AxlRose1987 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Καλησπερα σε ολους αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την συνδεση ethernet στον υπολογιστη μου. Γι αυτο θα ηθελα να συνδεθω μεσω WiFi. Γενικως δεν ειμαι γνωστης του αντικειμενου, Προσπαθησα με μερικα Tutorials να το φτιαξω μονος μου αλλα τιποτα δεν βρισκω στο Device Manager στο Adaptive Network το Wireless Wifi και γενικως δεν μου εμφανιζεται τιποτα το οποιο εχει να κανει με το ασυρματο δικτυο. θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει?
donblunts Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μάλλον ήρθες σε αυτό το φόρουμ λόγω των μαντικών ικανοτήτων μας ε; Εδώ καπνίζουμε φύλλα, δεν τα μασάμε. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από donblunts
zx1234r Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 49 λεπτά πριν, AxlRose1987 είπε Καλησπερα σε ολους αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την συνδεση ethernet στον υπολογιστη μου. Γι αυτο θα ηθελα να συνδεθω μεσω WiFi. Γενικως δεν ειμαι γνωστης του αντικειμενου, Προσπαθησα με μερικα Tutorials να το φτιαξω μονος μου αλλα τιποτα δεν βρισκω στο Device Manager στο Adaptive Network το Wireless Wifi και γενικως δεν μου εμφανιζεται τιποτα το οποιο εχει να κανει με το ασυρματο δικτυο. θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει? Μάλλον δεν έχεις wifi.
Salvation81 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Αν εχεις λαπτοπ εχεις WiFi, αν εχεις σχετικα ακριβο επιτραπεζιο ισως να εχεις WiFi. Αν εχεις παλιο και απλο επιτραπεζιο και δεν εχεις παρει USB WiFi τοτε δεν εχεις WiFi. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα