Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω χρησιμοποιω μιξερ χρονια τωρα... Με βολευει αρκετα. 

Εχω ενα ωραιο ημιεπαγγελματικο για τους καφεδες μου, και ενα μιξερ μαγειρικης 

• Like 1
  • Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kkailas είπε

Και γιατί δεν πας να γίνεις ηθοποιός αντί να σπαταλάς τον χρόνο σου βλέποντας ταινίες και σειρές;

Το ιδιο ακριβως ειναι με αυτο του θεματος? 

Δημοσ.

Εκτίμηση θέλουν μάλλον αυτοί που κοροιδεύουν έναν επιτυχημένο επαγγελματία, γιατί τέτοιο είναι είτε πουλάει ενα μικροαντικείμενο είτε ένα σοου. Πόσο δε όταν αυτό το σοου "κόβει" $500.000 το μηνα. Λίγο αυτοκριτική/καθρέπτης δε βλάπτει.

• Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Είμαι οπισθοδρομικος που δεν έχω μπει ποτέ twitch και ούτε ξέρω τι είναι το mixer πέρα από αυτό που χτυπάμε τα αυγά? Αυτό το πράγμα να κάθονται να βλέπουν τον άλλο να παίζει το θεωρώ την μεγαλύτερη μαλακια των τελευταίων χρόνων. Εγώ ξέρω ότι οι gamers παίζουν οι ίδιοι τα παιχνίδια όχι να βλέπουν τους άλλους να παίζουν. 

oπως τα εκατομμυρια που βλεπουν σπορτς αλλα δεν τα παιζουν οι ιδιοι 🙄

• Thanks 3
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα........

Είναι κακό αυτό??????

Παίζω Hitman το τελευταίο........

Δεν με παρακολουθεί κανείς όμως...............θα φταίει που σε κάθε πίστα σκοτώνω μέχρι και τις γάτες για να την περάσω .......

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Αδερφέ δεν έχω δει ποτέ ποδόσφαιρο ούτε λεπτό δεν το αντέχω. Αλλά ναι τα ίδια λέω και για αυτούς που κολλάνε με το ποδόσφαιρο. 

Survivor βλέπεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Αυτές οι ρίζες αναρωτιέμαι πόσα $$$$$ του πρόσφεραν για να αλλάξει πλατφόρμα...

1 ώρα πριν, Silverage είπε

Ποιός ξέρει πόσα θα πήρε.

πανω απο 10 εκατομμυρια τον χρονο για 3 χρονια, συμφωνα με τον Forsen. βεβαια αυτη ειναι απλως η εκτιμηση του.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Είμαι οπισθοδρομικος που δεν έχω μπει ποτέ twitch και ούτε ξέρω τι είναι το mixer πέρα από αυτό που χτυπάμε τα αυγά? Αυτό το πράγμα να κάθονται να βλέπουν τον άλλο να παίζει το θεωρώ την μεγαλύτερη μαλακια των τελευταίων χρόνων. Εγώ ξέρω ότι οι gamers παίζουν οι ίδιοι τα παιχνίδια όχι να βλέπουν τους άλλους να παίζουν. 

2 ώρες πριν, Arkin είπε

Αδερφέ δεν έχω δει ποτέ ποδόσφαιρο ούτε λεπτό δεν το αντέχω. Αλλά ναι τα ίδια λέω και για αυτούς που κολλάνε με το ποδόσφαιρο. 

Η τοποθέτηση σου είναι λάθος, όπως λάθος είναι και όλοι αυτοί που σου έβαλαν like...

Είναι άλλο πράγμα να λες οτι κάτι δεν σ αρέσει και φυσικά να μην το κάνεις και αλλο το να κατακρινεις, να βρίζεις (η μεγαλύτερη μαλακια) και να μιλάς υποτιμητικά για κατι που δεν σ αρέσει και δεν κάνεις.

Η σύγχρονη κοινωνία οπως διαμορφώνεται σήμερα παγκοσμίως, σύμφωνα με τις τεχνολογικές εξελίξεις, σίγουρα θα έχει και κάποιους, όπως εσύ, που δεν τις δέχονται. Αυτό πάντα συνέβαινε.

Το twitch και το mixer είναι επακόλουθα της σύγχρονης εποχης, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε καποιους. Όμως είναι το μέλλον.

Θεωρώ σωστό να κατακρίνω κάτι που είναι επικίνδυνο ή παράνομο... Όμως δεν θεωρώ σωστό να βρίζω και να κατακρίνω κάποιους που απλά παρακολουθούν άλλους να παίζουν... Σωστά το ειπες... Είσαι οπισθοδρομικος.

