Προς το περιεχόμενο

Ανανέωση συμβολαίου σε Cosmote - Διαδικασία;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

 

είμαι σε υπάρχον συμβόλαιο σταθερής και VDSL στην Cosmote με αναγραφόμενη ημερομηνία στην αίτηση-συμβόλαιο 29/9/2017. Πληρώνω 42,5 € το μήνα για 50 mbps, απεριόριστα σταθερά και 360 προς κινητά. Θέλω να ανανεώσω στην συγκεκριμένη εταιρεία στο πακέτο των 34 € το μήνα, που παρέχει ακριβώς τα ίδια, πλην τα λεπτά προς κινητά που είναι 120'. Το ερώτημα είναι ποιά ημερομηνία πρέπει να κινηθώ; Είναι η ημερομηνία που αναγράφεται την ημέρα που μου απέστειλαν το συμβόλαιο η καταληκτική ημερομηνία (συμβόλαιο 24 μηνών); Επίσης έχω ενημερωθεί πως όταν θες να κάνεις downgrade στην ανανέωση (π.χ. χαμηλότερη ταχύτητα Internet ή λιγότερα λεπτά προς κινητά στην περίπτωσή μας σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο) θα πρέπει αυτό να γίνει αφού λήξει το συμβόλαιο; Μπορώ να παραγγείλω με κάποιο τρόπο το προϊόν απο το site της Cosmote και αυτό να ενεργοποιηθεί αυτόματα με τη λήξη του συμβολαίου;

 

 

Επεξ/σία από kagias1992
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα παρεις τηλεφωνο στην Cosmote ΠΡΙΝ ληξει το συμβολαιο σου και θα τους πεις οτι θελεις το αλλο πακετο. Βεβαια θα αλλαξει η χρεωση και το συμβολαιο μετα αφοτου ληξει αυτο που εχεις τωρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε νομιζω να μπορουν να βγαλουν τα λεπτα προς κινητα, ειναι μαζι με το πακετο. Τουλαχιστον ετσι ειπαν σε εμενα που ειμαι νεος συνδρομητης. Σε υφισταμενους συνδρομητες που κανουν ανανεωσεις, ισως να παιζουν και παζαρια. Παρε 1 μηνα πριν.

Επεξ/σία από elpaso1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...