Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα σας,

αγόρασα πρόσφατα την msi x470 gaming plus και τον AMD ryzen 3600, ο υπολογιστής ανοίγει, άλλα στην οθόνη δεν βλέπω τίποτα δοκιμάζω με μια 8 GB Ram (Corsair Vengeance LPX 16 GB Desktop Memory kit), μετα από ψάξιμο διάβασα οτι πρέπει να κάνω update την motherboard ώστε να υποστηρίζει την νέα σειρα της  AMD . Για να κανω το update όμως πρέπει να έχω έναν ποιο παλιό επεξεργαστή AMD όπου δεν έχω, και που πήρα τηλεφωνώ σε 3 ''μεγαλα' καταστήματα δεν το πραγματοποιούν το update, μήπως έχετε να προτείνεται κάποια λύση στο πρόβλημα μου;

Ευχαριστώ πολύ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

1) Ρωτάς και σε άλλα καταστήματα, κάποια κάνουν δεν ξέρω που ρώτησες και σου το αρνήθηκαν.

2) Ζητάς bootkit από την amd για να κάνεις update

https://www.amd.com/en/support/kb/faq/pa-100

3) Βαζεις  καμία αγγελία εδώ για bios update μπας και υπάρχει κάνεις με παλιό ryzen να έρθει να κάνετε το update.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εστειλα χθες στην amd και περιμενω απαντηση. Τηλεφωνησα στο Πλαισιο, Public και Media Markt.

Eυχαριστω πολύ για την γρηγορη απαντηση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georgekasa είπε

Εστειλα χθες στην amd και περιμενω απαντηση. Τηλεφωνησα στο Πλαισιο, Public και Media Markt.

Eυχαριστω πολύ για την γρηγορη απαντηση.

Ρωτά σε msystems ,ask Adam και κάποια άλλα κάνουν αλλά μου διαφεύγουν τα ονόματα τους τώρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...