Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Παραδειγμα οι ειδοποιησεις που δεν τις σβηνεις ευκολα οπως στο android,και η μη αμεση προσβαση σε wifi,data,gps κτλ.

Ειχα και στο παρελθον IOS και μπορω να πω οτι μου αρεσε περισσοτερο απο τα android ... τωρα γιατι πηρα το S9+ το ειχα παρει λογο σχεση τιμης με καμερα και οθονη ... που αξιζαν ...

Τωρα οσο αφορα αυτα που γραφεις για τις ειδοποιησεις το wifi, data και gps δεν καταλαβαινω τι εννοεις ... 

Δημοσ.

Για μένα πάντως δεν αξίζει από s9+ να πας σε κάτι κατώτερο από xs. Πάρε ένα μεταχειρισμένο X ή XR και επειδή λογικά θα το μετανιώσεις θα το δώσεις όσο το πήρες λογικά 

Δημοσ.
Στις 16/8/2019 στις 4:08 ΜΜ, billvwrulez είπε

Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος του S9 plus και σκεφτομαι να αλλαξω στρατοπεδο και να παω στην IOS ....

Επειδη το XS max ξεφευγει σκεφτομαι να παω στο 8 plus .... 

Τι λετε αξιζει ????

Όχι δεν αξίζει 

Εγω έκανα το ανάποδο 

3 ώρες πριν, billvwrulez είπε

Λιγο που ψαχτηκα ειδα πολυ καλες κριτικες για το XR με τιμη αρκετα προσιτη (πολυ φθηνοτερο απο το Χ  και νομιζω και λιγο καλυτερο το XR) και πολυ πολυ φθηνοτερο απο τα XS ( με διαφορες να μην δικαιολογουν την τοσο μεγαλη διαφορα χρηματων )

Νομιζω οτι ειναι καλο vfm για iphone ...

Θα πας δηλαδή σε ips οθόνη με μόνη κάμερα, χωρίς ασύρματη φόρτιση με 2gb 

Γιατί; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Alex2020 είπε

Όχι δεν αξίζει 

Εγω έκανα το ανάποδο 

Θα πας δηλαδή σε ips οθόνη με μόνη κάμερα, χωρίς ασύρματη φόρτιση με 2gb 

Γιατί; 

Καλα ολα αυτα που λες ... αλλα ξερεις κατι αν σου κανει κλικ κατι αλλο τοτε δυσκολα μενεις ... ;)

Επεξ/σία από billvwrulez
Δημοσ.
Στις 16/8/2019 στις 4:08 ΜΜ, billvwrulez είπε

Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος του S9 plus και σκεφτομαι να αλλαξω στρατοπεδο και να παω στην IOS ....

Επειδη το XS max ξεφευγει σκεφτομαι να παω στο 8 plus .... 

Τι λετε αξιζει ????

ΟΧΙ

Δημοσ.

Πήγαινε σε τελευταίας γενιάς συσκευή (XR, XS, XS MAX) κι όχι σε παλιότερη. Προσωπικά, προτείνω το XR (αυτό έχω κι εγώ) ως "μέση λύση" σε όλα.

Εάν μπεις στη λογική του iOS, δύσκολα θα το εγκαταλείψεις για να κάθεσαι ανοιγοκλείνεις δεδομένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Haldol είπε

Πήγαινε σε τελευταίας γενιάς συσκευή (XR, XS, XS MAX) κι όχι σε παλιότερη. Προσωπικά, προτείνω το XR (αυτό έχω κι εγώ) ως "μέση λύση" σε όλα.

Εάν μπεις στη λογική του iOS, δύσκολα θα το εγκαταλείψεις για να κάθεσαι ανοιγοκλείνεις δεδομένα.

Και εγω αυτα σκεφτομαι .... Τα XS και XS max ακομη και μτχ εχουν πανακριβα .... οποτε σκεφτομαι το XR μου φαινεται πολυ τιμιο κινητο ....

Μεταξυ X και XR εσυ ποιο προτεινεις ???

Επεξ/σία από billvwrulez
Δημοσ.

Εγώ θα επέλεγα το XR κυρίως λόγω του ότι είναι νεότερο, αλλά και με πιο καλή μπαταρία.

Θεωρητικά, είναι υποδεέστερο σαν σύνολο του Χ (οθόνη, κάμερα, κλπ) αλλά στην πράξη δε θα καταλάβεις καμία διαφορά ανάμεσά τους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Haldol είπε

Εγώ θα επέλεγα το XR κυρίως λόγω του ότι είναι νεότερο, αλλά και με πιο καλή μπαταρία.

Θεωρητικά, είναι υποδεέστερο σαν σύνολο του Χ (οθόνη, κάμερα, κλπ) αλλά στην πράξη δε θα καταλάβεις καμία διαφορά ανάμεσά τους.

Αυτο πιστευω και εγω !!! Για το XR λεω ...

Δημοσ.
18 ώρες πριν, billvwrulez είπε

Και εγω αυτα σκεφτομαι .... Τα XS και XS max ακομη και μτχ εχουν πανακριβα .... οποτε σκεφτομαι το XR μου φαινεται πολυ τιμιο κινητο ....

Μεταξυ X και XR εσυ ποιο προτεινεις ???

Το X και να θελεις ειναι πολυ ακριβοτερο μιας και εχει σταματησει η παραγωγη/διαθεσιμοτητα του και αρα δεν αξιζει πλεον για αγορα(ακομα και used ειναι ακριβο).

Αρα πας δαγκωτο για Iphone XR. Εχε επισης υποψη σου οτι τον αλλο μηνα παρουσιαζονται και τα νεα μοντελα,αρα ισως δουμε αλλαγες στις τιμες των τωρινων.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το X και να θελεις ειναι πολυ ακριβοτερο μιας και εχει σταματησει η παραγωγη/διαθεσιμοτητα του και αρα δεν αξιζει πλεον για αγορα(ακομα και used ειναι ακριβο).

Αρα πας δαγκωτο για Iphone XR. Εχε επισης υποψη σου οτι τον αλλο μηνα παρουσιαζονται και τα νεα μοντελα,αρα ισως δουμε αλλαγες στις τιμες των τωρινων.

Σε αυτο που λες εχεις δικιο ... το Χ ειναι πανακριβο !! θα περιμενω να βγουν τα καινουρια iphone ..... Ακομη και τα used iphone X δε ξερω γιατι τα δινουν τοσο ακριβα ....

Δημοσ.

Γιατι βλεπουν ποσο πωλουνται στα καταστηματα τα Iphone X και πατανε και στο γεγονος οτι υπαρχει κοσμος που τα προτιμαει καθαρα λογω της ανωτερης οθονης που εχουν απο το Iphone xr.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Μην πας σε 8 plus.

Πας απο X και μετα. αν δεν βγαινεις παρε το μεταχειρο σε καλη κατασταση απο εδω μεσα.

Χ ή Xr ??? Σε καλη τιμη δε θα το ελεγα .... οσο εχει το XR καινουριο , πουλανε το X μεταχειρισμενο ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

Χ ή Xr ??? Σε καλη τιμη δε θα το ελεγα .... οσο εχει το XR καινουριο , πουλανε το X μεταχειρισμενο ...

οποιο σου αρεσει και σου κανει οικονoμικα απο X και μετα. ειχα και 8plus και X και τωρα XS.

Δεν εχει 3d  touch το XR , εχει μονη καμερα , LCD οθονη με μικρο pixel density. εχει καλυτερη μπαταρια , καλυτερο επεξεργαστη  ,περισσοτερα χρωματα να διαλεξεις και ειναι λιγο πιο μεγαλο και πιο καινουριο.

Τωρα δες τα απο κοντα και οτι σου αρεσει.

Ισως πηγαινα σε XR , λογω επεξεργαστη , πιο νεου μοντελου , μπαταριας.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8858&idPhone2=9318&idPhone3=9320

Επεξ/σία από alexakos89
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...