takoulou Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα..Πώς γίνεται να βρω τον αριθμό του τηλεφώνου που έχω..( το χρησιμοποιώ ελάχιστα ,έχω ξεχάσει τα στοιχεία με το νούμερο στο σπίτι που μενω)... Είναι καρτοτηλέφωνο και δεν έχω μονάδες μέσα.. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω..Δεν θέλω να βάλω χρήματα μέσα..
christosx13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπέρα..Πώς γίνεται να βρω τον αριθμό του τηλεφώνου που έχω..( το χρησιμοποιώ ελάχιστα ,έχω ξεχάσει τα στοιχεία με το νούμερο στο σπίτι που μενω)... Είναι καρτοτηλέφωνο και δεν έχω μονάδες μέσα.. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω..Δεν θέλω να βάλω χρήματα μέσα.. Φιλε στους 2 μηνες χωρις να βαλεις λεφτα δεχεται φραγη τι το θες αν δε βαλεις λεφτα?Νομιζω αν α)ειναι cosmote και κατεβασεις μεσω wifi την εφαρμογη και μετα με τα δεδομενα ανοιχτα συνδεθεις η β)μεσω δεδομενων εστω κι αν δεν εχεις data αρκει να μην ειναι φραγμενο το νουμερο αν συνδεθεις στο my internet cosmote σου δειχνει τον αριθμο σου. Δεν παιρνω και ορκο για αυτα που σου ειπα αλλα εχω την εντυπωση οτι δειχνει τον αριθμο. 1
takoulou Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, christosx13 είπε Φιλε στους 2 μηνες χωρις να βαλεις λεφτα δεχεται φραγη τι το θες αν δε βαλεις λεφτα?Νομιζω αν α)ειναι cosmote και κατεβασεις μεσω wifi την εφαρμογη και μετα με τα δεδομενα ανοιχτα συνδεθεις η β)μεσω δεδομενων εστω κι αν δεν εχεις data αρκει να μην ειναι φραγμενο το νουμερο αν συνδεθεις στο my internet cosmote σου δειχνει τον αριθμο σου. Δεν παιρνω και ορκο για αυτα που σου ειπα αλλα εχω την εντυπωση οτι δειχνει τον αριθμο. Είναι wind το τηλέφωνο αυτό και είναι καρτοτηλέφωνο..
asmilon Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Πηγαινε την SIM σε ενα καταστημα Wind με την ταυτοτητα σου και απο τον σειριακο της μπορουν να σου βρουν τον αριθμο συνδεσης.
christosx13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, takoulou είπε Είναι wind το τηλέφωνο αυτό και είναι καρτοτηλέφωνο.. Για δοκιμασε αυτο τοτε και μη βαλεις μετα ποτε λεφτα. https://www.wind.gr/f2g/gr/upiresies/f2g-pay-later/ free to go εχεις? Λογαριασμο δεν ειχες κανει ποτε στο mywindfreetogo?
takoulou Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 12 λεπτά πριν, christosx13 είπε Για δοκιμασε αυτο τοτε και μη βαλεις μετα ποτε λεφτα. https://www.wind.gr/f2g/gr/upiresies/f2g-pay-later/ free to go εχεις? Λογαριασμο δεν ειχες κανει ποτε στο mywindfreetogo? Αυτό γίνεται όταν γίνει μια ανανέωση του καρτοτηλέφωνου.Ομως αυτό δεν έχει γίνει..
christosx13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, takoulou είπε Αυτό γίνεται όταν γίνει μια ανανέωση του καρτοτηλέφωνου.Ομως αυτό δεν έχει γίνει.. Οκ για βοηθα λιγο...εχει φραγη η ακομα?(το βλεπεις αν εχεις σημα κεραιας) Ειναι F2G η αλλο? Οχι οτι εχει κ σημασια αν εχει φραγη για να το βρεις αλλα υποθετω δεν εχει ακομη για να θες τον αριθμο αλλιως πρεπει να βαλεις καρτα ετσι κι αλλιως για να το χρησιμοποιησεις. Νομιζω δεν υπαρχει τροπος η θα υπαρχει κατι εξειδικευμενο μεσω της wind. Ισως θα μπορουσες απο το ιστορικο κλησεων η μηνυματων να ρωτησεις καποιον που καλεσες πριν 1-2 μηνες να σου πει η αν ειχες κανει λογαριασμο της wind να κανεις login.Τελος ο καλυτερος τροπος ειναι να μπεις στο εμειλ σου και να κανεις αναζητηση ''wind'' η στο paypal και θα σου βγαλει τον αριθμο σου οταν ειχες βαλει χρονο τελευταια φορα on line. Αν εβαζες απο περιπτερο ξεχνα το. Η online ανανέωση χρόνου ομιλίας στον αριθμό 6932571993, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Επιλεγμένο ποσό ανανέωσης: Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από christosx13
takoulou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, christosx13 είπε Οκ για βοηθα λιγο...εχει φραγη η ακομα?(το βλεπεις αν εχεις σημα κεραιας) Ειναι F2G η αλλο? Οχι οτι εχει κ σημασια αν εχει φραγη για να το βρεις αλλα υποθετω δεν εχει ακομη για να θες τον αριθμο αλλιως πρεπει να βαλεις καρτα ετσι κι αλλιως για να το χρησιμοποιησεις. Νομιζω δεν υπαρχει τροπος η θα υπαρχει κατι εξειδικευμενο μεσω της wind ισως θα μπορουσες απο το ιστορικο κλησεων η μηνυματων να ρωτησεις καποιον που καλεσες πριν 1-2 μηνες να σου πει η αν ειχεε κανει λογαριασμο της wind να κανεις login.Τελος ο καλυτερος τροπος ειναι να μεπςι στο εμειλ σου και να κανεις αναζητηση ''wind'' η στο paypal και θα σου βγαλει τον αριθμο σου οταν ειχες βαλει χρονο τελευταια φορα on line. Α εβαζες απο περιπτερο ξεχνα το. Η online ανανέωση χρόνου ομιλίας στον αριθμό 6932571993, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Επιλεγμένο ποσό ανανέωσης: Έλα.. Είναι καρτοτηλέφωνο φοιτητικό f2g...Το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα 15 μέρες .Μόνο για με πάρουν τηλέφωνο..Δεν έχει φραγή..Δεν του έχω βάλει χρήματα ακόμα..Απλά δεν έχω το νούμερο που φαίνεται επάνω στην κάρτα που σου δίνουν...Όταν περνεις κάποια sim..
mourouzis2005 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Πας σε ένα καταστημα wind και λες το ΑΦΜ σου. Θα σου πουν αμεσως τα νουμερα που εχεις στο ΑΦΜ. Θεωρω οτι γινεται και τηλεφωνικα αλλα δε σε εχω κοψει να εχεις διαθεση να πάρεις απο άλλο αριθμό, να χρεωθεις, να σου κανουν επαληθευση στοιχειων για να μαθεις τον αριθμο. Θα στοιχιζε μεχρι και 2-3€ αυτο το τηλεφωνημα..
christosx13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε Πας σε ένα καταστημα wind και λες το ΑΦΜ σου. Θα σου πουν αμεσως τα νουμερα που εχεις στο ΑΦΜ. Θεωρω οτι γινεται και τηλεφωνικα αλλα δε σε εχω κοψει να εχεις διαθεση να πάρεις απο άλλο αριθμό, να χρεωθεις, να σου κανουν επαληθευση στοιχειων για να μαθεις τον αριθμο. Θα στοιχιζε μεχρι και 2-3€ αυτο το τηλεφωνημα.. Φιλε το πηρε το νουμερο φοιτητικο δεν εχει δωσει ουτε ονομα σιγα μην εδωσε ΑΦΜ. Μου το ειπε νωριτερα. Νομιζω οτι δεν υπαρχει τροπος να το βρει,ο καλυτερος ειναι στο εμειλ να δεις τελευταια ανανεωση αλλα δεν ειχε βαλει ποτε χρονο.
takoulou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Καλημέρα... Κάποια βοήθεια για να βρω το νούμερο τηλεφώνου.. Ευχαριστώ.
isay Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 @takoulou Έχεις χάσει τη θήκη που λεει το νουμερο Δεν το εχεις δηλώσει στο ονομα σου για να πας απο wind να στο δώσουν Δεν μπορείς να βρεις ιστορικο κλήσεων από αλλους Δεν εχεις κανει λογαριασμό στο wind f2g οποτε δεν ξερεις ποιο ειναι υποθετω δεν το εχεις δηλώσει κάπου αλλου (πχ σε emal, play store, κλπ) ως recovery ουτε σε τιποτα app τυπου viber Ελεος, δεν υπάρχει μαγική λύση. Βάλε κάρτα και κάνε κλήση. 2
tsofras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Αν βάλεις Viber? Απλά για να δείς το νούμερο?
takoulou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, isay είπε @takoulou Έχεις χάσει τη θήκη που λεει το νουμερο Δεν το εχεις δηλώσει στο ονομα σου για να πας απο wind να στο δώσουν Δεν μπορείς να βρεις ιστορικο κλήσεων από αλλους Δεν εχεις κανει λογαριασμό στο wind f2g οποτε δεν ξερεις ποιο ειναι υποθετω δεν το εχεις δηλώσει κάπου αλλου (πχ σε emal, play store, κλπ) ως recovery ουτε σε τιποτα app τυπου viber Ελεος, δεν υπάρχει μαγική λύση. Βάλε κάρτα και κάνε κλήση. Γειά.. Μα δεν θέλω να βάλω κάρτα...Οκ.. Εντάξει..Το νούμερο το έχω αλλά τώρα είμαι σε διακοπές..Απλά είπα μήπως υπάρχει κάποια λύση.. 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Αν βάλεις Viber? Απλά για να δείς το νούμερο? Να βάλω viper.. Δηλαδή;;
tsofras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Γειά.. Μα δεν θέλω να βάλω κάρτα...Οκ.. Εντάξει..Το νούμερο το έχω αλλά τώρα είμαι σε διακοπές..Απλά είπα μήπως υπάρχει κάποια λύση.. Να βάλω viper.. Δηλαδή;; Την εφαρμογη Viber από το play store , αν θυμάμαι καλά σου δείχνει τον αριθμό όταν κάνεις register. Τσάμπα είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα