Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την συνδεση ethernet στον υπολογιστη μου. Γι αυτο θα ηθελα να συνδεθω μεσω WiFi.

Γενικως δεν ειμαι γνωστης του αντικειμενου, Προσπαθησα με μερικα Tutorials να το φτιαξω μονος μου αλλα τιποτα δεν βρισκω στο Device Manager στο Adaptive Network το Wireless Wifi 

και γενικως δεν μου εμφανιζεται τιποτα το οποιο εχει να κανει με το ασυρματο δικτυο. θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον ήρθες σε αυτό το φόρουμ λόγω των μαντικών ικανοτήτων μας ε;
Εδώ καπνίζουμε φύλλα, δεν τα μασάμε.

Επεξ/σία από donblunts
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, AxlRose1987 είπε

Καλησπερα σε ολους αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την συνδεση ethernet στον υπολογιστη μου. Γι αυτο θα ηθελα να συνδεθω μεσω WiFi.

Γενικως δεν ειμαι γνωστης του αντικειμενου, Προσπαθησα με μερικα Tutorials να το φτιαξω μονος μου αλλα τιποτα δεν βρισκω στο Device Manager στο Adaptive Network το Wireless Wifi 

και γενικως δεν μου εμφανιζεται τιποτα το οποιο εχει να κανει με το ασυρματο δικτυο. θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει?

Μάλλον δεν έχεις wifi.

Δημοσ.

Αν εχεις λαπτοπ εχεις WiFi, αν εχεις σχετικα ακριβο επιτραπεζιο ισως να εχεις WiFi. Αν εχεις παλιο και απλο επιτραπεζιο και δεν εχεις παρει USB WiFi τοτε δεν εχεις WiFi.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...