papagou Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Από αύριο θα κινηθούν οι τυπικές διαδικασίες και βλέπουμε.
Γιαούρτι Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 αστείο είναι πως μερικοί γράφουν βλακείες και μετά παραπονιούνται για το σχόλια που ακολουθούν. Ρε μάγκες εσείς προκαλείτε το δούλεμα και όσο συνεχίζετε τόσο περισσότερο δούλεμα πέφτει. Δε σας κόβει καθόλου; Αν γράφω ότι έδωσα 1000€ προκαταβολή σ ένα Νιγηριανό για μια Πορσε και πήρα μπάλες, δε θα με δουλέψετε;
valkon Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Γιατί δεν πάτε Σάντα Μπάρμπαρα να τα δοκιμάσετε κιόλας;
papagou Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Κάπου σταματάει η πλάκα ρε φίλε. Καλό το τρολ και τα θέλει και ποπος μου, αλλά ας συμβάλει κάποιος και πέρα από το δούλεμα
tigergreg Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Salvation81 είπε Ρε παιδες μα εισαστε σοβαροι, και εγω ανοιγω μια σελιδα στο FB και την λεω THE MALL.....Δεν σημαινει οτι ειναι το THE MALL...... Αυτοι οι τυποι εχουν απλα αποθηκες και ενα κινητο για να ΜΗΝ μπορει να τους βρει καποιος εκτος με εισαγγελικη εντολη και ακομα και τοτε οι περισσοτεροι τα κινητα τα εχουν δηλωμενα σε πακιστανους και γενικα αλλοδαπους (και καποιες φορες βεβαια οι ιδιοι ειναι αλλοδαποι)..... Με λιγα λογια μην ποσταρετε στοιχεια Αληθινων μαγαζιων που καμια σχεση δεν εχουν με αυτα. ΥΓ: Καλα καλα ο τυπος δεν εχει σελιδα, η την κατεβασε με ολο τον ντορο που εγινε. Γι αυτο εγραψα "αν ειναι αυτος".... Τα "αληθινα" και σοβαρα μαγαζια οταν δουν καποιον ασχετο στο φατσομπουκι να πουλαει μαιμουδες με την δικη τους ονομασια αντιδρουν αμεσα στελνοντας την απαραιτητη αναφορα στο φατσομπουκι αλλα και στο ηλεκτρονικο εγκλημα. Εχουν κατεβει δεκαδες τετοια "μαγαζια".... 2 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε Αν γράφω ότι έδωσα 1000€ προκαταβολή σ ένα Νιγηριανό για μια Πορσε και πήρα μπάλες, δε θα με δουλέψετε; Οχι ρε συ! για ονομα.... Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από tigergreg
Unforeseen1987 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Υπάρχει κάποιος ενεργός να μου πει για το συγκεκριμένο θέμα γιατί το ίδιο πρόβλημα έχει και η κοπέλα μου...;;; Θέλω και εγώ βοήθεια αν έβγαλες άκρη
ELTASSOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/8/2019 στις 11:32 ΜΜ, papagou είπε Αν μπορούσε να με πείσει ότι πλησιάζει αυτό που είχα παραγγείλει μπορεί και να μην το επερνα κατάκαρδα. Το να ζητάς σουβλάκι και να σου έρχεται μακαρονάδα είναι τελείως διαφορετικό. Δηλαδη ποσο διαφορετικα ηταν?....αντι αθλητικων ηρθαν γοβες η παντοφλες;... η ψιλοδιαφορες πχ to nike το εγραφε nile? Κυριες και κυριοι ψωνιζουμε μονο απο την λαικη της γειτονιας μας. Αυτο ειναι διδαγμα και ευχαριστουμε τον θεματοθετη που θυσιαστηκε ακουσια για εμας... Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από ELTASSOS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα