Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε συστημα

amd a4

μητρικη fm2+

8gb ram

gtx 660

θελω να μου προτεινετε εναν καλυτερο επεξεργαστη διοτι ειναι διπυρινος αυτος που φοραει (μεταχειρισμενον εννοειται) και μια λιγο καλυτερη γραφικων. προοριζεται για τυπικη χρηση και λιγο gaming (call of duty πχ). Απλα μια μικρη αναβαθμιση.

Επισης, ο υπολογιστης ειναι συνδεμενος σε 4k τηλεοραση και υπαρχει προβλημα με το ασυρματο ποντικι. Οταν παω 1 μετρο μακρυα ο κερσορας κολλαει σαν μαλακας. Ειδα οτι αυτο ειναι προβλημα λογω 4k οθονης και τα απλα ποντικια εχουν λιγα dpi και ειδα οτι πολλα dpi εχουν κυριως τα gaming ποντικια.

Οποτε και ενα ποντικακι

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Alex-V είπε

Σε συστημα

amd a4

μητρικη fm2+

8gb ram

gtx 660

θελω να μου προτεινετε εναν καλυτερο επεξεργαστη διοτι ειναι διπυρινος αυτος που φοραει (μεταχειρισμενον εννοειται) και μια λιγο καλυτερη γραφικων. προοριζεται για τυπικη χρηση και λιγο gaming (call of duty πχ). Απλα μια μικρη αναβαθμιση.

Επισης, ο υπολογιστης ειναι συνδεμενος σε 4k τηλεοραση και υπαρχει προβλημα με το ασυρματο ποντικι. Οταν παω 1 μετρο μακρυα ο κερσορας κολλαει σαν μαλακας. Ειδα οτι αυτο ειναι προβλημα λογω 4k οθονης και τα απλα ποντικια εχουν λιγα dpi και ειδα οτι πολλα dpi εχουν κυριως τα gaming ποντικια.

Οποτε και ενα ποντικακι

Το ποντίκι δεν κολλάει λόγω ανάλυσης τηλεόρασης αλλά λόγω απόστασης.

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Το ποντίκι δεν κολλάει λόγω ανάλυσης τηλεόρασης αλλά λόγω απόστασης.

Το εβαλα σε αλλο συστημα πηγα 2 μετρα πισω και απο τοιχο με 720 μονιτορ και πηγαινε σφαιρα.

Εψαξα και ειδα ειναι προβλημα με τις 4k οι οποιες διαβασα θελουν πολλα dpi

Επισης εχει γινει clean install 10 με πςρασμενους drivers GPU 

Επεξ/σία από Alex-V
Δημοσ.

Για επεξεργαστη θα παρεις αυτον Χ4-760Κ
https://www.ebay.co.uk/itm/AMD-Athlon-X4-760K-3-8GHz-Quad-Core-Processor-Socket-FM2-100W-CPU/291941367984

Μην ενοχληθεις που ειναι FM2 και οχι FM2+, ναι κανονικα θα μπει στη μητρικη, ενω
αποκλειεται να βρεις ισοδυναμο του FM2+, να το δινουν σε τοσο ομως χαμηλη τιμη...!

880k-w-gpu-grid.png
880k-w-gpu-oc-metro1.png
https://www.gamersnexus.net/hwreviews/2394-amd-athlon-x4-880k-cpu-review-and-benchmark
οπως βλεπεις οι διαφορες ακομη και οταν ανεβει ο 880Κ @ 4.6 GHz
δεν δικαιολογουν να μην παρεις τον 760Κ (ακομη και στοκ να μεινει)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Alex-V είπε

Το εβαλα σε αλλο συστημα πηγα 2 μετρα πισω και απο τοιχο με 720 μονιτορ και πηγαινε σφαιρα.

Εψαξα και ειδα ειναι προβλημα με τις 4k οι οποιες διαβασα θελουν πολλα dpi

Επισης εχει γινει clean install 10 με πςρασμενους drivers GPU 

Απαξ και σου δουλευει σωστα στον δεκτη το ποντικι αλλα οταν το απομακρυνεις εμαφανιζοντε θεματα ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ασχετη η οθονη/αναλυση.

Δοκιμασε αλλες μπαταριες στο mouse και να βαλεις τον δεκτη σε μπροστινες θυρες η ακομα να χρησιμοποιησεις ενα usb extender/hub  με μακρυ καλωδιο.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, @topos είπε

Απαξ και σου δουλευει σωστα στον δεκτη το ποντικι αλλα οταν το απομακρυνεις εμαφανιζοντε θεματα ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ασχετη η οθονη/αναλυση.

Δοκιμασε αλλες μπαταριες στο mouse και να βαλεις τον δεκτη σε μπροστινες θυρες η ακομα να χρησιμοποιησεις ενα usb extender/hub  με μακρυ καλωδιο.

Γιατι σε 2 συστηματα με απλο μονιτορ το ποντικι δουλευει ρολοι ακομα και στα 3 μετρα? Αυτο ειναι το θεμα.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Alex-V είπε

Γιατι σε 2 συστηματα με απλο μονιτορ το ποντικι δουλευει ρολοι ακομα και στα 3 μετρα? Αυτο ειναι το θεμα.

Δεδομενα->

Α)Δουλεύει σωστά στο 4k μόνιτορ όσο είναι κοντά.

Β)Δουλεύει σωστά σε άλλα μη 4k μόνιτορ σε άλλους χώρους από μακριά.

Η απάντηση μου για το πρόβλημα θα είχε να κάνει ότι υπάρχουν παρεμβολές στο δωμάτιο με το 4k monitor(wifi/ασύρματο τηλ κοκ), ίσως και στη φυσιογνωμία του δωματίου(μεγάλο/στενόμακρο καθώς και αντανακλάσεις από καθρεπτες/λείες επιφάνειες).

Τέλος έχει προφανώς σημασία και σε ποιες θύρες USB βάζεις τον δέκτη του ποντικιού.

Όπως και να χει θα βάζα στοίχημα ότι εάν άλλαζες τις οθόνες στα pc/δωματια θα σταματουσε να δουλεύει στην μη 4k και θα δούλευε στην 4k.

Έτσι από απορία, έχεις καλές/καινούργιες μπαταρίες στο ποντίκι και ποιο ποντίκι έχεις?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, @topos είπε

Δεδομενα->

Α)Δουλεύει σωστά στο 4k μόνιτορ όσο είναι κοντά.

Β)Δουλεύει σωστά σε άλλα μη 4k μόνιτορ σε άλλους χώρους από μακριά.

Η απάντηση μου για το πρόβλημα θα είχε να κάνει ότι υπάρχουν παρεμβολές στο δωμάτιο με το 4k monitor(wifi/ασύρματο τηλ κοκ), ίσως και στη φυσιογνωμία του δωματίου(μεγάλο/στενόμακρο καθώς και αντανακλάσεις από καθρεπτες/λείες επιφάνειες).

Τέλος έχει προφανώς σημασία και σε ποιες θύρες USB βάζεις τον δέκτη του ποντικιού.

Όπως και να χει θα βάζα στοίχημα ότι εάν άλλαζες τις οθόνες στα pc/δωματια θα σταματουσε να δουλεύει στην μη 4k και θα δούλευε στην 4k.

Έτσι από απορία, έχεις καλές/καινούργιες μπαταρίες στο ποντίκι και ποιο ποντίκι έχεις?

Δοκιμασα σε ολες τις θυρες πισω και μπροστα και σε ολες γινεται το ιδιο. Ναι ειναι του κουτιου οι μπαταριες του. Απλα εγω προσωπικα πιστευω αυτο που ειπα. Δεν ξερω αν ειναι αληθεια η οχι, απλα απο τα λιγα που βρηκα googlαροντας βρηκα οτι πολλοι εχουν παρομοιο θεμα.

Ετσι απο περιεργεια πατα 4k cursor lag κτλ κτλ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alex-V είπε

Δοκιμασα σε ολες τις θυρες πισω και μπροστα και σε ολες γινεται το ιδιο. Ναι ειναι του κουτιου οι μπαταριες του. Απλα εγω προσωπικα πιστευω αυτο που ειπα. Δεν ξερω αν ειναι αληθεια η οχι, απλα απο τα λιγα που βρηκα googlαροντας βρηκα οτι πολλοι εχουν παρομοιο θεμα.

Ετσι απο περιεργεια πατα 4k cursor lag κτλ κτλ.

Σε τι τιμή θέλεις ποντίκι?

Εγώ ας πούμε έχω το ΜΧ Master Logitech(υπερπολυτελεια για τέτοια χρήση https://www.skroutz.gr/s/7179712/Logitech-MX-Master.html) και δε κολλαει πουθενά και απο 7 μέτρα απόσταση.

Γενικά αν είσαι σχετικά κοντά 3-4 μέτρα ένα απλό ασύρματο ποντίκι Logitech(πάντα!) θα κάνει δουλειά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, metaxamoto είπε

Σε τι τιμή θέλεις ποντίκι?

Εγώ ας πούμε έχω το ΜΧ Master Logitech(υπερπολυτελεια για τέτοια χρήση https://www.skroutz.gr/s/7179712/Logitech-MX-Master.html) και δε κολλαει πουθενά και απο 7 μέτρα απόσταση.

Γενικά αν είσαι σχετικά κοντά 3-4 μέτρα ένα απλό ασύρματο ποντίκι Logitech(πάντα!) θα κάνει δουλειά.

Ελεγα γυρω στο 50αρι maximum. Ξεφευγει λιγο το MX master. Μιλαμε για αποσταση γυρω στα 2 μετρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δύο τέτοια σετ και είναι μαμάτα.σε 4κ sony tv.με ενα στικ bt που έχει το σετ έχεις και τις δύο συσκευές.παρε να έχεις και ένα πληκτρολόγιο καβατζα χαχαχαχ ξ βρες το ποντίκι μόνο του.

Δεν κάνει copy??τεσπά το logitech wireless combo mk220 έχω,το πιο φτηνό δηλαδή.

Επεξ/σία από countass
Δημοσ.
3 ώρες πριν, countass είπε

Έχω δύο τέτοια σετ και είναι μαμάτα.σε 4κ sony tv.με ενα στικ bt που έχει το σετ έχεις και τις δύο συσκευές.παρε να έχεις και ένα πληκτρολόγιο καβατζα χαχαχαχ ξ βρες το ποντίκι μόνο του.

Δεν κάνει copy??τεσπά το logitech wireless combo mk220 έχω,το πιο φτηνό δηλαδή.

Εισαι σε αποσταση και λειτουργει ρολοι η εισαι διπλα απτην μοναδα? Σου δουλευει μια χαρα μακρυα το ποντικι?

Δημοσ.

Γενικώς δουλεύει μια χαρά και από πιο μεγάλη απόσταση από αυτή που βλέπω.αν είναι καρφωμενο στο σωστό usb μιας και όντως έχει διαφορά.εγω θα δοκίμαζα πάντως να βάλω εκεί που έχεις την tv,ένα άλλο pc να δω πως θα παίξει το ποντίκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Alex-V είπε

Ελεγα γυρω στο 50αρι maximum. Ξεφευγει λιγο το MX master. Μιλαμε για αποσταση γυρω στα 2 μετρα

Κοίταξε, προσωπική μου άποψη, σε ποντίκι και πληκτρολόγιο δεν κάνω ποτέ συμβιβασμούς.

Είναι τα δύο βασικά πράγματα που επιβάλλεται να τσεκάρεις 100% εργονομία και αίσθηση.

Τα μόνα με τα οποία αλληλεπιδράς άμεσα όλη μέρα και κάθε μέρα.

Οπότε, αφού είσαι 50€ για 10€ παραπάνω δε θα το σκεφτόμουν.

Από την άλλη, αν δεν το πολυχρησιμοποιείς και το έχεις μόνο για να βάζεις πχ μια ταινία να παίζει στην τιβί, τότε πάρε ένα φτηνό κόμπο σετ όπως σου ανέφερε κι ο φίλος countass

ΥΓ: Μακριά από φτηνά Microsoft combo(βάση εμπειρίας στο λεω)

Επεξ/σία από metaxamoto

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...