Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Καλησπερα, ξερετε πως μπορω να ανοιξω m3u αρχεια? To VLC ειναι πραγματικα απαραδεκτο, κανει 100 ωρες ενω το potplayer απλα δεν εμφανιζει το playlist. Υπαρχει κατι που να προτεινετε? Γενικα προτιμω το potplayer
mourouzis2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Μιλας για υπολογιστη ή android box? Για υπολογιστή απο το Windows Store δωρεαν το IPTV Player. Για Android box SIPTV (εφαπαξ 5€) ή Perfect Player.
inflation Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Ανοιξε το με notepad++ , μετα σβήσε τα καναλια που δεν θες κ μετα χρησιμοποιεις πολύ πιο εύκολα το vlc και αυτα που ειπαν οι απο πανω
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε Μιλας για υπολογιστη ή android box? Για υπολογιστή απο το Windows Store δωρεαν το IPTV Player. Για Android box SIPTV (εφαπαξ 5€) ή Perfect Player. Χαλια μαυρα και αυτο 12 λεπτά πριν, inflation είπε Ανοιξε το με notepad++ , μετα σβήσε τα καναλια που δεν θες κ μετα χρησιμοποιεις πολύ πιο εύκολα το vlc και αυτα που ειπαν οι απο πανω Ευχαριστω πολυ, ειχαν σπασει τα νευρα μου χαχαχαχα Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
Tsino Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Υπάρχει καμια αξιόπιστη λίστα m3u με Ελληνικά κανάλια? Ότι έχω δοκιμάσει δεν δουλεύει καλά. Με ενδιαφέρουν τα νόμιμα κανάλια και όχι παράνομα. Επειδή είμαι εξωτερικό θέλω να βλέπω μέσω IPTV ελληνικά κανάλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα