IGITIHI Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Προσπαθώ να αντιγράψω ένα audio cd. Με το Nero ή το Clone cd δεν τα κατάφερα γιατί έβγαινε μήνυμα ότι το δισκάκι δεν μπορεί να διαβαστεί. Έτσι προσπάθησα να το κάνω wav files. Και πάλι όμως απέτυχα διότι μου παρουσιαζόταν jittering με το CD Extractor και το EAC σε δύο συγκεκριμένα tracks. Δοκίμασα και την επιλογή extract to wav του Isobuster και του EAC. Τζίφος! Το περίεργο είναι όμως ότι το cd αυτό παίζει κανονικά στο στερεοφωνικό μου και σε άλλα δύο cd players που το έχω δοκιμάσει και δεν εμφανίζει πρόβλημα σε κανένα track. Υπάρχει τρόπος να το αντιγράψω;
StavrosD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Προφανώς πρόκειται για κλειδωμένο (copy protected) CD. H διαδικασία είναι απλή. Αρχικά κατέβασε το Audiograbber ( http://www.audiograbber.com-us.net/download.html ) το οποίο πλέον είναι δωρεάν στην τελευταία έκδοση (1.83 νομίζω) Στην συνέχεια τρέξε το , πήγαινε στο settings --> general settings για να διαλέξεις από ποιά συσκευή θα διαβάζει και πού θα σώσει τα αρχεία, και πάτα ΟΚ. Και εδώ το μαγικό: Πήγαινε CD --> Problems with track list? --> Get TOC (track list) from CD Subcodes (ή αν δεν πιάσει δοκίμασε εναλακτικά στο Πήγαινε CD --> Problems with track list? --> Get TOC (track list) from CD session analyse) Αν είσαι συνδεμένος στο ίντερνετ, πάτα Freedb για να πάρει αυτόματα τους τίτλους των τραγουδιών. Στην συνέχεια πάτα Grab! (ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν πρέπει να είναι τσεκαρδισμένο το κουτάκι στο κουμπί mp3. Αν είναι τσεκαρισμένο θα τα κάνει mp3 και όχι WAV Στην συνέχεια το γράφεις άνετα σαν Αudio CD με το Nero (αν τα κομμάτια είναι μιξαρισμένα/συνεχόμενα, μην ξεχάσεις στο Nero να τα διαλέξεις όλα (εκτός από το πρώτο, αλλά και να το διαλέξεις απλά θα σου πεί ότι για το πρώτο δεν γίνεται αυτλι ου περιγράφω), μετά δεξί click, properties και το Pause κάνε το 0 Καλή ακρόαση P.S. Για αυτούς που λένε ποιός κάνει αντίγραφα αν έχει τα αυθεντικά CD, θα σας πώ εμένα πρώτον πρώτον. Από την στιγμή που άρχισαν να μου χαλάνε αυθεντικά CD από την χρήση, δεν τρελάθηκα να πηγαίνω να τα ξανααγοράζω. Κατεβάζω ότι είναι γδαρμένο, και κάνω copy τα υπόλοιπα (πλέον κάνω αντίγραφο με το που τα βγάζω από την ζελατίνα).
IGITIHI Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δοκίμασα ό,τι προτείνεις αλλά πάλι τίποτα. Παίρνω συνέχεια aspi error στα τρία συγκεκριμένα tracks. Έχω κατεβάσει και το forceaspi.
netter Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Dokimase to Clone CD...Se emena prwsopika panta douleyei! Pairnw to image file tou cd(Logika an einai copy controlled to cd tha exei 2 tracks-pairneis to 1o) kai to fortwnw se virtual drive kai apo ekei me to CDex kanw extract ta kommatia. Oopps...sorry den prosexa oti eixes dokimasei to CloneCD...Mallon to problima einai o Aspi driver...
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 epeidi eixa apeira provlimata me aspi force, adaptec (eleos), kateliksa telika stous aspi tou NERO. apla pigaine ston katalogo tou nero, antegrapse to winaspi32.dll kai kanto paste sto system32 kai kane replace. kai ksanadokimase.
IGITIHI Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! Δυστυχώς τίποτα δε φαίνεται να δουλεύει. Πάλι aspi errors. Μα τι σόι κλείδωμα έχει τέλος πάντων;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.