Προς το περιεχόμενο

Microsoldering Θεσσαλονίκη iPhone 7


Maclean

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Μια ερώτηση ήθελα να κάνω. Έχω (συγκεκριμένα η αδερφή μου έχει) ένα iPhone 7 το οποίο είναι σε άριστη κατάσταση δηλαδή καθόλου πεσιματα τίποτα. 

Ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνο. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορώ ούτε να ακούσω ούτε να με ακούσουν στις κλήσεις. Το κουμπάκι τις ανοιχτής ακρόασης είναι γκρι και δεν μπορώ να το πατήσω. Ούτε η Siri δουλεύει. Γενικά το μικρόφωνο δεν υπάρχει. Βίντεο σε YouTube κτλπ παίζει κανονικά. 

Το πήγαμε στην Apple στην Μαδρίτη από όπου και αγοράστηκε και μας είπαν ότι το πρόβλημα είναι hardware με κάποιο τσιπ μέσα και προφανώς η εγγύηση δεν το καλύπτει και αν θυμάμαι καλά μου είπαν ότι δεν μπορούν να το φτιάξουν κιόλας.

Το έψαξα και εγώ στο ίντερνετ και ανακάλυψα ότι είναι σύνηθες πρόβλημα στα 7αρια και ότι φτιάχνεται σχετικά εύκολα αν ξέρεις από microsoldering. 

Disclaimer : εγω δεν ξέρω απο αυτά και αυτά που παραθέτω είναι αυτά που διάβασα και που μου είπαν από την Apple. 

Και η ερώτηση μου είναι. Είχε κάνεις αυτό το πρόβλημα και αν ναι το έφτιαξε? Και δεύτερη ερώτηση ξέρετε κανέναν που να ξέρει και να μπορεί να αναλάβει κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα κάποιον που να ξέρετε ότι μπορεί όχι ότι απλά κάνει γιατί δνε θέλω να χαλάσει το κινητό παραπάνω. Καλύτερα δηλαδή ας το κρατήσω για media device η να το πουλήσω για ανταλλακτικά γιατί όπως είπα είναι άριστο εξωτερικά και σε όλα τα υπόλοιπα. 

Ευχαριστώ πολύ. 

Επεξ/σία από Maclean
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα. Το συγκεκριμένο είναι πρόβλημα στο audio ic. Είναι κλασσικό φαινόμενο στα iphone 7 & 7 plus. Το πρόβλημα αυτό λύνεται με επισκευή μητρικής και στην επισκευή μητρικής πάντα υπάρχει μία μικρη πιθανότητα 5% να παραμείνει ως έχει, ίσως και να νεκρώσει. Αλλά έχεις ένα 95% να φτιαχτεί. Είναι ένα ρίσκο που πρέπει να πάρεις και συ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα! Φτιάχνεται φυσικά χωρίς κανένα απολύτως ρίσκο εάν αυτός που θα το αναλάβει γνωρίζει ακριβώς τι κάνει. Μπορώ να αναλάβω εγώ τη συγκεκριμένη επισκευή με lifetime εγγύηση. Εάν θέλεις επικοινώνησε μαζί μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...