Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1. Max Payne I 2. Hitman Blood Money 3. Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
_Theo_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Tomb Raider Messiah ( το ξέρει κανείς αυτό;;) MDK 1,2 2
Joe-4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1. GTA ( όλα, αν όχι όλα τότε 1. GTA IV 2. GTA V 3. GTA III Vice City ) 2. Hitman ( όλα ) 3. Mafia (όλα)
outlaw star Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1.) MDK 2.) Silent hill 3.) Gears of war Έχω βάλει το Vanquish, δε λέω καλό παιχνιδάκι, αλλά δε μου φαίνεται και κάτι το ιδιαίτερο... Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από outlaw star
apleistos_gatos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Mass Effect 1-3 (το τέλος του 3 είναι για τα μπάζα όμως) Max Payne 1-2 (το bullet time έσκιζε, και η film noir ατμόσφαιρα είταν ό,τι καλύτερο) Messiah (είχε πολλά ελαττώματα, αλλά ο κόσμος και η ατμόσφαιρα σε τράβαγε απίστευτα. πολύ λίγα παιχνίδια σε τραβάνε τόσο δυνατά (το S.T.A.L.K.E.R. και το Blood έχουν επίσης τρελή ατμόσφαιρα, αλλά είναι FPS παιχνίδια)) Στις 5/8/2019 στις 11:32 ΠΜ, _Theo_ είπε Messiah ( το ξέρει κανείς αυτό;;) Τι μου θύμησες φίλε... το έπαιζα όταν ήμουν πιτσιρίκι όταν μου το έδωσε ο μπαμπάς μου μια μέρα. Με σύστησε στο Fear Factory (απίστευτο συγκρότημα) και με τράβηξε στο cyberpunk. Θα έκανα τα πάντα για ένα remaster/remake. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από apleistos_gatos 1
_Theo_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, apleistos_gatos είπε Messiah (είχε πολλά ελαττώματα, αλλά ο κόσμος και η ατμόσφαιρα σε τράβαγε απίστευτα. πολύ λίγα παιχνίδια σε τραβάνε τόσο δυνατά (το S.T.A.L.K.E.R. και το Blood έχουν επίσης τρελή ατμόσφαιρα, αλλά είναι FPS παιχνίδια)) Τι μου θύμησες φίλε... το έπαιζα όταν ήμουν πιτσιρίκι όταν μου το έδωσε ο μπαμπάς μου μια μέρα. Με σύστησε στο Fear Factory (απίστευτο συγκρότημα) και με τράβηξε στο cyberpunk. Θα έκανα τα πάντα για ένα remaster/remake. Υπάρχει στο steam το Original μπορείς να το αγοράσεις! Πάντως και εγώ θα ήθελα ένα remaster αλλά όπως το βλέπω είναι δύσκολο να κυκλοφορήσει... 1
apleistos_gatos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, _Theo_ είπε Υπάρχει στο steam το Original μπορείς να το αγοράσεις! Πάντως και εγώ θα ήθελα ένα remaster αλλά όπως το βλέπω είναι δύσκολο να κυκλοφορήσει... Εχω την GOG έκδοση, μην ανησυχείς. Αν θες να μιλήσουμε περισσότερο, τα PM μου είναι ανοιχτά 😉 1
Undertaker25 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 1) Resident Evil 4 2) Kane & Lynch Dead Men + Dog Days 3) Dino Crisis 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα