metaxamoto Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά. Πιστεύω πως πολλοί θα έκαναν την ίδια παραγγελία με αυτή που θα περιγράψω. Είχε λοιπόν σε προσφορά σε διαδυκτιακό κατάστημα μια βάρκα φουσκωτή με 11,99€. Η συγκεκριμένη είναι σχετικά ακριβή, οπότε την παρρήγγειλα με αντικαταβολή για δωράκι;) Μετά από 2 μέρες μου ήρθε μήνυμα ότι η τιμή στην σελίδα ήταν λανθασμένη, η κανονική τιμή είναι 79,90€ κι έτσι η παραγγελία ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. Αυτό είναι ΟΚ? Μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι για να παραλάβουμε το φουσκωτό τελικά αφού η παραγγελία είχε καταχωρηθεί με την συγκεκριμένη τιμή? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από metaxamoto 1 1
kormos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, metaxamoto είπε Καλημέρα παιδιά. Πιστεύω πως πολλοί θα έκαναν την ίδια παραγγελία με αυτή που θα περιγράψω. Είχε λοιπόν σε προσφορά σε διαδυκτιακό κατάστημα μια βάρκα φουσκωτή με 11,99€. Η συγκεκριμένη είναι σχετικά ακριβή, οπότε την παρρήγγειλα με αντικαταβολή για δωράκι;) Μετά από 2 μέρες μου ήρθε μήνυμα ότι η τιμή στην σελίδα ήταν λανθασμένη, η κανονική τιμή είναι 79,90€ κι έτσι η παραγγελία ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. Αυτό είναι ΟΚ? Μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι για να παραλάβουμε το φουσκωτό τελικά αφού η παραγγελία είχε καταχωρηθεί με την συγκεκριμένη τιμή? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη όποτε αναζήτησε κάτι νέο... 1
dreaming123 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Εμένα ήδη το team δικηγόρων μου έχει ξεκινήσει τη νόμιμη διαδικασία.
SnakeMJK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) ελπίζω να μην ανοίξεις ποτέ στη ζωή σου κατάστημα, να μην κάνεις ποτέ τυπογραφικό λάθος και να μην αναγκαστείς ποτέ να μοιράζεις τζάμπα βάρκες σε γκρινιάριδες τζαμπατζήδες υγ: και εγώ την είχα παραγγείλει, έφαγα το αναμενόμενο άκυρο, αυτά. edit: typo Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από SnakeMJK 5 1
JIMBOAthens Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Πάντως το κιτρινομάγαζο την σκαπουλάρισε αριστοτεχνικά μια και το λάθος και οι ακυρώσειις δεν χρεώνονται σε αυτό και τα email δεν ήρθαν από αυτό... 1
metaxamoto Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, SnakeMJK είπε ελπίζω να μην ανοίξεις ποτέ στη ζωή σου κατάστημα, να μην κάνεις ποτέ τυπογραφικό λάθος και να μην αναγκαστείς ποτέ να μοιράζεις τζάμπα βάρκες σε γκρινιάριδες τζαμπατζήδες υγ: και εγώ την είχα παραγγείλει, έφαγα το αναμενόμενο άκυρο, αυτά. edit: typo Σε τέτοιου μεγέθους κατάστημα μπορείς ηθικά να το κάνεις. Σε μικρότερο δεν θα το σκεφτόμουν φίλε μου.
KiriosD Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 ήταν εμφανές το λάθος απο κει και πέρα όσοι παρήγγειλαν γνώριζαν πως 99% θα ακυρωθεί η παραγγελία απλά την κάνεις για τη φάση σου με επίγνωση κιόλας στη περίπτωση που προ-πληρώσεις και σου δεσμευθούν τα χρήματα σου για κάποιο χρονικό διάστημα με το off chance να την παραλάβεις τελικά 1
zio10 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Τίποτα δεν κάνεις, λάθη γίνονται για όλους. Εδώ ολόκληρο amazon και το κάνει συνέχεια αυτό...
therion13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Όντως υπάρχουν άτομα που το πήραν στο σοβαρό; ξεφτιλααααα και για δώρο κιόλας μήπως του το είπες κιόλας θα σου παρω φουσκωτη βάρκα; 😂
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, metaxamoto είπε Μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι για να παραλάβουμε το φουσκωτό τελικά αφού η παραγγελία είχε καταχωρηθεί με την συγκεκριμένη τιμή? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Επόμενη φορά να διαβάζεις τους όρους που αποδέχεσαι όταν κάνεις την παραγγελία. Εαν τους είχες διαβάσει δεν θα ρωτούσες.
metaxamoto Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, therion13 είπε Όντως υπάρχουν άτομα που το πήραν στο σοβαρό; ξεφτιλααααα και για δώρο κιόλας μήπως του το είπες κιόλας θα σου παρω φουσκωτη βάρκα; 😂 χαχααχα! Ναι φίλε,ευτυχώς δεν το προανήγγειλα! Για παιδιά φίλου προοριζόταν;) 48 λεπτά πριν, omitziz είπε Επόμενη φορά να διαβάζεις τους όρους που αποδέχεσαι όταν κάνεις την παραγγελία. Εαν τους είχες διαβάσει δεν θα ρωτούσες. Σκληρό καρύδι ο τύπος.. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από metaxamoto
Salvation81 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, omitziz είπε Επόμενη φορά να διαβάζεις τους όρους που αποδέχεσαι όταν κάνεις την παραγγελία. Εαν τους είχες διαβάσει δεν θα ρωτούσες. Εκει κανεις μεγαλο λαθος φιλε, το καθε καταστημα μπορει να βαζει οτι ορους θελει, οι νομοι λενε αλλα και εκεινοι μετρανε στο τελος. Ψαξε να δεις τι προστιμα εχουν φαει ανα καιρους μεγαλες αλυσιδες για τετοια "λαθη" (που πλεον ξερουμε ολοι οτι δεν ειναι λαθη, δεν μπορει να γινεται το ιδιο καθε τρεις και λιγο και κυριως Παρασκευοσαββατοκυριακα και να το λεμε λαθος) και θα καταλαβεις πως οι "οροι" του καθε καταστηματος ειναι φουμαρα. Απλα οκ, ειναι ενα θεμα να χρειαζεσαι πολυ κατι ωστε να το κυνηγησεις (οπως εχουν κανει πολλοι εδω μεσα) και αλλο για κατι σαν βαρκα πχ. ΥΓ: Οσοι βαζουν το Αμαζον στο ιδιο σακι με τα δικα μας σαινια πραγματικα με αφηνουν αφωνο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 44 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εκει κανεις μεγαλο λαθος φιλε, Καθόλου λάθος δεν κάνω.. οι όροι εινσι σύμφωνοι με τους νόμους του κράτους (Το ξέρω γιατί έχω σχέση με 2 αλλα μεγαλύτερα από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικά καταστήματα) Όπως και ότι το λάθος είναι υποχρεωμένοι να το αναφέρουν σε συγκεκριμένες υπηρεσίες. Με αυτά τώρα 2 είναι καλυμμένοι νομικά. Τα πρόστιμα και ότι άλλο είναι απλά στη φαντασία του κάθε τυχαίου εδώ μέσα.
Jake07 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Όλοι την κάναμε την παραγγελία, και όλοι φάγαμε το αναμενόμενο άκυρο. Από εκεί και πέρα ο moderator το είχε κλειδώσει το θέμα για αυτό ακριβώς το λόγο. Για να μη πλακώσουν οι δικηγόροι. Όπως είπανε και τα άλλα παιδιά, το ξεχνάς και πας παρακάτω. Λάθη γίνονται, και από τους συγκεκριμένους όχι συχνά οπότε οκ. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα