FromDusk_TillDawn Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Δυστυχως μετα απο 2 χρονια μου επεσε και εσπασε το τζαμι αλλα λειτουργει ξερει κανεις που μπορω να το φτιαξω και με τι κοστος; Αξιζει πιστευετε να το φτιαξω να το εχω κανα χρονο ακομα η να παρω αλλο;(Οχι ναυαρχιδα)
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2019 Kι εγω δε νομιζω πως σε συμφερει, αλλα ρωτα και εδω https://mobilefreaks.gr/ 2
samsunglife Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Έχουν ρίξει λίγο το κόστος, 205€ είχα πληρώσει στη smartec στο Χαϊδάρι πριν κάνα 6μηνο που είχα αλλάξει οθόνη (μου άλλαξαν και μπαταρία δωρεάν αλλά μέσα στην εγγύηση) . Στο πλαίσιο που είχα ρωτήσει μου είχαν πει 190€ αλλά δεν ξέρω αν η οθόνη που τοποθετούν είναι original
stelios18120 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Αξίζει να δώσεις 190 ευρω για επισκευή για το s7 πλέον; Δεν νομιζω...
samsunglife Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, stelios18120 είπε Αξίζει να δώσεις 190 ευρω για επισκευή για το s7 πλέον; Δεν νομιζω... Για το s7 σίγουρα ΌΧΙ. Αλλά για το s7 edge που ρωτάει ο ts είναι οριακά. Κατά τη γνώμη μου μάλλον όχι είναι πάλι η απάντηση. Από την άλλη όμως με 190€ έχεις μια ναυαρχίδα 3 ετών η οποία θα καλύψει τις ανάγκες του μέσου χρήστη τουλάχιστον ακόμα μια 2ετια, ειδικά αν του αλλάξουν και μπαταρία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα