Giannakos83 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, NikosKallithea said: Παράνομος δεσμός χωρίς φράγκα δεν γίνεται, τζαμπατζήδες δεν παίζουν τέτοια παιχνίδια. Never say never ... οι γυναίκες που είναι ΘΕΕΣ κυκλοφορούν με τους πιο ηλίθιους έξω ... checkαρε το .... και δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο φίλο μας ... αλλωστε και το σχόλιο μου ήταν καθαρά για να κάνω χιούμορ εδώ μέσα.... Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από Giannakos83
zx1234r Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Ώρες ώρες τραβάω τα μαλλιά μου με τα ποστ που διαβάζω εδώ μέσα. Ο άλλος βαριέται να ασχοληθεί και παλεύουμε όλοι εδώ μέσα να του βρούμε μια λύση επειδή δεν θέλει να πάει σε ένα κατάστημα να βγάλει άκρη. Χριστέ μου πια έλεος. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, takoulou είπε Όχι..Το χρησιμοποιώ για να με πάρουν τηλέφωνο.. Είναι για μια συγκεκριμένη περίπτωση... Φοιτητής ε? είναι για όταν σε παίρνει τηλέφωνο ο μαν ότι έχει έτοιμο το πακετάκι. Δεν είσαι ο μόνος, καλή μαγκιά
takoulou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 30 λεπτά πριν, zx1234r είπε Ώρες ώρες τραβάω τα μαλλιά μου με τα ποστ που διαβάζω εδώ μέσα. Ο άλλος βαριέται να ασχοληθεί και παλεύουμε όλοι εδώ μέσα να του βρούμε μια λύση επειδή δεν θέλει να πάει σε ένα κατάστημα να βγάλει άκρη. Χριστέ μου πια έλεος. Καλησπέρα..Πήγα σε ένα κατάστημα όπως είπες..Αλλά δεν μου βρηκαν την λύση για το νούμερο του τηλεφώνου μου.. Δυστυχώς.. Δεν θα έμπαινα εδώ μέσα να το ρωτήσω..Δεν είναι πάντως για γκόμενοδουλειά..Είπα μπας και ξέρει κάποιος τι να κάνω...
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Εγω μια φορά ρώτησα στο FB της wind τι νούμερα εμφανίζονται με το όνομα/ΑΦΜ/ΑΔΤ.Και μου είπαν.
takoulou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγω μια φορά ρώτησα στο FB της wind τι νούμερα εμφανίζονται με το όνομα/ΑΦΜ/ΑΔΤ.Και μου είπαν. Μήπως έχεις διαβάσει τα παραπάνω που έχω αναφέρει... Για κοίταξε..
christosx13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγω μια φορά ρώτησα στο FB της wind τι νούμερα εμφανίζονται με το όνομα/ΑΦΜ/ΑΔΤ.Και μου είπαν. Ο φιλος ειπε οτι το εχει αδηλωτο εντελως. Αν του ειπε και η wind οτι δε μπορει να το βρει τοτε δεν υπαρχει τροπος. Μονο με καρτα και αυτη απο περιπτερο για να γινει μεσω 1268 αν δε κανω λαθος. Δεν μπορει δυστυχως ουτε online ανανεωση επειδη πρεπει να ξερει και τον αριθμο. Οι λυσεις που προταθηκαν πριν προυποθετουν να εχει 1 λεπτο μεσα η να εχει κανει ανανεωση μεσα στο μηνα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Κάνε ανανέωση χρόνου ομιλίας Κάνε μια κλήση Μόλις μάθεις το νούμερο, πούλησε το
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, christosx13 είπε Ο φιλος ειπε οτι το εχει αδηλωτο εντελως. Αν του ειπε και η wind οτι δε μπορει να το βρει τοτε δεν υπαρχει τροπος. Μονο με καρτα και αυτη απο περιπτερο για να γινει μεσω 1268 αν δε κανω λαθος. Δεν μπορει δυστυχως ουτε online ανανεωση επειδη πρεπει να ξερει και τον αριθμο. Οι λυσεις που προταθηκαν πριν προυποθετουν να εχει 1 λεπτο μεσα η να εχει κανει ανανεωση μεσα στο μηνα. Το ξέρω. Οπως ξέρω και μια παροιμια που λέει :όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη γκαστρωμένη. Αν πραγματικά ήταν τόσο σημαντικό θα έβαζε μια κάρτα και θα το έβρισκε. 1
takoulou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, christosx13 είπε Ο φιλος ειπε οτι το εχει αδηλωτο εντελως. Αν του ειπε και η wind οτι δε μπορει να το βρει τοτε δεν υπαρχει τροπος. Μονο με καρτα και αυτη απο περιπτερο για να γινει μεσω 1268 αν δε κανω λαθος. Δεν μπορει δυστυχως ουτε online ανανεωση επειδη πρεπει να ξερει και τον αριθμο. Οι λυσεις που προταθηκαν πριν προυποθετουν να εχει 1 λεπτο μεσα η να εχει κανει ανανεωση μεσα στο μηνα. Πολύ σωστά...Έχω το νούμερο αλλά δεν το έχω εδώ μαζί μου..Το άφησα επάνω σε αυτό που σου δίνουν την κάρτα sim... Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από takoulou
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, takoulou είπε Πολύ σωστά...Έχω το νούμερο αλλά δεν το έχω εδώ μαζί μου..Το άφησα επάνω σε αυτό που σου δίνουν την κάρτα sim... To οποίο το έχεις που;
zx1234r Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε To οποίο το έχεις που; Μπουχαχαχαχα ασχολείστε ακόμα?
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, zx1234r είπε Μπουχαχαχαχα ασχολείστε ακόμα? Για κάτσε ρε φίλε!!Επειδή ο ίδιος δεν ασχολείται εμείς δεν μπορούμε να το έχουμε έγνοια;
takoulou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε To οποίο το έχεις που; Είμαι επαρχία τώρα... Αλλα κατοικώ Αθήνα.. Ευχαριστώ για την βοήθεια...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Σου εκανα μια αναπάντητη, παρε με μια πισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα