Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος του S9 plus και σκεφτομαι να αλλαξω στρατοπεδο και να παω στην IOS ....

Επειδη το XS max ξεφευγει σκεφτομαι να παω στο 8 plus .... 

Τι λετε αξιζει ????

Δημοσ.

Ο μόνος λόγος για μένα είναι για να δεις το ios, γιατί  imho τη θεωρώ υποβάθμιση τη μετάβαση που επιχειρείς. 

Εγώ από 6s πήγα σε s9 plus και δεν το μετάνιωσα στιγμή... 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Symbad είπε

Ο μόνος λόγος για μένα είναι για να δεις το ios, γιατί  imho τη θεωρώ υποβάθμιση τη μετάβαση που επιχειρείς. 

Εγώ από 6s πήγα σε s9 plus και δεν το μετάνιωσα στιγμή... 

Υποβαθμιση ?? Σε iphone XR ???

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mpeliaris είπε

Δεν αξίζει φίλε μου. Δες για xr ή xs. Τότε ναι θα αξίζει. Το 8αρι δεν συγκρίνεται με s9+. 

Αξιζει το XR ??? Γιατι εχω ακουσει οτι δεν 2χει καλη καμερα ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

1 ειναι η καλη καμερα, η κεντρικη.

Η δευτερη ειναι αυτη που εχει και το S9+ σου η telephoto με το 2x zoom.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
4 ώρες πριν, billvwrulez είπε

Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι καλύτερη από το Χ. Οπότε θα είναι τίμια. Εγώ που έχω s9+ έχω παραγγείλει mate 20 pro. Αν πήγαινα σε iPhone θα πήγαινα μόνο στο xs. Αλλά είναι πολύ εκτός budget μου. Κρίνεις και αποφασίζεις. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mpeliaris είπε

Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι καλύτερη από το Χ. Οπότε θα είναι τίμια. Εγώ που έχω s9+ έχω παραγγείλει mate 20 pro. Αν πήγαινα σε iPhone θα πήγαινα μόνο στο xs. Αλλά είναι πολύ εκτός budget μου. Κρίνεις και αποφασίζεις. 

Το XS ειναι πολυ καλο αλλα πανακριβο ... ακομη και μτχ δε το πιανω και εγω ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, billvwrulez είπε

Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος του S9 plus και σκεφτομαι να αλλαξω στρατοπεδο και να παω στην IOS ....

Επειδη το XS max ξεφευγει σκεφτομαι να παω στο 8 plus .... 

Τι λετε αξιζει ????

Nα προτείνω κάτι άλλο εγώ ;

Eπειδή απ' ότι κατάλαβα δεν έχεις ξαναδοκιμάσει το iOS.

Γιατί δεν παίρνεις ένα πολύ φθηνότερο iphone me iOS 12 (πχ ένα μεταχειρισμένο 6-6s), κρατώντας παράλληλα το s9+ κι αν δεις ότι προσαρμόζεσαι και ότι σου κάνει το iOS, τα πουλάς και πας σε ένα ακριβότερο και σύγχρονο iphone.

Επεξ/σία από paris_chav
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paris_chav είπε

Nα προτείνω κάτι άλλο εγώ ;

Eπειδή απ' ότι κατάλαβα δεν έχεις ξαναδοκιμάσει το iOS.

Γιατί δεν παίρνεις ένα πολύ φθηνότερο iphone me iOS 12 (πχ ένα μεταχειρισμένο 6-6s), κρατώντας παράλληλα το s9+ κι αν δεις ότι προσαρμόζεσαι και ότι σου κάνει το iOS, τα πουλάς και πας σε ένα ακριβότερο και σύγχρονο iphone.

Ειχα IOS στο παρελθον το 4s ... απλα κατι με επιασε και θελω να ξαναπαρω iphone ... απλα δε θελω να ειναι κατι χειροτερο απο το s9 plus που εχω ...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

Ειχα IOS στο παρελθον το 4s ... απλα κατι με επιασε και θελω να ξαναπαρω iphone ... απλα δε θελω να ειναι κατι χειροτερο απο το s9 plus που εχω ...

Για να βρεις συνολικα καλυτερο iphone απ το S9+ σου μαλλον πρεπει να πας σε XS/XS max που οπως ειπες και εσυ ειναι πανακριβα.

Το XR ας πουμε δεν ειναι σε ολα καλυτερο του S9+ (πχ οθονη).  Παρολα αυτα σιγουρα ειναι μια καλη επιλογη και υπαρχει και το X.

Ουτε εγω θα σου προτεινα 8 plus απο S9+.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, paris_chav είπε

Για να βρεις συνολικα καλυτερο iphone απ το S9+ σου μαλλον πρεπει να πας σε XS/XS max που οπως ειπες και εσυ ειναι πανακριβα.

Το XR ας πουμε δεν ειναι σε ολα καλυτερο του S9+ (πχ οθονη).  Παρολα αυτα σιγουρα ειναι μια καλη επιλογη και υπαρχει και το X.

Ουτε εγω θα σου προτεινα 8 plus απο S9+.

Αυτο που με το Iphone X δεν εχει πεσει σχεδον καθολου η τιμη του δεν ειναι λιγο περιεργο ... ???

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

Αυτο που με το Iphone X δεν εχει πεσει σχεδον καθολου η τιμη του δεν ειναι λιγο περιεργο ... ???

Οχι γιατι σταματησε η παραγωγη του γιαυτο και εχει λιγοτερα καταστηματα(διαθεσιμοτητα)σε σχεση με τα αλλα μοντελα.

Δημοσ.

Λιγο που ψαχτηκα ειδα πολυ καλες κριτικες για το XR με τιμη αρκετα προσιτη (πολυ φθηνοτερο απο το Χ  και νομιζω και λιγο καλυτερο το XR) και πολυ πολυ φθηνοτερο απο τα XS ( με διαφορες να μην δικαιολογουν την τοσο μεγαλη διαφορα χρηματων )

Νομιζω οτι ειναι καλο vfm για iphone ...

Δημοσ.

Καλυτερα να δοκιμασεις πρωτα το ios γενικα πριν κανεις την μεταβαση.

Εγω πηρα προσφατα ενα Ipad γιατι ηθελα να τα δοκιμασω λιγο επειδη ακουγα πολυ καλα σχολια,και δεν ξετρελαθηκα.Ομως δεν το αλλαζω για την απιστευτη μπαταρια του.

Iphone ομως ενω το παλεψα να μου αρεσει,δεν θα αγοραζα.Το λειτουργικο δεν το συνηθισα,και καποια πραγματα μου φαινονται παιδικα και λειψα.

Παραδειγμα οι ειδοποιησεις που δεν τις σβηνεις ευκολα οπως στο android,και η μη αμεση προσβαση σε wifi,data,gps κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...