Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, tsofras είπε

Την εφαρμογη Viber από το play store , αν θυμάμαι καλά σου δείχνει τον αριθμό όταν κάνεις register. Τσάμπα είναι

Οκ..Ναι.. Την ξέρω φυσικά.. Εννοείται..

38 λεπτά πριν, takoulou είπε

Οκ..Ναι.. Την ξέρω φυσικά.. Εννοείται..

Απλά δεν έχω περάσει αυτό το νούμερο για να κάνω εγγραφή στο viper που χρειάζεται..Μου ζητάει το νούμερο αυτό..

Επεξ/σία από takoulou
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και κάπου θα βρεις (ανάλογα την μάρκα) πληροφορίες για το τηλέφωνο. Ψάξε το μενού κάπου θα σου έχει το νούμερο. Το βρήκα σε pixel 2xl και htc u12+.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, stsamp είπε

Πήγαινε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και κάπου θα βρεις (ανάλογα την μάρκα) πληροφορίες για το τηλέφωνο. Ψάξε το μενού κάπου θα σου έχει το νούμερο. Το βρήκα σε pixel 2xl και htc u12+.

Καλησπέρα..Να πάω στις ρυθμίσεις;; Που ακριβώς; 

Δημοσ.

Κάπου θα λέει πληροφορίες τηλεφώνου, ψάξτο λίγο, δεν ξέρω σε κάθε μάρκα πως είναι το μενού των ρυθμίσεων

Αρκεί να είναι φορεμένη η SIM

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε επειδη ολα αυτα δυσκολο να δουλεψουν για δοκιμασε κι αυτο.Υποθετω θα παει στον αλλο μηνυμα με τον αριθμο σου οτι θελεις να σε παρει τηλ. Ελπιζω να σε αφησει να στειλεις μηνυμα που δεν εχεις ουτε ενα σεντ. Αρκει να εχεις ενα φιλο με wind καρτα. Αν δε βρισκεις φιλο με wind στειλε μου μηνυμα προσωπικο να σου πω το δικο μου.

https://www.wind.gr/f2g/gr/upiresies/wind-ring-me-now-/

Επεξ/σία από christosx13
Δημοσ.
3 ώρες πριν, christosx13 είπε

Φιλε επειδη ολα αυτα δυσκολο να δουλεψουν για δοκιμασε κι αυτο.Υποθετω θα παει στον αλλο μηνυμα με τον αριθμο σου οτι θελεις να σε παρει τηλ. Ελπιζω να σε αφησει να στειλεις μηνυμα που δεν εχεις ουτε ενα σεντ. Αρκει να εχεις ενα φιλο με wind καρτα. Αν δε βρισκεις φιλο με wind στειλε μου μηνυμα προσωπικο να σου πω το δικο μου.

https://www.wind.gr/f2g/gr/upiresies/wind-ring-me-now-/

Καλησπέρα.. Τελικά ούτε με το μήνυμα τα κατάφερα.. Θέλει να έχεις μέσα 0.1 ευρώ.. Κάποια άλλη λύση.

Δημοσ.

καλα ειχες το τηλεφωνο για να σε παιρνουν αποτι καταλαβα....ετσι δεν ειναι???

παρε εναν απο αυτους που σε επαιρναν να σε ξαναπαρουν ............σιγουρα καποιος θα σε ειχε παρει και ηταν γνωστος - η σου......

μου κανει εντυπωση πως δεν το εχεις κανει ηδη....

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις υπολογίσει πόσο κοστίζουν οι εργατοώρες αυτών που προσπαθούν να σε βοηθήσουν χωρίς να θες να βοηθήσεις εσυ ο ίδιος τον εαυτό σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε δεν υπάρχει τρόπος να βρεις το νούμερο σου τηλ αν δεν θες να το βρεις. Η ερώτησή σου «στις ρυθμίσεις, πού ακριβώς» ήταν ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ.

Γράψε στο google “what is my phone number android” και ακολούθησε τις οδηγίες. 

Επεξ/σία από mourouzis2005
  • Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, kostasbm είπε

παρε εναν απο αυτους που σε επαιρναν να σε ξαναπαρουν ............σιγουρα καποιος θα σε ειχε παρει και ηταν γνωστος - η σου......

Ευχαριστώ.. Γι'αυτό που κάνατε για εμένα..

37 λεπτά πριν, kostasbm είπε

Σε αυτό το τηλέφωνο ελάχιστοι με είχαν πάρει τηλέφωνο..

Δημοσ.
1 hour ago, Ukforthemoment said:

Αφου δεν το χρησιμοποιείς τι το θες;

Μάλλον για τέτοια δουλειά το θέλει ;)

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Giannakos83 είπε

Όχι..Το χρησιμοποιώ για να με πάρουν τηλέφωνο.. Είναι για μια συγκεκριμένη περίπτωση...

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Giannakos83 είπε

Παράνομος δεσμός χωρίς φράγκα δεν γίνεται, τζαμπατζήδες δεν παίζουν τέτοια παιχνίδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Παράνομος δεσμός χωρίς φράγκα δεν γίνεται, τζαμπατζήδες δεν παίζουν τέτοια παιχνίδια.

Εξήγησα δεν είναι γι'αυτό που αναφέρεις..  Τι να κάνω.. Αυτη είναι η πραγματικότητα...

Απλά ζήτησα μια βοήθεια...Για το πρόβλημα..

Επεξ/σία από takoulou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...