DYEL Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δεν δουλεύει το p...hub στο κινητό χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια φορτώνουν οι σελίδες αλλά τα βίντεο δεν φορτώνουν δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω φωτογραφία της σελίδας αλλά εκεί που είναι η θέση του βίντεο μένει απλά μαύρη η οθόνη και δεν φορτώνει το βίντεο ενώ όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά. πριν 2 ώρες δούλευε κανονικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη. καθάρισα όλα τα δεδομένα της εφαρμογής του browser αλλά τίποτα θα τρελαθώ
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Καλά έκανε και κόλλησε, πολύ τάκα τάκα έκανες αυτές τις μέρες, ώρα για νάνι τώρα.
kiriakos500 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 φιλε εμενα το pockethub μια χαρα ανοιγει … δες!! https://github.com/pockethub μηπως μπαινεις σε άλλη σελιδα κατά λαθος??
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, DYEL είπε Δεν δουλεύει το p...hub στο κινητό χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια φορτώνουν οι σελίδες αλλά τα βίντεο δεν φορτώνουν δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω φωτογραφία της σελίδας αλλά εκεί που είναι η θέση του βίντεο μένει απλά μαύρη η οθόνη και δεν φορτώνει το βίντεο ενώ όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά. πριν 2 ώρες δούλευε κανονικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη. καθάρισα όλα τα δεδομένα της εφαρμογής του browser αλλά τίποτα θα τρελαθώ εγκατέστησε το app τους.
ManFromEarth Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στειλε με ενα πμ το βιντεο που θες να δεις και το κινητο σου. Θα βλεπω εγω το βιντεο και θα σου τηλεφωνησω να σου περιγραφω τι δειχνει. Μην ανησυχεις ειμαι πολυ περιγραφικος. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από ManFromEarth
DYEL Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, natural_sgf είπε εγκατέστησε το app τους. ε όχι αυτό είναι υπερβολή. κάτι απλό θα είναι δεν μπορεί αλλά δεν βρίσκω την λύση
antbyron Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 16 λεπτά πριν, DYEL είπε ε όχι αυτό είναι υπερβολή. κάτι απλό θα είναι δεν μπορεί αλλά δεν βρίσκω την λύση Δοκίμασες με άλλον περιηγητή να δεις αν δουλεύει;
DYEL Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 12 ώρες πριν, antbyron είπε Δοκίμασες με άλλον περιηγητή να δεις αν δουλεύει; στον browser του κινητου δουλευει αλλα ειναι χαλια ο browser. δεν νομιζω να εχει καν incarlito mode
Salvation81 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 21 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Καλά έκανε και κόλλησε, πολύ τάκα τάκα έκανες αυτές τις μέρες, ώρα για νάνι τώρα. Insomnia, η μονη κοινοτητα που σας βοηθαει να αποφυγετε την τυφλωση ενα πραγμα
DYEL Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 βρέθηκε η λύση.εφταιγε το αδδ μπλογκ του browser επειδή οι διαφημίσεις λέει είναι ενσωματωμένες στο βίντεο άρα αφού δεν φόρτωναν δεν φόρτωνε και το βίντεο
ktsivolas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Το είχα πάθει κι εγώ μια φορά, αγόρασα ένα ζβαν και έλειπε το κλειδάκι από πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα