Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους

Θελω σε κάνα δυο μήνες να χτίσω νέο PC. Συνήθως φτιάχνω κατι αρκετά δυνατό με στόχο την 5ετια και στη διάρκεια αναβαθμίζω. 

Σκοπός είναι gaming σε 2κ 100hz,και γενική χρήση με κάποιο multitasking. 

To budget μου είναι 1500 ευρω ΧΩΡΙΣ κάρτα γραφικών έχω 1080ti και ΧΩΡΙΣ οθόνη έχω την asus34pq. 

To προ 4.5 χρόνια PC MOY τώρα είναι με τον 5820κ οc sta 4.3ghz. 16g 2400,ram και nvm ssd Samsung 960.

Δεν θέλω hdd στο σύστημα θέλω όμως κάρτα ήχου. 

Είμαι πολύ προβληματισμενος με όλα τα νέα Hardware amd 3000, x570 boards, etc. 

Please for you feedback

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Gerasimos80 είπε

Καλησπέρα σε ολους

Θελω σε κάνα δυο μήνες να χτίσω νέο PC. Συνήθως φτιάχνω κατι αρκετά δυνατό με στόχο την 5ετια και στη διάρκεια αναβαθμίζω. 

Σκοπός είναι gaming σε 2κ 100hz,και γενική χρήση με κάποιο multitasking. 

To budget μου είναι 1500 ευρω ΧΩΡΙΣ κάρτα γραφικών έχω 1080ti και ΧΩΡΙΣ οθόνη έχω την asus34pq. 

To προ 4.5 χρόνια PC MOY τώρα είναι με τον 5820κ οc sta 4.3ghz. 16g 2400,ram και nvm ssd Samsung 960.

Δεν θέλω hdd στο σύστημα θέλω όμως κάρτα ήχου. 

Είμαι πολύ προβληματισμενος με όλα τα νέα Hardware amd 3000, x570 boards, etc. 

Please for you feedback

Οποτε θες να κρατησεις την 1080ΤΙ και να αλλαξεις ολα τα υπολοιπα(επεξεργαστη,μητρικη,μνημες κτλ)? 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alexgr21 είπε

Οποτε θες να κρατησεις την 1080ΤΙ και να αλλαξεις ολα τα υπολοιπα(επεξεργαστη,μητρικη,μνημες κτλ)? 

Σωστά. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Θα πήγαινα σε 9900Κ στη θέση σου. 

Guys οποίος έχει όρεξη οκληρωμενη πρόταση. 

Σκεφτομαι 3900Χ με x570 taichi motherboard 16gb ram 3600 cl16της gskill. 970 Pro Samsung nvm 1 Tb. Υδροψυξη corsair. Kai Ena καλό case me cable management 

Δημοσ.

Κράτα αυτό που έχεις για καμια 2ετία ακόμη, θα δώσεις 1500 και δε θα δεις σημαντικές διαφορές σε gaming. Πάρε ένα εξωτερικό DAC/AMP για ήχο ανάλογα με το τι θες να συνδέσεις επάνω. 

Δημοσ.

Σου προτεινω  να μεινεις οπως εχεις.Σε 2Κ ο 5820 και η 1080ΤΙ  πιστευω πως τα πανε καλα,εχεις παιξει καποιο παιχνιδι και δεν τραβαγαν?Η 1080ΤΙ ειναι μια δυνατη καρτα που ακομα τραβαει.Ο 5820 δεν νομιζω να την κραταει πισω,σε 2Κ παιζεις ετσι κι αλλιως,η καρτα τραβαει ολο το ζορι.

• Like 1
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι αναβάθμιση. Έφτιαξα πρόσφατα το PC στην υπογραφή μου για 2κ/120hz. Αν σε κρατάει πίσω ο επεξεργαστής σου μπορείς να κάνεις μικρή αναβάθμιση cpu/mb/ram παίρνοντας 3700Χ/X570/16GB  3600 που συνολικά θα ναι 650-700ευρώ. 

Αλλά πραγματικά να πας να κάνεις αναβάθμιση 1500 ευρώ ενώ έχεις ήδη οθόνη και καρτα γραφικών... Όπου τα βάλεις τα λεφτά σίγουρα δεν θα είναι για Gaming. Μεγαλύτερη διαφορά θα δεις αν πάρεις μ αυτά τα λεφτά την 2080 ti παρά ότιδήποτε άλλο προτείνεις. Δεν θα σου δώσει 1080 ti με υδροψυξη καλύτερο performance από 2080 ti χωρίς υδρόψυξη. 

Αν πραγματικά θες να βελτιώσεις το Gaming σου χτυπας αυτά που σου πα στα 650-700ευρω, χτυπας μια καλή 2080 ti sta 1100-1200 και πουλας την 1080 ti όσο μπορείς.

Αλλά πραγματικά δεν το χρειάζεσαι. Μικρες διαφορές. Καλύτερα στην επόμενη γενιά.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς να διαφωνώ με τον Μπάμπη θα σου προτείνω μια ολοκληρωμένη πρόταση εφόσον κάνεις σε 2 χρόνια το αργότερο αναβάθμιση και την 1080Τi στην δυνατότερη κάρτα που θα υπάρχει σε 2 χρόνια από τώρα.

spacer.png

Τον 960Evo τον κρατάς και τον βάζεις σαν primary.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά 2Κ είναι τα 1080p, βγαίνει από την οριζόντια ανάλυση, 1920 περίπου 2000 = 2Κ. Μάλλον 2.5Κ ή 1440p εννοεί το παιδί. Σε αυτή την ανάλυση περισσότερο παίζει ρόλο η  GPU οπότε και να μείνεις με αυτό το σύστημα μια χαρά είναι. Αν θέλεις οπωσδήποτε να αναβαθμίσεις θα πρότεινα 3900Χ αφού είναι καλύτερος σε όλα από τον 9900Κ εκτός του gaming που είναι λίγο πίσω σε 1080p, αλλά στα 1440p θα είναι πρακτικά το ίδιο. Η taichi Χ570 είναι κομπλέ, ram μια χαρά αυτήν που είπες καθώς και ο 970. Για case μπορείς να δεις τα fractal design είναι πολύ ποιοτικά και με πολύ καλό cable management. Από τροφοδοτικό RX750 ή RX850 της corsair, δεν πειράζει να είναι και λίγο overkill αφού τα τροφοδοτικά είναι πιο efficient στο 50-60% της απόδοσης τους..

Δημοσ.

Μην αναβαθμισεις τιποτα ακομα . Αν θες να αλλαξεις κατι πηγαινε σε 2080ti . Αλλα δεν αξιζει κατα την γνωμη μου . ο επεξεργαστης δεν παιζει κανενα ρολο μιας και παιζεις σε ultrawide 1440p. 

Στην θεση σου θα πηγαινα του χρονου σε ryzen 4000 και δυνατη καρτα γραφικων στα 7nm απο nvidia η amd. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Χωρίς να διαφωνώ με τον Μπάμπη θα σου προτείνω μια ολοκληρωμένη πρόταση εφόσον κάνεις σε 2 χρόνια το αργότερο αναβάθμιση και την 1080Τi στην δυνατότερη κάρτα που θα υπάρχει σε 2 χρόνια από τώρα.

spacer.png

Τον 960Evo τον κρατάς και τον βάζεις σαν primary.

Thanks for the time spent. 

Γιατι όχι ψηλότερες μνήμες καλύτερο τροφοδοτικο

Και τι λες αντί για υδροψυξη την αεροψυκτρα της noctua?

20 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Μην αναβαθμισεις τιποτα ακομα . Αν θες να αλλαξεις κατι πηγαινε σε 2080ti . Αλλα δεν αξιζει κατα την γνωμη μου . ο επεξεργαστης δεν παιζει κανενα ρολο μιας και παιζεις σε ultrawide 1440p. 

Στην θεση σου θα πηγαινα του χρονου σε ryzen 4000 και δυνατη καρτα γραφικων στα 7nm απο nvidia η amd. 

Ξέρεις φιλε μου ίσως εχεις δίκιο αλλά αυτό το περίμενε τη νέα γενιά δεν βγάζει άκρη κάθε φορά το ίδιο. Συμφωνώ για την κάρτα γραφικών αλλά cpu motherboard μνήμες και ο 970 Pro είναι σημαντική αναβάθμιση. 

11 ώρες πριν, Babis_allos είπε

Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι αναβάθμιση. Έφτιαξα πρόσφατα το PC στην υπογραφή μου για 2κ/120hz. Αν σε κρατάει πίσω ο επεξεργαστής σου μπορείς να κάνεις μικρή αναβάθμιση cpu/mb/ram παίρνοντας 3700Χ/X570/16GB  3600 που συνολικά θα ναι 650-700ευρώ. 

Αλλά πραγματικά να πας να κάνεις αναβάθμιση 1500 ευρώ ενώ έχεις ήδη οθόνη και καρτα γραφικών... Όπου τα βάλεις τα λεφτά σίγουρα δεν θα είναι για Gaming. Μεγαλύτερη διαφορά θα δεις αν πάρεις μ αυτά τα λεφτά την 2080 ti παρά ότιδήποτε άλλο προτείνεις. Δεν θα σου δώσει 1080 ti με υδροψυξη καλύτερο performance από 2080 ti χωρίς υδρόψυξη. 

Αν πραγματικά θες να βελτιώσεις το Gaming σου χτυπας αυτά που σου πα στα 650-700ευρω, χτυπας μια καλή 2080 ti sta 1100-1200 και πουλας την 1080 ti όσο μπορείς.

Αλλά πραγματικά δεν το χρειάζεσαι. Μικρες διαφορές. Καλύτερα στην επόμενη γενιά.

Δεν ξέρω αλλά ειλικρινά από θέμα αρχής δεν δίνω 1200 ευρώ για κάρτα θα την πάρω του χρόνου μεταχειρισμένο στα 650 μαζί με 4κ monitor. Μεζρι τότε η 1080ti αντέχει άνετα για 1440p

Δημοσ.

Εγώ είμαι της γνώμης αν θέλεις να αναβαθμίσεις κάντο. Γιατί πάντα μετά από λίγο θα βγαίνει κάτι άλλο και μετά κάτι άλλο, κλτ. Δεν θα αναβαθμίζαμε ποτέ. Από τη στιγμή που υπάρχει το budget, μην καταπιέζεσαι, κάνε την αναβάθμιση να την χαρείς και για του χρόνου βλέπουμε. Είναι ωραία φάση να αγοράζεις κάτι καινούργιο, να τα χτίσεις, να ασχοληθείς..

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Gerasimos80 είπε

Thanks for the time spent. 

Γιατι όχι ψηλότερες μνήμες καλύτερο τροφοδοτικο

Και τι λες αντί για υδροψυξη την αεροψυκτρα της noctua?

Ναι μπορείς να πας σε ταχύτερες μνήμες αλλά είναι δυσανάλογα τα οφέλη ως προς τις τιμές. Με τη noctua θα είσαι κομπλέ σε στοκ 4.7GHz all core. Για 5GHz oc πας σε 240mm aio.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...