισης προσωπου βολευει πολυ καλυτερα απο το να πρεπει να πατησεις καπου με το δαχτυλο, απλα το κοιτας και ξεκλειδωνει Συγνώμη κιόλας αλλά δεν βολεύει περισσότερο από την στιγμή που πρέπει να μου περιορίσει το οπτικό μου πεδίο . Π.χ. Με το δακτυλικό αποτύπωμα μπορώ πολύ εύκολα να ξεκλειδώσω το κινητό μου και να καλέσω την τελευταία μου κλήση χωρίς καν να το κοιτάω .
alexakos89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, NamelessDead είπε Δεν μπορώ να χωνεψω οτι η Google, που εχει το καλυτερο version του Android και την καλύτερη καμερα, φτιαχνει τοσο ασχημες συσκευες. Φανταστειτε μια συσκευη σαν το S10+ με original android και καλυτερη καμερα Συμφωνω στην θεωρια αλλά επειδη δεν εχω iPhone, με οσους εχουμε γυαλια τι παιζει; Γιατι αν ειναι να γλιτωσω το δαχτυλο για να βγαζω τα γυαλια οποτε θελω να ανοιξω το κινητο, καλυτερα δαχτυλικο Δεν βγαζεις τα γυαλια για να ξεκλειδωσει.Ξεκλειδωνει και με αυτα 10 λεπτά πριν, X4Tz1S είπε Συγνώμη κιόλας αλλά δεν βολεύει περισσότερο από την στιγμή που πρέπει να μου περιορίσει το οπτικό μου πεδίο . Π.χ. Με το δακτυλικό αποτύπωμα μπορώ πολύ εύκολα να ξεκλειδώσω το κινητό μου και να καλέσω την τελευταία μου κλήση χωρίς καν να το κοιτάω . Καλεις κανονικα τις αναπαντητες χωρις να το κοιτας και να το ξεκλειδωσεις
Q-Taxys Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Ως κάτοχος Pixel μπορώ να πω ότι με χαλάει που βγαίνει ο αισθητήρας από πίσω, αλλά διαβάζουμε πράγματα που δεν ισχύουν. Όσον αφορά στο ξεκλείδωμα σύμφωνα με τα λεγόμενα της Google, θα γίνεται πολύ γρήγορα και με διαφορετικές γωνίες καθώς ξεκινάει ο μηχανισμός από τη στιγμή που σηκώνετε το τηλέφωνο. Το Project Soli δεν είναι απλά κάποια αόριστα waves, έχει πολλή τεχνολογία από πίσω του και έχει επενδύσει αρκετά η Google πάνω σε αυτό. Περισσότερα εδώ: https://www.androidcentral.com/timeline-how-soli-went-concept-pixel Αυτό που προσωπικά με ενοχλεί είναι ότι τα gestures θα είναι διαθέσιμα σε "επιλεγμένες χώρες" (προφανώς λόγω νομοθεσίας) και φοβάμαι ότι για όσους "μερακλήδες" μας αρέσουν τα Pixels μπορεί να έχουμε θέμα. Προσωπικά το face unlock δεν μου αρέσει, αλλά η χρήση του κινητού χωρίς τη χρήση των χεριών είναι σημαντική για αρκετούς ανθρώπους σε διάφορες δουλειές.
Deadpool 1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, Runner25 είπε παπαριες εεε τι λες βρε παιδακι μου με το iPhone x που εχω και δοκιμασα την τεχνολογια αναγνωρισης προσωπου βολευει πολυ καλυτερα απο το να πρεπει να πατησεις καπου με το δαχτυλο, απλα το κοιτας και ξεκλειδωνει διορθωνω την διατυπωση το σηκωνεις ενω εχεις ενεργοποιημενο το raise to wake και ενεργοποιητε μονο του και διαβαζει το προσωπο σου Ανατρίχιασα!Δηλαδή το ξεκλειδώνεις με 3 κινήσεις.Το πιάνεις, το σηκώνεις και το κοιτάς. εγω στο s10+ μόλις το πιάνω ξεκλειδώνει.
EmnIT Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, Bil79 είπε Αλήθεια; δοκίμασε να το κοιτάξεις από γωνία χωρίς να πρέπει να βάλεις τη μούρη σου μπροστά. Εκεί το πιάνουν οι ντροπές και δεν ξεκλειδώνει... Π@π@ριες ξαναλέω... Με τον καιρό το ιφον σε Μαθαίνει μικρό λεπτομέρειες στο πρόσωπό σου που σε κάνει μοναδικό και μπορεί να σε διαβάζει από διάφορες γωνίες και με πολύ χαμηλό φωτισμό έως καθόλου
tsibosp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 17 ώρες πριν, Runner25 είπε παπαριες εεε τι λες βρε παιδακι μου με το iPhone x που εχω και δοκιμασα την τεχνολογια αναγνωρισης προσωπου βολευει πολυ καλυτερα απο το να πρεπει να πατησεις καπου με το δαχτυλο, απλα το κοιτας και ξεκλειδωνει διορθωνω την διατυπωση το σηκωνεις ενω εχεις ενεργοποιημενο το raise to wake και ενεργοποιητε μονο του και διαβαζει το προσωπο σου Συμφωνω με τον φιλο . Και στο Redmi Note 7 το εχω ενεργοποιησει με το raise to wake και πλεον με βολευει πολυ καλυτερα. Μονο μειονεκτημα που ειναι καπως εκνευριστικο οταν θελεις απλα να δεις την ωρα στην οθονη και αυτο σε πιανει μερικες φορες και υπο περιεργη γωνια (ουτε καν στο υψος του προσωπου) και ξεκλειδωνει.
ditorx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2019 Μου αρεσει που ολοι σχολιαζουν το pixel και το Iphone ενω προφανως ολου εχουν ρεντ μι , μαι ται και λοιπα κινεζικα... μυστηρια πραγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα