Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, NikosKallithea said:

Παράνομος δεσμός χωρίς φράγκα δεν γίνεται, τζαμπατζήδες δεν παίζουν τέτοια παιχνίδια.

Never say never ... οι γυναίκες που είναι ΘΕΕΣ κυκλοφορούν με τους πιο ηλίθιους έξω ... checkαρε το .... και δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο φίλο μας ... αλλωστε και το σχόλιο μου ήταν καθαρά για να κάνω χιούμορ εδώ μέσα....

Επεξ/σία από Giannakos83
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ώρες ώρες τραβάω τα μαλλιά μου με τα ποστ που διαβάζω εδώ μέσα. Ο άλλος βαριέται να ασχοληθεί και παλεύουμε όλοι εδώ μέσα να του βρούμε μια λύση επειδή δεν θέλει να πάει σε ένα κατάστημα να βγάλει άκρη. Χριστέ μου πια έλεος.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, takoulou είπε

Όχι..Το χρησιμοποιώ για να με πάρουν τηλέφωνο.. Είναι για μια συγκεκριμένη περίπτωση...

Φοιτητής ε? είναι για όταν σε παίρνει τηλέφωνο ο μαν ότι έχει έτοιμο το πακετάκι. Δεν είσαι ο μόνος, καλή μαγκιά

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Ώρες ώρες τραβάω τα μαλλιά μου με τα ποστ που διαβάζω εδώ μέσα. Ο άλλος βαριέται να ασχοληθεί και παλεύουμε όλοι εδώ μέσα να του βρούμε μια λύση επειδή δεν θέλει να πάει σε ένα κατάστημα να βγάλει άκρη. Χριστέ μου πια έλεος.

Καλησπέρα..Πήγα σε ένα κατάστημα όπως είπες..Αλλά δεν μου βρηκαν την λύση για το νούμερο του τηλεφώνου μου.. Δυστυχώς.. Δεν θα έμπαινα εδώ μέσα να το ρωτήσω..Δεν είναι πάντως για γκόμενοδουλειά..Είπα μπας και ξέρει κάποιος τι να κάνω...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εγω μια φορά ρώτησα στο FB της wind τι νούμερα εμφανίζονται με το  όνομα/ΑΦΜ/ΑΔΤ.Και μου είπαν.

Μήπως έχεις διαβάσει τα παραπάνω που έχω αναφέρει... Για κοίταξε..

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εγω μια φορά ρώτησα στο FB της wind τι νούμερα εμφανίζονται με το  όνομα/ΑΦΜ/ΑΔΤ.Και μου είπαν.

Ο φιλος ειπε οτι το εχει αδηλωτο εντελως. Αν του ειπε και η wind οτι δε μπορει να το βρει τοτε δεν υπαρχει τροπος. Μονο με καρτα και αυτη απο περιπτερο για να γινει μεσω 1268 αν δε κανω λαθος.

Δεν μπορει δυστυχως ουτε online ανανεωση επειδη πρεπει να ξερει και τον αριθμο. Οι λυσεις που προταθηκαν πριν προυποθετουν να εχει 1 λεπτο μεσα η να εχει κανει ανανεωση μεσα στο μηνα.

Δημοσ.

Κάνε ανανέωση χρόνου ομιλίας

Κάνε μια κλήση

Μόλις μάθεις το νούμερο, πούλησε το

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, christosx13 είπε

Ο φιλος ειπε οτι το εχει αδηλωτο εντελως. Αν του ειπε και η wind οτι δε μπορει να το βρει τοτε δεν υπαρχει τροπος. Μονο με καρτα και αυτη απο περιπτερο για να γινει μεσω 1268 αν δε κανω λαθος.

Δεν μπορει δυστυχως ουτε online ανανεωση επειδη πρεπει να ξερει και τον αριθμο. Οι λυσεις που προταθηκαν πριν προυποθετουν να εχει 1 λεπτο μεσα η να εχει κανει ανανεωση μεσα στο μηνα.

Το ξέρω.

Οπως ξέρω και μια παροιμια που λέει :όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη γκαστρωμένη.

Αν πραγματικά ήταν τόσο σημαντικό θα έβαζε μια κάρτα και θα το έβρισκε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, christosx13 είπε

Πολύ σωστά...Έχω το νούμερο αλλά δεν το έχω εδώ μαζί μου..Το άφησα επάνω  σε αυτό που σου δίνουν την κάρτα sim...

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
Μόλις τώρα, takoulou είπε

Πολύ σωστά...Έχω το νούμερο αλλά δεν το έχω εδώ μαζί μου..Το άφησα επάνω  σε αυτό που σου δίνουν την κάρτα sim...

To οποίο το έχεις που;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

To οποίο το έχεις που;

Είμαι επαρχία τώρα... Αλλα κατοικώ Αθήνα..

Ευχαριστώ για την βοήθεια...

Δημοσ.

Σου εκανα μια αναπάντητη, παρε με μια πισω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...