Επεξ/σία από nhzt
Συμπληρωματική ανάρτηση
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, SPANK είπε

Προσωπικά το twitch όπως και όλες αυτές τις streaming υπηρεσίες τις χρησιμοποιώ για 5 λεπτά για να δω πως είναι περίπου το παιχνίδι που με ενδιαφέρει ή αλλιώς θα κοιτάξω και στο youtube , και εμένα δεν με τραβάει καθόλου να συμμετέχω στο παιχνίδι που παίζει ο άλλος προτιμώ να παίζω ο ίδιος , υπάρχει όμως κόσμος ( και αρκετός μάλιστα ) που του αρέσει αυτή η ψυχαγωγία όποτε το σέβομαι αν περνάει καλά ο άλλος γιατί όχι :)

Ακριβώς ότι κάνω και εγώ, καμιά φορά μάλιστα προτιμώ απλά το youtube για να δω για λίγο το gameplay του ώστε να καταλάβω αν μου κάνει το game γιατί οι εταιρίες κατάργησαν και τα demo.

Από εκεί και περα δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση τη σήμερον εποχή, εδώ υπάρχουν άνθρωποι στην Ιαπωνία (κυρίως) που πληρώνουν άλλους για να τους βλέπουν να τρώνε live 🤣

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Ακριβώς ότι κάνω και εγώ, καμιά φορά μάλιστα προτιμώ απλά το youtube για να δω για λίγο το gameplay του ώστε να καταλάβω αν μου κάνει το game γιατί οι εταιρίες κατάργησαν και τα demo.

Ακριβώς αυτό που λές !

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nhzt είπε

Η τοποθέτηση σου είναι λάθος, όπως λάθος είναι και όλοι αυτοί που σου έβαλαν like...

Είναι άλλο πράγμα να λες οτι κάτι δεν σ αρέσει και φυσικά να μην το κάνεις και αλλο το να κατακρινεις, να βρίζεις (η μεγαλύτερη μαλακια) και να μιλάς υποτιμητικά για κατι που δεν σ αρέσει και δεν κάνεις.

Η σύγχρονη κοινωνία οπως διαμορφώνεται σήμερα παγκοσμίως, σύμφωνα με τις τεχνολογικές εξελίξεις, σίγουρα θα έχει και κάποιους, όπως εσύ, που δεν τις δέχονται. Αυτό πάντα συνέβαινε.

Το twitch και το mixer είναι επακόλουθα της σύγχρονης εποχης, είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε καποιους. Όμως είναι το μέλλον.

Θεωρώ σωστό να κατακρίνω κάτι που είναι επικίνδυνο ή παράνομο... Όμως δεν θεωρώ σωστό να βρίζω και να κατακρίνω κάποιους που απλά παρακολουθούν άλλους να παίζουν... Σωστά το ειπες... Είσαι οπισθοδρομικος.

Δεν εβρισα κανεναν φιλε μου. Εγραψα την αποψη μου. Ειμαι Gamer απο το 1997 μεχρι σημερα. Δεν μπορω να διανοηθω να κατσω να δω καποιον αλλο να παιζει το παιχνιδι που αρεσει σε μενα. Αν ειμαι οπισθοδρομικος το να θεωρω κατι τετοιο ανουσιο οπως ανουσιο θεωρω και τα εκατομμυρια likes που πεφτουν σε instagram facebook τοτε μακαρι να μεινω για παντα οπισθοδρομικος. Δεν συμβαδιζουν τα θελω μου με τη νεα γενια. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Ποιος τις εχει βγαλει αυτες τις αηδιες για το τι κανει ο ''σωστος gamer''?

Τα gaming awards καθε χρονο στο Twitch δεν γινονται?

• Η παρουσιαση της Ε3?
  • Τα Speedruns?
  • Τα τουρνουα πχ τυπου Evo για τα fighting παιχνιδια?
  • Οι ιδιες οι εταιρειες οταν ειναι να παρουσιασουν νεο υλικο(πχ νεο χαρακτηρα σε fighting παιχνιδι τυπου mortal kombat)προς ενημερωση του κοσμου?
  • Το ξερεις οτι μεχρι και streams για δωρεες γινονται μεσω του Twitch?

Ποιος σας εχει πει οτι το Twitch ειναι μονο οι διαφορες οτι να ναι περσονες οπως ο παραπανω με το Fortnite ή οι διαφορες ακυρες κοπελιες?

Και το Youtube εχει αντιστοιχους οπως τον Piwedipie,αλλα και streams με walkthroughs και speedruns ή και κανονικα stream αλα Twitch?Ουτε youtube βλεπεις για αυτο το λογο?

Ελεος δηλαδη τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 minutes ago, nhzt said:

Βασικα οπισθοδρομικος το θεωρω λαθος.

Θα ελεγα τραγικος

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...