Προς το περιεχόμενο

Galaxy S10e VS Huawei P30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα εννοείται πας καρφί για το p30 

(όχι πως και στα άλλα χαρακτηριστικά είναι άσχημο, ειναι τούμπανο κινητό ειδικά στην τιμή που είναι τώρα) 

Καλορίζικο 😁👍

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Netr0nic είπε

Ποιό από τα 2 μου προτείνετε? Αρχικά με ενδιαφέρει η κάμερα και μετά όλα τα υπόλοιπα...

Το P30 για κάμερα.

• Like 2
Δημοσ.

Όσον αφορά την έλλειψη OIS στην main camera του P30 τι έχετε να πείτε? Θα έχω εξίσου καλό αποτέλεσμα λόγω λογισμικού?

Είναι κοντά στην τιμή και τα 2 και είμαι σε δίλημμα...

Δημοσ.

Προσωπικα αν ηταν να αγορασω το p30 για την καμερα,θα ηταν αν με ενδιεφεραν συγκεκριμενα οι νυχτερινες ληψεις κατα κυριο λογο.

Σε συνθηκες καλου φωτισμου τα κινητα τραβανε τις ιδιες φωτογραφιες.

Στο video πχ υπερτερει περισσοτερο το S10. Ειναι αναλογα τι ψαχνεις εσυ απο κινητο.

Το S10e ειναι και λιγο μικροτερο σε μεγεθος(πιο compact).

Παντως αν θες την γνωμη μου,εγω στην θεση σου δεν θα επαιρνα κανενα απο τα δυο,θα πηγαινα καρφωτα για mate20pro.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Netr0nic είπε

Όσον αφορά την έλλειψη OIS στην main camera του P30 τι έχετε να πείτε? Θα έχω εξίσου καλό αποτέλεσμα λόγω λογισμικού?

Είναι κοντά στην τιμή και τα 2 και είμαι σε δίλημμα...

Αν έχεις σταθερό χέρι δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Πάντως το Mate 20 pro που αναφέρθηκε είναι η πιο σωστή λύση.

• Like 1
Δημοσ.

Το έψαξα λίγο βαθύτερα το θέμα και έχετε δίκιο... Μου είχε διαφύγει εντελώς το Mate 20 pro σε αυτά τα χρήματα! 

Ένα θεματάκι που είχε προκύψει με τις οθόνες έχει φτιαχτεί σε μετέπειτα παρτίδες? Υπάρχει τρόπος να ξέρω με ποιο πάνελ είναι το κινητό (boe/lg) πριν το αγοράσω? 

Ποιό είναι το επίσημο service της Huawei στην χώρα μας?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Netr0nic είπε

Το έψαξα λίγο βαθύτερα το θέμα και έχετε δίκιο... Μου είχε διαφύγει εντελώς το Mate 20 pro σε αυτά τα χρήματα! 

Ένα θεματάκι που είχε προκύψει με τις οθόνες έχει φτιαχτεί σε μετέπειτα παρτίδες? Υπάρχει τρόπος να ξέρω με ποιο πάνελ είναι το κινητό (boe/lg) πριν το αγοράσω? 

Ποιό είναι το επίσημο service της Huawei στην χώρα μας?

Έρχονται πλέον με BOE.

Το θέμα έχει λυθεί.

Το επίσημο service είναι το:

Huawei Exclusive Service Center

Μιχαλακοπούλου 178, στους Αμπελόκηπους.

+30 217 0007575

• Thanks 1
Δημοσ.

Πολλοι παντως εκθειαζουν το s10e ως το καλυτερο all around κινητό του '19.

Προσωπικά δε θα πηγαινα σε Huawei λογω skin, αν και το p30 σιγουρα είναι πανέμορφο κινητό. 

Δημοσ.

Φιλος με s10 το κρατησε 1 μηνα. Ηθελε επανεκιννηση καθε τοσο. Το συγκρινε με 1+ 5t κ το 1+ ηταν ετη μπροστα.

Σε φωτογραφια δεν υπαρχει τπ καλυτερο απο huawei εκει εξω. Εν ετη 2019 αν αγοραζεις samsung αγοραζεις κυριως brand κ design κ οχι επιδοσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, giantzeron είπε

Φιλος με s10 το κρατησε 1 μηνα. Ηθελε επανεκιννηση καθε τοσο. Το συγκρινε με 1+ 5t κ το 1+ ηταν ετη μπροστα.

Σε φωτογραφια δεν υπαρχει τπ καλυτερο απο huawei εκει εξω. Εν ετη 2019 αν αγοραζεις samsung αγοραζεις κυριως brand κ design κ οχι επιδοσεις.

Δηλαδη οταν δεν υπαρχει lag ούτε γι αστείο σε ολα τα flagships android του '19, όταν μιλαμε για κινητα με >6gb ram, πως διαλο καταλαβαινεις τις διαφορές στις επιδοσεις???

Τωρα εχω μπροστα μου επισης ενα ipad air 2, ένα iphone xr, το s10e, το a8 και ενα s5, μόνο το τελευταίο έχει διαφορά στις επιδόσεις. Αντε και ένα ανεπαισθητο αισθημα πως και το a8 είναι ενα τικ πιο ράθυμο.

Μήπως τελικά θύματα του marketing δεν είναι οι iphonάκηδες, αλλά και οι xiaomiδες (τυχαια εταιρεία) που νομίζουν πως με ενα ελαφρύ λειτουργικό θα καταλαβαινουν τα 0.002s που θα ανοίγει πιο γρήγορα το sms app??!

Επεξ/σία από xgol
Δημοσ.
6 ώρες πριν, xgol είπε

Δηλαδη οταν δεν υπαρχει lag ούτε γι αστείο σε ολα τα flagships android του '19, όταν μιλαμε για κινητα με >6gb ram, πως διαλο καταλαβαινεις τις διαφορές στις επιδοσεις???

Τωρα εχω μπροστα μου επισης ενα ipad air 2, ένα iphone xr, το s10e, το a8 και ενα s5, μόνο το τελευταίο έχει διαφορά στις επιδόσεις. Αντε και ένα ανεπαισθητο αισθημα πως και το a8 είναι ενα τικ πιο ράθυμο.

Μήπως τελικά θύματα του marketing δεν είναι οι iphonάκηδες, αλλά και οι xiaomiδες (τυχαια εταιρεία) που νομίζουν πως με ενα ελαφρύ λειτουργικό θα καταλαβαινουν τα 0.002s που θα ανοίγει πιο γρήγορα το sms app??!

Ένα απο τα κύρια χαρακτηριστικά των iphone ήταν ανέκαθεν το lag free, butter smooth λειτουργικό τους και τα μόνα android κινητά που το έχουν αυτό είναι τα 1+ καθότι διαθέτουν ειδικό software team που αποκλειστική του δουλειά είναι να κάνει όσο το δυνατόν πιο snappy το λειτουργικό.

Δημοσ.
Στις 11/8/2019 στις 2:32 ΜΜ, giantzeron είπε

Τα πιστευεις αυτά που γράφεις, ή τα λες για να γελάσουμε ?

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...