Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Max Payne I

2. Hitman Blood Money

3. Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.) MDK

2.) Silent hill

3.) Gears of war

Έχω βάλει το Vanquish, δε λέω καλό παιχνιδάκι, αλλά δε μου φαίνεται και κάτι το ιδιαίτερο...

Επεξ/σία από outlaw star
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mass Effect 1-3 (το τέλος του 3 είναι για τα μπάζα όμως)

Max Payne 1-2 (το bullet time έσκιζε, και η film noir ατμόσφαιρα είταν ό,τι καλύτερο)

Messiah (είχε πολλά ελαττώματα, αλλά ο κόσμος και η ατμόσφαιρα σε τράβαγε απίστευτα. πολύ λίγα παιχνίδια σε τραβάνε τόσο δυνατά (το S.T.A.L.K.E.R. και το Blood έχουν επίσης τρελή ατμόσφαιρα, αλλά είναι FPS παιχνίδια))

Στις 5/8/2019 στις 11:32 ΠΜ, _Theo_ είπε

Messiah ( το ξέρει κανείς αυτό;;)

Τι μου θύμησες φίλε... το έπαιζα όταν ήμουν πιτσιρίκι όταν μου το έδωσε ο μπαμπάς μου μια μέρα. Με σύστησε στο Fear Factory (απίστευτο συγκρότημα) και με τράβηξε στο cyberpunk. Θα έκανα τα πάντα για ένα remaster/remake.

Επεξ/σία από apleistos_gatos
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, apleistos_gatos είπε

Messiah (είχε πολλά ελαττώματα, αλλά ο κόσμος και η ατμόσφαιρα σε τράβαγε απίστευτα. πολύ λίγα παιχνίδια σε τραβάνε τόσο δυνατά (το S.T.A.L.K.E.R. και το Blood έχουν επίσης τρελή ατμόσφαιρα, αλλά είναι FPS παιχνίδια))

Τι μου θύμησες φίλε... το έπαιζα όταν ήμουν πιτσιρίκι όταν μου το έδωσε ο μπαμπάς μου μια μέρα. Με σύστησε στο Fear Factory (απίστευτο συγκρότημα) και με τράβηξε στο cyberpunk. Θα έκανα τα πάντα για ένα remaster/remake.

Υπάρχει στο steam το Original μπορείς να το αγοράσεις! Πάντως και εγώ θα ήθελα ένα remaster αλλά όπως το βλέπω είναι δύσκολο να κυκλοφορήσει...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Theo_ είπε

Υπάρχει στο steam το Original μπορείς να το αγοράσεις! Πάντως και εγώ θα ήθελα ένα remaster αλλά όπως το βλέπω είναι δύσκολο να κυκλοφορήσει...

Εχω την GOG έκδοση, μην ανησυχείς. Αν θες να μιλήσουμε περισσότερο, τα PM μου είναι ανοιχτά 😉

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...