Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/8/2019 στις 12:45 ΜΜ, Arkin είπε

Είμαι οπισθοδρομικος που δεν έχω μπει ποτέ twitch και ούτε ξέρω τι είναι το mixer πέρα από αυτό που χτυπάμε τα αυγά? Αυτό το πράγμα να κάθονται να βλέπουν τον άλλο να παίζει το θεωρώ την μεγαλύτερη μαλακια των τελευταίων χρόνων. Εγώ ξέρω ότι οι gamers παίζουν οι ίδιοι τα παιχνίδια όχι να βλέπουν τους άλλους να παίζουν. 

Άρα με βάση αύτη τη λογική, για αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο έχει νόημα μόνο να πηγαίνουν να παίζουν σε 5x5 αλλά είναι μαλακία να κάθονται κάθε Τρίτη και Τετάρτη να βλέπουν Champions League... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν μας αρέσει κάτι με το οποίο ασχολούμαστε και οι ίδιοι, αφενός καταναλώνουμε ώρες κάνοντάς και το απολαμβάνουμε και προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, ενίοτε όμως παρακολουθούμε ταυτόχρονα και εκείνους οι οποίοι κορυφαίοι σ' αυτό και το απολαμβάνουμε εξίσου. Μας δίνει ιδέες, κίνητρα, μέτρο σύγκρισης του πόσο καλοί είματσε εμείς σ' αυτό που κάνουμε, ίσως πρότυπα και σίγουρα απόλαυση. Κάποιος που ασχολείται με τη μουσική πχ, δεν ασχολείται μόνο με δικά του κομμάτια, ακούει και αλλους καλλιτέχνες, το ίδιο κάποιος που ασχολείται οπως είπα με το ποδόσφαιρο κοκ, έτσι λοιπόν και οι gamers. Απλά το game streaming είναι κάτι καινούριο, όπως πριν λίγα χρόνια καινούριο ήταν και το online multiplayer και οι gamers είχαν συνηθίσει να αγοράζουν ένα παιχνίδι με πίστες, level δυσκολίας και artificial intelligence final bosses να το παίζουν , να το ολοκληρώνουν και τέλος. Ο pvp ανταγωνισμός ήταν κάτι που υπήρχε σαν έννοια μόνο στα lan τουρνουά. To gaming μεγαλώνει συνεχώς και μαζί του μεγαλώνει και το community καθώς και το content που παράγεται και το πώς (και με πόσους τρόπους) μπορείς να το απολαύσεις. Ελπίζω να σε πείθω :)

Επεξ/σία από aristedesm
  • Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, aristedesm είπε

Άρα με βάση αύτη τη λογική, για αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο έχει νόημα μόνο να πηγαίνουν να παίζουν σε 5x5 αλλά είναι μαλακία να κάθονται κάθε Τρίτη και Τετάρτη να βλέπουν Champions League... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν μας αρέσει κάτι με το οποίο ασχολούμαστε και οι ίδιοι, αφενός καταναλώνουμε ώρες κάνοντάς και το απολαμβάνουμε και προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, ενίοτε όμως παρακολουθούμε ταυτόχρονα και εκείνους οι οποίοι κορυφαίοι σ' αυτό και το απολαμβάνουμε εξίσου. Μας δίνει ιδέες, κίνητρα, μέτρο σύγκρισης του πόσο κακοί είματσε εμείς σ' αυτό που κάνουμε, ίσως πρότυπα και σίγουρα απόλαυση. Κάποιος που ασχολείται με τη μουσική πχ, δεν ασχολείται μόνο με δικά του κομμάτια, ακούει και αλλους καλλιτέχνες, το ίδιο κάποιος που ασχολείται οπως είπα με το ποδόσφαιρο κοκ, έτσι λοιπόν και οι gamers. Απλά το game streaming είναι κάτι καινούριο, όπως πριν λίγα χρόνια καινούριο ήταν και το online multiplayer και οι gamers είχαν συνηθίσει να αγοράζουν ένα παιχνίδι με πίστες, level δυσκολίας και artificial intelligence final bosses να το παίζουν , να το ολοκληρώνουν και τέλος. Ο pvp ανταγωνισμός ήταν κάτι που υπήρχε σαν έννοια μόνο στα lan τουρνουά. To gaming μεγαλώνει συνεχώς και μαζί του μεγαλώνει και το community καθώς και το content που παράγεται και το πώς (και με πόσους τρόπους) μπορείς να το απολαύσεις. Ελπίζω να σε πείθω :)

Εχει βαση η λογικη σου και δεν μπορω να την αντιπαραθεσω πληρως. Προσωπικα δεν μπορω να διανοηθω να βλεπω καποιον αλλον να παιζει το παιχνιδι που μου αρεσει αντι για μενα. Δεν θεωρω οτι ειναι το ιδιο το να ακους μουσικη καποιου αλλου η να βλεπεις ταινιες η ακομα και ποδοσφαιρο με το να βλεπεις καποιον αλλον να παιζει. Προσπαθησα να το αποδεχτω οτι ειναι οκ ολο αυτο αλλα δεν μπορω. Το μαλακια ισως επρεπε να το γραψω πιο κοσμια γιατι σεβομαι οτι κανει καποιος αλλος στον ελευθερο του χρονο αλλα λογω της ολης αυτης νεας νοοτροπιας τα τελευταια χρονια μου βγηκε λιγο χειροτερα στο γραψιμο. Pvp ανταγωνισμος υπηρχε και στο counterstrike και στο lineage που παιζαμε το 2005 αλλα τωρα με τα BR εχει ξεφυγει το πραγμα. Ειμαι αλλης σχολης και δυσκολα θα συμφωνησω με καποιον που λιωνει fortnite ολη μερα η που βλεπει αλλον να παιζει fortnite στο twitch.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, spyrage είπε

Τα μισα νεα εδωμεσα είναι νεα που ΔΕΝ ενδιαφερουν κανεναν, παρα τους ΄'καμμενους', ελεος πια...

Σου αρέσει δεν σου αρέσει το μέλλον θα παιχτεί ανάμεσα σε:

Google: Youtube+Stadia

Amazon: Twitch + ?

MS: Mixer + Χcloud.

Προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο αυτά αλλά να μην εθελοτυφλούμε.

• Like 2
Δημοσ.
On 02/08/2019 at 14:12, panoskatos said:

Βρήκε και πρωτότυπο ψευδώνυμο,  απορώ πως το σκέφτηκε.  Νίντζα! 

Έβαψε και τα μαλλιά του σαν κραχμενη λου λου και η επιτυχία του χτύπησε την πόρτα! 

Όχι δεν ζηλεύω,  στεναχωριέμαι πραγματικά για το που οδεύουμε. 

Προκατειλημμένος much?
Τι σχέση έχουν τα μαλλιά κάποιου...?
Τι σχέση έχει η σεξουαλική προτίμηση κάποιου...?
Κραγμένη λουλού = επιτυχία? Από πότε? 

Όχι φίλε μου... δεν ζηλεύεις...
ΒΡΑΖΕΙΣ!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, georgepppo είπε

καλύτερα άστεγος στην αρχαία ρώμη να με φάνε τα λιοντάρια παρά σαν αυτό το βδέλυγμα όπως είναι στην εικόνα....... δεν ζηλεύουμε ξέρεις όλοι αυτά τα πράγματα γιατί ανθρώπους δεν τα λες που ούτε ζωή έχουν ούτε τίποτα παρά μια οθόνη.

κάνω την δουλίτσα μου, πάω τις βόλτες μου, κάνω την ζωή μου και ζω ανθρώπινα , δεν θα με χάλαγαν τα λεφτά αλλά όχι να ζω έτσι.

το gaming είναι ένα μέσο να περνάς την ώρα σου και να κάνεις την φάση σου όχι να αφιερώσεις την ζωή σου η να θαυμάζεις τον υπερ πετυχημένο gamer που τον έχει κάνει λάστιχο γιατί δεν ξέρει να μιλήσει ούτε για να πάρει τσιγάρα στο περίπτερο πόσο μάλλον για να ρίξει γκόμενα.

Φιλε δεν ξερω τι streamers βλεπεις εσυ, υπαρχουν εκατονταδες που μπορεις να δεις να μαθεις και να σε βοηθησουνε μεσω games και για real life πραματα. Απτην στιγμη που βλεπω στρεαμερς να παιζουν τα αγαπημενα μου παιχνιδια και περναω καλα δεν το βλεπω σαν κατι αρνητικο.

Inferno Braveheart solo τις παρασκευες τα βραδια ειδες? αν οχι πανε δες να νιωσεις

18 ώρες πριν, Arkin είπε

Εγω θα παρω το 2.5K pc μου και θα απολαυσω στον ελευθερο μου χρονο καποιο ποιοτικο single player που θα μου προσφερει ενα ομορφο ταξιδι στον κοσμο του θα με χαλαρωσει θα με κανει να σκεφτω πως θα περασω καποιο συγκεκριμενο σημειο και θα μου δωσει καποια συναισθηματα αναλογως το παιχνιδι. Στα 15 μου παιζαμε counterstrike αλλα σε lan με φιλαρακια και μετα με τις ωρες μπαλα εξω και το βραδυ με κοπελιες. Δεν καθομουν να βλεπω καποιον απο την Αμερικη να λιωνει σε ενα παιχνιδι το οποιο δεν εχει να μου προσφερει τιποτα και μετα να μπω να κανω like στον κωλο της Μαριας στο instagram. Εκει εχουμε παει τα τελευταια χρονια και ειναι πολυ λυπητερο. Απο εκει και περα δικαιωμα του καθενος να εκφραση την αποψη του για καποιο θεμα. Ειναι απολυτα σεβαστες και οι αντιθετες γνωμες αρκει να μην πηγαινουν επι προσωπικου και να υπαρχουν βασιμα επιχειρηματα ως αντιπαραθεση. 

Μαζι σου ειμαι αλλα το 2.5κ pc μου που το αναφερεις και το παιζεις καποιος ναι ενοχλει, γιατι και γω εχω στην κατοχη μου pc με 1080ti και την καθε κονσολα που κυκλοφορει αλλα δεν το κανω θεμα. PC για το casual gaming , consoles για τα αριστουργηματα που εσεις οι σκλυροπιρινικοι pc nerdoules ουτε στην αλλη ζωη δεν θα δειτε. Και μιλαω ετσι γιατι μου λες για single player παιχνιδια ενω εχεις μονο PC ετσι;

Ειναι και πολλα ατομα που χρησιμοποιουν το streaming για να δουνε και να μαθουνε πραματα. Δεν μιλαω για Multiplayer games αλλα μαλλον δεν εχεις δει Σακη καρπα για να καταλαβεις...

Επεξ/σία από TsironakosMix
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλος ένας κοκάκιας ειναι που παίζει φόρτνάιτ και κορόιδα τον πληρώνουν. Δεν προσφέρει τπτ χρήσιμο απορώ γτ ασχολείστε μαζί του. 

Επεξ/σία από efkar
Δημοσ.
Στις 2/8/2019 στις 7:12 ΠΜ, panoskatos είπε

Βρήκε και πρωτότυπο ψευδώνυμο,  απορώ πως το σκέφτηκε.  Νίντζα! 

Έβαψε και τα μαλλιά του σαν κραχμενη λου λου και η επιτυχία του χτύπησε την πόρτα! 

Όχι δεν ζηλεύω,  στεναχωριέμαι πραγματικά για το που οδεύουμε. 

Δεν οδεύουμε πουθενά. Μόνος του οδεύει. Αυτός και καμιά 10 άτομα ακόμη. Οι υπόλοιποι με το σάλιο να τρέχει. Και η ζήλια φουλ. Αν Εντ μεταξύ αυτός είναι Λουλού αυτοί που τον κουτσομπολευουν τόσο προκλητικά αναρωτιέμαι τι ακριβώς είναι. 

1 ώρα πριν, efkar είπε

Άλλος ένας κοκάκιας ειναι που παίζει φόρτνάιτ και κορόιδα τον πληρώνουν. Δεν προσφέρει τπτ χρήσιμο απορώ γτ ασχολείστε μαζί του. 

Είδες περίεργα πράγματα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TsironakosMix είπε

Φιλε δεν ξερω τι streamers βλεπεις εσυ, υπαρχουν εκατονταδες που μπορεις να δεις να μαθεις και να σε βοηθησουνε μεσω games και για real life πραματα. Απτην στιγμη που βλεπω στρεαμερς να παιζουν τα αγαπημενα μου παιχνιδια και περναω καλα δεν το βλεπω σαν κατι αρνητικο.

Inferno Braveheart solo τις παρασκευες τα βραδια ειδες? αν οχι πανε δες να νιωσεις

Μαζι σου ειμαι αλλα το 2.5κ pc μου που το αναφερεις και το παιζεις καποιος ναι ενοχλει, γιατι και γω εχω στην κατοχη μου pc με 1080ti και την καθε κονσολα που κυκλοφορει αλλα δεν το κανω θεμα. PC για το casual gaming , consoles για τα αριστουργηματα που εσεις οι σκλυροπιρινικοι pc nerdoules ουτε στην αλλη ζωη δεν θα δειτε. Και μιλαω ετσι γιατι μου λες για single player παιχνιδια ενω εχεις μονο PC ετσι;

Ειναι και πολλα ατομα που χρησιμοποιουν το streaming για να δουνε και να μαθουνε πραματα. Δεν μιλαω για Multiplayer games αλλα μαλλον δεν εχεις δει Σακη καρπα για να καταλαβεις...

