Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα!

Έχω να ξυριστώ (με ξυραφάκι τελείως) εδώ και 4 χρόνια, αλλά τώρα θα μπω φαντάρος οπότε και θα πρέπει να ξυριστώ. 

Θα ήθελα το πρώτο ξύρισμα να γίνει σε κάποιο μπαρμπέρικο για να το ευχαριστηθώ.

Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό στην Αθήνα; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, takatakaros είπε

Καλησπέρα στην παρέα!

Έχω να ξυριστώ (με ξυραφάκι τελείως) εδώ και 4 χρόνια, αλλά τώρα θα μπω φαντάρος οπότε και θα πρέπει να ξυριστώ. 

Δεν ξέρω που μένεις αλλά αν βρίσκεσαι Βορειοανατολικά ένα πολύ καλό έχει εδώ.

Με δύο νεαρούς ευγενικούς Έλληνες φυσικά γιατί η πιάτσα γέμισε με Πακιστανικά φτηνά μπαρμπέρικα.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papoys1 είπε

Δεν ξέρω που μένεις αλλά αν βρίσκεσαι Βορειοανατολικά ένα πολύ καλό έχει εδώ.

Με δύο νεαρούς ευγενικούς Έλληνες φυσικά γιατί η πιάτσα γέμισε με Πακιστανικά φτηνά μπαρμπέρικα.

Και κουρεία με 5 ευρώ το κούρεμα.

Χτυπάνε πολύ της τιμές συγκριτικά με τα ελληνικά κουρεία ..

Και καλά κάνουν γιατί 10 15 ευρώ είναι πολλά για ένα αντρικό απλό κούρεμα

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, christopher0016 είπε

Και κουρεία με 5 ευρώ το κούρεμα.

Χτυπάνε πολύ της τιμές συγκριτικά με τα ελληνικά κουρεία ..

Και καλά κάνουν γιατί 10 15 ευρώ είναι πολλά για ένα αντρικό απλό κούρεμα

Συμφωνώ αλλά από την άλλη έχουμε και την παράμετρο υγιεινής και κατά πόσο την εφαρμόζουν.Αν θες καλό μπαρμπέρικο θα το πληρώσεις και αυτό που πόσταρα είναι τέτοιο.Έχουμε και λίγο πιο πέρα Πακιστάνικο με 5 ευρώ αλλά μάλλον δεν θα ενδιαφερόταν για τέτοιο ο φίλος..

Προσωπικά έχω μία φτηνό μηχανούλα κινέζικη , κουρεύω μόνος χαμηλά στην 1η σκάλα από πάνω στη 2η και το σβέρκο αναλαμβάνει η σύζυγος και μου βγαίνει τζάμπα.

Με λίγα λόγια κούρεμα ΙΚΑ που λέγαμε παλαιότερα.:P

• Like 7
Δημοσ.
3 ώρες πριν, takatakaros είπε

Καλησπέρα στην παρέα!

Εαν εισαι κοντα στο Κουκακι εχει 2 μπαρμπεραδικα το ενα σχεδον απεναντι απο το τμημα και το αλλο 100 μετρα πιο κατω πισω απο την σταση του τρολλεϊ (Γαργαρετα) επι της Βεϊκου.

Πας και με το μετρο (Συγγρου-Φιξ) 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
Δημοσ.
20 ώρες πριν, papoys1 είπε

Συμφωνώ αλλά από την άλλη έχουμε και την παράμετρο υγιεινής και κατά πόσο την εφαρμόζουν.Αν θες καλό μπαρμπέρικο θα το πληρώσεις και αυτό που πόσταρα είναι τέτοιο.Έχουμε και λίγο πιο πέρα Πακιστάνικο με 5 ευρώ αλλά μάλλον δεν θα ενδιαφερόταν για τέτοιο ο φίλος..

Προσωπικά έχω μία φτηνό μηχανούλα κινέζικη , κουρεύω μόνος χαμηλά στην 1η σκάλα από πάνω στη 2η και το σβέρκο αναλαμβάνει η σύζυγος και μου βγαίνει τζάμπα.

Με λίγα λόγια κούρεμα ΙΚΑ που λέγαμε παλαιότερα.:P

Ειναι πολυ καλη και αυτη του lidl στα 20ευρω που την ειχε τωρα προσφατα!

Δημοσ.
12 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Ειναι πολυ καλη και αυτη του lidl στα 20ευρω που την ειχε τωρα προσφατα!

Εγώ είχα πάρει από τα λιδλ με 12€ μια αλλά αναθεμα, δε μπορώ να καταφέρω ομοιόμορφο ξύρισμα σε σκάλα από 2 και πάνω. Οπότε φουλ ξύρισμα κάθε φορά. Ενώ με άλλες μηχανές ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Μάλλον το εξάρτημα δεν είναι τόσο καλό.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, panostom είπε

Εγώ είχα πάρει από τα λιδλ με 12€ μια αλλά αναθεμα, δε μπορώ να καταφέρω ομοιόμορφο ξύρισμα σε σκάλα από 2 και πάνω. Οπότε φουλ ξύρισμα κάθε φορά. Ενώ με άλλες μηχανές ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Μάλλον το εξάρτημα δεν είναι τόσο καλό.

Ναι γι αυτο γραφω αυτη που εδινε τωρα-κεραμικη!

Δημοσ.
Στις 2/8/2019 στις 12:02 ΜΜ, stormrain είπε

Εκεί ή αν είσαι προς ΔΠ 

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 2/8/2019 στις 6:54 ΠΜ, christopher0016 είπε

έχω βρει ένα μικρό γωνιακό κουρείο που το έχουν 2 κοπέλες  με 5 ευρώ το κούρεμα  κουρεύουν καλά. και το βασικότερο είναι καθαρές. 

Που ειναι αυτο;

Δημοσ.

Παρτε μια ξυριστικη και ειστε μαγκες.Τσαμπα λεφτα εκτος αν γουστάρετε να σας τα ξυρίζουν και σας κανουν κ ενα μασαζακι οπως συνηθίζεται στα τρέντι μαγαζιά😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...