Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στην ομάδα

πρόσφατα έκανα αγορά από το Facebook και συγκεκριμένα από το real fashion  ( https://www.facebook.com/realfashion.gr ) (αν και έμπειρος έπεσα στην παγίδα). Πλήρωσα με αντικαταβολή στην ACS και τα παπούτσια που παρέλαβα όχι μόνο ήταν μαϊμούδες, αλλά ούτε καν το ίδιο μοντέλο που είχα παραγγείλει. Μίλησα μαζί τους στο chat και φάνηκαν αρχικά διατεθειμένοι να το αλλάξουν, αλλά έκτοτε δεν είχα απάντηση. Με αυτό το mail θέλω να ενημερώσω για το συμβάν, αλλά και να προκαλέσω μία κινητοποίηση με κάποιον τρόπο. Υπάρχουν τρόποι που έχω σκεφτεί, αλλά περιμένω μία "αναίμακτη" λύση. Αυτονόητο είναι ότι θα κινητοποιηθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού (αργά η γρήγορα έχει αποτέλεσμα με βάση αυτά που μου έχει πει φίλος μου που εργάζεται εκεί (θα συμβάλει και αυτός από μέσα)).

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας παιδιά.

Επεξ/σία από papagou
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συγνώμη κιόλας αλλά για να πέσεις σε τέτοια παγίδα μόνο έμπειρος δεν είσαι. Πήγες και αγόρασες κάτι απο "μαγαζι" το οποίο πουλάει μόνο μέσω facebook. Αυτό και μόνο αυτό έπρεπε να σου χτυπήσει καμπανάκι.

Επίσης το να τους αποκαλέις δημόσια απατεώνες για μένα είναι λάθος και ίσως και να είναι μηνύσιμο.

Στο insomnia υπάρχουν άπειρα post με αντίστοιχα θεματα. 

• Like 6
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, papagou είπε

Ποια θα ήταν η καταλληλότερη έκφραση θεωρείς? (Συγχωρεμένος 😁)

Αυτή η οποία δεν θα σε βάλει σε μπελάδες ίσως. Το απατεώνας συκώνει πάντως μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Βεβαια από την άλλη σιγα μην ασχοληθεί, ειδικά εαν έχει λερωμένη την φωλιά του. Πήγαινε στην αστυνομία για μενα, είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι δεν είμαστε έμπειροι μπορούμε να ψωνίσουμε από αυτό το σάητ? Ή είναι μόνο για έμπειρους? 

Δημοσ.

Πραγματικα προσπαθω να καταλαβω πως γινεται Νοημων οντα να βλεπουν παπουτσια σε καποια "καταστηματα" στο FB που τα πουλανε στο 1/3 της τιμης απο τα μαγαζια και που πραγματικα πιστευουν οτι ειναι Αυθεντικα.

Θελω να πιστευω πως ξερουν πολυ καλα οτι ειμαι Μαιμουδιες (γιαυτο και η Αγ. Βαρβαρα στην Αττικη κανει χρυσες δουλειες - να φαει μπορει να μην εχει ο αλλος αννα αν δεν παρει το Nike το παπουτσακι δεν μπορει) αλλα αρπαζονται οταν τους στελνουν κατι εντελως ασχετο.

Δημοσ.

Είναι διαφορετικό πράγμα να σου στέλνουν μια πίστη αντιγραφή και διαφορετικό να ζητάς κάτι άσπρο πράσινο και να σου έρχεται κόκκινο. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, papagou είπε

Είναι διαφορετικό πράγμα να σου στέλνουν μια πίστη αντιγραφή και διαφορετικό να ζητάς κάτι άσπρο πράσινο και να σου έρχεται κόκκινο. 

Οποτε για να καταλαβω, ηξερες οτι ειναι Μαιμου οποτε το "καταστημα" ειναι παρανομο και ουτε καν καταστημα αλλα επεσες απο τα συννεφα οταν σου εστειλαν λαθος μαιμουδια;

Δημοσ.

Αν μπορούσε να με πείσει ότι πλησιάζει αυτό που είχα παραγγείλει μπορεί και να μην το επερνα κατάκαρδα. Το να ζητάς σουβλάκι και να σου έρχεται μακαρονάδα είναι τελείως διαφορετικό. 

Δημοσ.

Δηλαδη εχεις εμπιστοσυνη σε καποιον που ξερεις οτι πουλα αντιγραφο απο σουβλακι, αλλα πεφτεις απο τα συννεφα αν σου στειλει αντιγραφο απο μακαροναδα. Και διωξη ηλεκτρονικου να πας και μημυση να κανεις (που ετσι προβλεπεται), στο τελος θα εχεις ξοδεψει πολυ περισσοτερο χρημα απο αυτα που εδωσες για να αγορασεις μαιμου. Χωνεψε οσο γρηγορα μπορεις το παθημα και δες το σαν ενα ακομα βημα "εμπειριας"

Δημοσ.

Την καταγγελία την έχω ήδη κάνει και σίγουρα θα κάνω μερικές αναφορές ακόμα σε άλλα φόρουμ για να μην πέσουν και άλλοι σε παγίδα. 

Μπορώ να το δεχτώ ως εμπειρία, αλλά σε αυτή την αποδοχή βασίζονται και αυτοί γι αυτό συνεχίζουν, δε νομίζεις? 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...