Το ανεφερα ως αντιπαραθεση στο ποστ σου που ηταν καπως οπως το εγραψες. Το 99 παντως θυμαμαι οντως ειχα μια κονσολα με ενα πιστολι που πυροβολαγες παπιες. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, spyrage είπε

Τα μισα νεα εδωμεσα είναι νεα που ΔΕΝ ενδιαφερουν κανεναν, παρα τους ΄'καμμενους', ελεος πια...

Δεν σε ενδιαφέρει αλλά και διαβάζεις όλα τα σχόλια (φαντάζομαι από "περιέργεια") και μπαίνεις στο κόπο να σχολιάσεις και μάλιστα αρνητικά. 

Γιατί άραγε?

5 ώρες πριν, Arkin είπε

Εχει βαση η λογικη σου και δεν μπορω να την αντιπαραθεσω πληρως. Προσωπικα δεν μπορω να διανοηθω να βλεπω καποιον αλλον να παιζει το παιχνιδι που μου αρεσει αντι για μενα. Δεν θεωρω οτι ειναι το ιδιο το να ακους μουσικη καποιου αλλου η να βλεπεις ταινιες η ακομα και ποδοσφαιρο με το να βλεπεις καποιον αλλον να παιζει. Προσπαθησα να το αποδεχτω οτι ειναι οκ ολο αυτο αλλα δεν μπορω. Το μαλακια ισως επρεπε να το γραψω πιο κοσμια γιατι σεβομαι οτι κανει καποιος αλλος στον ελευθερο του χρονο αλλα λογω της ολης αυτης νεας νοοτροπιας τα τελευταια χρονια μου βγηκε λιγο χειροτερα στο γραψιμο. Pvp ανταγωνισμος υπηρχε και στο counterstrike και στο lineage που παιζαμε το 2005 αλλα τωρα με τα BR εχει ξεφυγει το πραγμα. Ειμαι αλλης σχολης και δυσκολα θα συμφωνησω με καποιον που λιωνει fortnite ολη μερα η που βλεπει αλλον να παιζει fortnite στο twitch.

Λόγο καθαρά ηλικίας δεν αντέχεις. Επιστημονικά αποδεδειγμένο. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leonproniknidis είπε

Δεν σε ενδιαφέρει αλλά και διαβάζεις όλα τα σχόλια (φαντάζομαι από "περιέργεια") και μπαίνεις στο κόπο να σχολιάσεις και μάλιστα αρνητικά. 

Γιατί άραγε?

Λόγο καθαρά ηλικίας δεν αντέχεις. Επιστημονικά αποδεδειγμένο. 

Ισως ειναι ετσι δεν το αναλυω παραπανω. 

Δημοσ.
Στις 2/8/2019 στις 12:45 ΜΜ, Arkin είπε

Είμαι οπισθοδρομικος που δεν έχω μπει ποτέ twitch και ούτε ξέρω τι είναι το mixer πέρα από αυτό που χτυπάμε τα αυγά? Αυτό το πράγμα να κάθονται να βλέπουν τον άλλο να παίζει το θεωρώ την μεγαλύτερη μαλακια των τελευταίων χρόνων. Εγώ ξέρω ότι οι gamers παίζουν οι ίδιοι τα παιχνίδια όχι να βλέπουν τους άλλους να παίζουν. 

Δηλαδή εσύ δεν βλέπεις ομάδες να παίζουν σπορτ ε? Είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς αν το σκεφτείς. Αν δεν βλέπεις τότε οκ πάω πάσο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλέξανδρος Δρόσος είπε

Δηλαδή εσύ δεν βλέπεις ομάδες να παίζουν σπορτ ε? Είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς αν το σκεφτείς. Αν δεν βλέπεις τότε οκ πάω πάσο.

Oχι το εγραψα οτι δεν βλεπω. 

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον ο @Arkin θα ηθελε να πει οτι οι αμοιβες και η αναγνωριση δεν στεκουν. 

Μα,  θα έλεγε κάποιος και για τους αθλητές και τους ραλλίστες δεν ισχύει το ιδιο; 

Σε ένα βαθμό ναι. Όμως ο αθλητισμός θεωρητικά βασίζεται σε ανώτερα ιδεώδη, άσχετα αν σήμερα πλέον είναι καθαρο εμπόριο. 

Το ρεζουμέ εν πάση περίπτωση είναι ότι αυτό που θέλει ο κόσμος κάποιος θα βρεθεί να το προσφέρει και εν προκειμένω αυτό κάνει ο πιτσιρικάς και "μπραβο" του. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...