Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα με χαιρετισε η μπαταρια απο το Ups μου της APC και την αλλαξα και τωρα μου εχει μεινει η παλια και αναρωτιόμουν τι στο καλο να την κανω ? Καταστηματα που πουλανε Apc ups τις παιρνουν και τις στελνουν στην APC ? γιατι ξερω οτι δεχονται μπαταριες τους για ανακύκλωση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πας σε καταστήματα όπως Mediamarkt, Κωτσόβολος, ακόμη και σε σούπερ μάρκετ και έχουν κάδους ανακύκλωσης μπαταριών. Απλά την αφήνεις επ' έξω από το δοχείο.

Επεξ/σία από HamerZ
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, HamerZ είπε

Πας σε καταστήματα όπως Mediamarkt, Κωτσόβολος, ακόμη και σε σούπερ μάρκετ και έχουν κάδους ανακύκλωσης μπαταριών. Απλά την αφήνεις επ' έξω από το δοχείο.

Και να συμπληρώσω οτι αν ειναι κυλινδρικός κάδος, μπορεις να βγάλεις το καπάκι (βγαίνει ευκολα) και να βάλεις μεσα τις μπαταρίες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, The_Judas είπε

Δεν είναι και σίγουρο ότι ανακυκλώνουν αυτά τα καταστήματα μπαταρίες UPS.

Είμαι σε πόστο που επιβλεπω την παραδοση κάδων με μπαταρίες στην εταιρεία ανακυκλωσης, οποτε εχω πλήρη εικονα το τι γινεται. Ερχεται ο ανθρωπος της εταιρείας, αδειάζει τις μπαταρίες σε δοχείο (σαν βαρέλι), τις ζυγίζει, βάζει τον κάδο στη θεση του, μας κόβει ένα προσωρινό χαρτι και φεύγει. Τουτέστιν δεν ενδιαφέρει την εταιρεία τι ειδους μπαταρίες εχει μεσα ο κάδος, αλλά να ειναι οσο πιο γεμάτος γίνεται χωρίς κενα, οποτε και να εχει 2-3 μπαταρίες ups δεν τους νοιάζει. Οταν περιοδικά αλλαζουμε μαζικά μπαταρίες σε ups/μηχανήματα τις δίνουμε ξεχωριστά σε μικρά κουτιά που ευκολα μεταφέρονται και φορτώνονται. Μάντεψε: Ζυγίζονται με τον ίδιο τρόπο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις πας σε οποιαδηποτε μαντρα με σκραπ σιδερα και τις πληρωνεσε με το κιλο γυρω στα 60 λεπτα το κιλο.

Στα super market και στους κοτσοβολους θα στις παρουνε τζαμπα.

ΔΕΝ τις ανοιγεις γιατι εχουνε μολυβδο μεσα (αυτος ειναι που εχει αξια) και ειναι τοξικοτατο δηλητηριο.

Και επειδη εχουνε μικρη αξια(λογω μικρης μαζας) μπορεις να τις δωσεις και στους πλανωδιους ατσιγγανους τζαμπα

και θα τις πανε αυτοι στη μαντρα σκραπ με οτι αλλο εχουνε μαζεψει για να βγαλουνε το μεροκαματο.

Επεξ/σία από j2k

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...