Helen_95 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα έστειλα ένα δέμα με αντικαταβολή πλήρωσα και τα έξοδα αποστολής πήγε στο παραλήπτη απλά δεν θα το παραλάβει μου έκανε κατάθεση τα χρήματα (έξοδα αποστολής) και γυρνάει πίσω ξέρετε εάν πληρώσω κάτι; ευχαριστώ πάρα πολύ! Με ACS
txcellas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Helen_95 είπε Καλησπέρα έστειλα ένα δέμα με αντικαταβολή πλήρωσα και τα έξοδα αποστολής πήγε στο παραλήπτη απλά δεν θα το παραλάβει μου έκανε κατάθεση τα χρήματα (έξοδα αποστολής) και γυρνάει πίσω ξέρετε εάν πληρώσω κάτι; ευχαριστώ πάρα πολύ! Με ACS Πάρε τηλ στην acs και ρωτά.
Helen_95 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, txcellas είπε Πάρε τηλ στην acs και ρωτά. Έχει κλείσει 15:00 Το σκέφτηκα Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από Helen_95
Arwindan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Helen_95 είπε Έχει κλείσει 15:00 Συνήθως είναι ανοιχτά και το απόγευμα.
Helen_95 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Arwindan είπε Συνήθως είναι ανοιχτά και το απόγευμα. Μένω σε χωριό.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 24 λεπτά πριν, Helen_95 είπε Μένω σε χωριό. Πάρε μια acs και ρώτα. Οποιαδήποτε. Το ίδιο είναι
Helen_95 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, Xacti είπε Πάρε μια acs και ρώτα. Οποιαδήποτε. Το ίδιο είναι Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Εγώ να ρωτήσω γιατί να μην πληρώσεις; θα πληρώσεις και αυτά που θα πάνε, και αυτά που θα γυρίσουν. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εγώ να ρωτήσω γιατί να μην πληρώσεις; θα πληρώσεις και αυτά που θα πάνε, και αυτά που θα γυρίσουν. Γιατί πρόκειται για το ίδιο δέμα. Δεν παρελήφθη οπότε γυρνάει πίσω. Δεν πρόκειται για καινούρια αποστολή. Τουλάχιστον στα Ελτα αυτό συμβαίνει
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Άμα πλήρωσες κανονικά την αποστολή δεν θα πληρώσεις τίποτα (είναι υπολογισμένο στην τιμή και πιθανά έξοδα επιστροφής) Αν έχεις βάλει αποστολή με χρέωση παραλήπτη εκεί πληρωνεις 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δεν ξαναπληρώνεις. Πληρώνεις μόνο όταν στέλνεις το δέμα.
talibanakos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δε θα πληρωσει τιποτα. Εαν δεν ξερετε μη γραφετε. Ελεος πια με αυτη την κατασταση. 1
christopher0016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, lilwayne είπε Την επιστροφή θα την πληρώσεις σίγουρα Δηλαδή Έχεις πληρώσει πολλές φορές την επιστροφή; Εγώ πάντως καμία. δεν ισχύει αυτό που γράφεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα