Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά ψάχνω κινητό μέχρι 300  ευρώ.Εχω δει κάποια (lg v30,pocophone), αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο αλλο ή αν εχει καποιο απο αυτά για να μου πει εντυπώσεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Μιας και είσαι καινούργιο μέλος οπότε πιθανότατα δεν το γνωρίζεις, υπάρχει φόρμα αγοράς smartphone που τη συμπληρώνεις και έτσι βοηθάς και τα παιδιά να σου κάνουν στοχευμένες προτάσεις ανάλογα τα θέλω σου.

Είναι στο λινκ που σου παρέθεσα, κάνε την copy-paste και συμπλήρωσε όσα σε ενδιαφέρουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xristosbar είπε

παιδιά ψάχνω κινητό μέχρι 300  ευρώ.Εχω δει κάποια (lg v30,pocophone), αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο αλλο ή αν εχει καποιο απο αυτά για να μου πει εντυπώσεις.

Αν μπορείς χτυπά αυτό και είσαι καλυμμένος https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=1895&ref=bestprice.gr

Υπόψη στα Xiaomi δεν υπάρχει επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας από τα Σκρουτζάδικα παρά μόνο από μεγάλες αλυσίδες.

Και καλό είναι να συμπληρώσεις και την φόρμα αγοράς.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, saruman123 είπε

Αν μπορείς χτυπά αυτό και είσαι καλυμμένος BestPrice iconHuawei Honor View 20 Dual Sim 128GB Blue (322,60€ στο Netmobile)

Υπόψη στα Xiaomi δεν υπάρχει επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας από τα Σκρουτζάδικα παρά μόνο από μεγάλες αλυσίδες.

Και καλό είναι να συμπληρώσεις και την φόρμα αγοράς.

Επειδή κοιτάει φίλος το συγκεκριμένο κινητό είπα να κάνω την ερώτηση, πιστεύεις φίλε μου ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά για κάποιον που ψάχνει κινητό με μέτρια προς τοπ κάμερα και γενικά stable κινητό με την έννοια να μην ψάχνει roms κτλπ? Σε ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, teoqq είπε

Επειδή κοιτάει φίλος το συγκεκριμένο κινητό είπα να κάνω την ερώτηση, πιστεύεις φίλε μου ότι είναι από τις καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά για κάποιον που ψάχνει κινητό με μέτρια προς τοπ κάμερα και γενικά stable κινητό με την έννοια να μην ψάχνει roms κτλπ? Σε ευχαριστώ 

Φυσικά.

Αν ψάχνει με επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει OIS.

Μην ξεχνάς ότι φοράει τον ίδιο αισθητήρα του Mate 20 pro.

Και τον ίδιο επεξεργαστή.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
11 ώρες πριν, saruman123 είπε

Φυσικά.

Αν ψάχνει με επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει OIS.

Μην ξεχνάς ότι φοράει τον ίδιο αισθητήρα του Mate 20 pro.

Και τον ίδιο επεξεργαστή.

Εντάξει πήγα και το είδα μαζί του σε κατάστημα της περιοχής.

Άψογο κινητό και η λαλακία είναι ότι το ζήλεψα πολύ... Μπορείτε να μου πείτε 1-2 αξιόπιστα καταστήματα από σκρουτζ/μπεστπραις γιατί οι γνωστές αλυσίδες το έχουν +100€ ?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, teoqq είπε

Εντάξει πήγα και το είδα μαζί του σε κατάστημα της περιοχής.

Άψογο κινητό και η λαλακία είναι ότι το ζήλεψα πολύ... Μπορείτε να μου πείτε 1-2 αξιόπιστα καταστήματα από σκρουτζ/μπεστπραις γιατί οι γνωστές αλυσίδες το έχουν +100€ ?

Έχω δώσει link πιο πάνω με κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MakisCE είπε

Netmobile: τιμη "στο κατάστημα" 390, web 319, Τιμολόγιο χωρις φπα 314.. ωραίοι και legit.

Ετοίμασα τα χαρτιά για να είμαι έτοιμος και διότι είναι η 1η φορά που θελω να κάνω αγορά με τιμολόγιο. Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα βλακας σε καποια φάση γιατί ρώτησα την τιμή κια μου λένε αναγράφεται επάνω στη σελίδα του προϊόντος, λέω δηλαδή πόσο γιατί δεν το βλέπω τώρα και μου λένε το 316,  λέω ρε γμτ κάτι δεν βγαίνει με τα μαθηματικά χαχαχα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...