Προς το περιεχόμενο

H Samsung ανακοίνωσε το Galaxy A10s με μπαταρία 4000mAh


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Samsung ανακοίνωσε το νέο Galaxy A10s, που αντικαθιστά το Galaxy A10 στην επιτυχημένη A-series της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας και έρχεται με κάποιες σημαντικές βελτιώσεις και προσθήκες.

Στις βελτιώσεις συμπεριλαμβάνεται η μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία ενώ στις προσθήκες ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, ένα χαρακτηριστικό που απουσίαζε από τον προκάτοχό του.  Το νέο Samsung Galaxy A10s διαθέτει οθόνη Infinity-V (με εγκοπή σχήματος «V») με διαγώνιο 6,2 ιντσών, ανάλυσης 1520 x 720 pixels.

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής (οι τέσσερις πυρήνες χρονίζονται στα 2,0GHz και οι άλλοι τέσσερις στα 1,5GHz), 2GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Η εμπρόσθια κάμερα, χάρη στην οποία υποστηρίζεται λειτουργία «face unlock», βασίζεται σε αισθητήρα 8,0 Megapixels (f:/2.0) ενώ η κύρια βασίζεται σε έναν αισθητήρα 13 Megapixels (με σύστημα φακών με διάφραγμα f:/1.8) που συνοδεύεται από έναν αισθητήρα βάθους στα 2,0 Megapixels. Η συσκευή που έχει διαστάσεις 156,9 x 75,8 x 7,8 χιλιοστών και βάρος 168 γραμμαρίων ενσωματώνει μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh (κατά 600mAh μεγαλύτερη από εκείνη του προκατόχου του). Από άποψη συνδεσιμότητας προσφέρει WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 5.0, FM radio, headphone jack, 4G VoLTE, microSD slot ενώ υποστηρίζει και dual SIM.

GalaxyA10s_main1-716x1024.jpg.5115f08b64d7288c4fd3a1db183d8c94.jpg

Το νέο Samsung Galaxy A10s βασίζεται στο Android 9.0 Pie και στο OneUI και θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις χρωματισμούς, Blue, Green, Red και Black. Το κόστος του στην Ινδία είναι Rs 8490, δηλαδή περίπου €110. Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής στην Ευρωπαϊκή αγορά και τη τιμή της. 

GSMArena


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η καλύτερη επιλογή γιά ανθρώπους κάποιας ηλικίας στους οποίους θα προτείνω ανεπιφύλακτα. 

Έχει μόνο πλεονεκτήματα γιά το συγκεκριμένο target. 

Όσο γιά την Ram που πράγματι είναι σημαντικότατη γιά εμάς, εάν δείτε και συνανασταφείτε με κόσμο αυτής της κατηγορίας θα διαπιστώσετε ότι αρκετοί δεν είναι καν συνδεδεμένοι στο Play Store.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα μεγαλώσεις σαμσουγκ μπορεί να γίνεις huawei......

Η δεύτερη βγάζει το Υ7 prime στo 140€ και είναι εργαλείο από εμφάνιση έως επιδόσεις στην κατηγορία του.

150γρ

Φυσικά με 3gb ram.

Επεξ/σία από alexioannou
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...