Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την εύρεση ενός προγράμματος για τον σταθερό μου υπολογιστή το οποίο θα έχει Anti-Theft ιδιότητα σε περίπτωση κλοπής. Ο λόγος είναι διότι υπάρχει ο κίνδυνος διάρρηξης καθώς σε διπλανά σπίτια εκλάπησαν μεγάλα αντικείμενα ( τηλεοράσεις κτλ. ) οπότε θα ήθελα να έχω μια προετοιμασία εν μέρη σε περίπτωση που συμβεί κάτι απρόοπτο. 
Έχω λειτουργικό σύστημα Windows 7 και θα ήθελα κάποια δωρεάν έκδοση ενός Software που είτε θα κλειδώνει τον υπολογιστή σε περίπτωση απώλειας του είτε θα μπορώ να έχω κάποια πρόσβαση η track γενικότερα του συστήματος. Τι πρόγραμμα μου προτείνετε? Οποιαδήποτε άλλη μέθοδος ή άποψη ευπρόσδεκτη. 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

Ολά αυτα που λές για να λειτουργήσουν θα πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο τον χρήστη σου και γενικά ο αλλος να μήν φορμάρει τον δισκο και να συνδεθεί και στο internet για να μπορέσεις να κανεις το οτιδήποτε.
Bαλε κανα mini gps tracker μεσα στο case με μπαταρία, και αν ποτέ γινει η στραβή τουλαχιστον θα ξέρεις που ειναι!

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, TasosPk είπε

Ολά αυτα που λές για να λειτουργήσουν θα πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο τον χρήστη σου και γενικά ο αλλος να μήν φορμάρει τον δισκο και να συνδεθεί και στο internet για να μπορέσεις να κανεις το οτιδήποτε.
Bαλε κανα mini gps tracker μεσα στο case με μπαταρία, και αν ποτέ γινει η στραβή τουλαχιστον θα ξέρεις που ειναι!

Θα μπορούσε να γίνει και αυτό αλλά έχει κόστος, πόσο πάει ένα gps tracker? 
Επίσης σχετικά με το Software, ανεξάρτητα από το αν μπει στο ίντερνετ ή φορμάρει το δίσκο, εγώ μπορώ με πρόγραμμα να μπλοκάρω όλο το PC απ'ότι γνωρίζω έτσι ώστε να αχρηστευτεί τελείως? 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Nerazzurri είπε

Θα μπορούσε να γίνει και αυτό αλλά έχει κόστος, πόσο πάει ένα gps tracker?

Φθηνά είναι από ebay.

https://www.ebay.com/sch/Mini-Gps-Tracker/73362/bn_7023302406/i.html

π.χ. https://www.ebay.com/itm/Mini-GPS-Tracker-Anti-theft-Device-Smart-Locator-Voice-Strong-Magnetic-RecorderL/173618678211?hash=item286c7ac9c3:m:mF6nBvY4ktb0G0lMZK1TaGA

8 ώρες πριν, Nerazzurri είπε

Επίσης σχετικά με το Software, ανεξάρτητα από το αν μπει στο ίντερνετ ή φορμάρει το δίσκο, εγώ μπορώ με πρόγραμμα να μπλοκάρω όλο το PC απ'ότι γνωρίζω έτσι ώστε να αχρηστευτεί τελείως? 

Μπααα!. Αν του κάνει φορμάτ το pc γίνεται φρεσκαδούρα, εκτός αν εννοείς να κλειδώσεις τα αρχεία σου.

Μερικά λάπτοπ κλειδώνουν από το bios και δεν ξεκλειδώνουν αλλά εσύ μιλάς για pc. Καλύτερα είναι να κλειδώσεις το pc στο γραφείο με συρματόσχοινο και λουκέτο, αλλά πάλι θα πρέπει να δώσεις λεφτά.

Δημοσ.

Θα σου φαει το πισι και θα του δωσεις και δωρο ενα gps tracker μιας και θα το βρει αμεσως αν ξερει λιγα πραγματα...........

Δημοσ.
13 ώρες πριν, micos000 είπε

Φθηνά είναι από ebay.

https://www.ebay.com/sch/Mini-Gps-Tracker/73362/bn_7023302406/i.html

π.χ. https://www.ebay.com/itm/Mini-GPS-Tracker-Anti-theft-Device-Smart-Locator-Voice-Strong-Magnetic-RecorderL/173618678211?hash=item286c7ac9c3:m:mF6nBvY4ktb0G0lMZK1TaGA

Μπααα!. Αν του κάνει φορμάτ το pc γίνεται φρεσκαδούρα, εκτός αν εννοείς να κλειδώσεις τα αρχεία σου.

Μερικά λάπτοπ κλειδώνουν από το bios και δεν ξεκλειδώνουν αλλά εσύ μιλάς για pc. Καλύτερα είναι να κλειδώσεις το pc στο γραφείο με συρματόσχοινο και λουκέτο, αλλά πάλι θα πρέπει να δώσεις λεφτά.

Σε ευχαριστώ καταρχήν για τη παράθεση των GPS. Θα το έχω υπόψιν.
Σχετικά με το Software, εφόσον δεν κλειδώνεται εύκολα τελείως το PC ώστε να αχρηστευτεί, προγράμματα τύπου Prey η το Intel Anti Theft που μπορεί να κλειδώσει το σύστημα μου, γίνεται?

4 ώρες πριν, M@dB0x είπε

Θα σου φαει το πισι και θα του δωσεις και δωρο ενα gps tracker μιας και θα το βρει αμεσως αν ξερει λιγα πραγματα...........

Εσύ τι θα έκανες δηλαδή?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Nerazzurri είπε

Σχετικά με το Software, εφόσον δεν κλειδώνεται εύκολα τελείως το PC ώστε να αχρηστευτεί, προγράμματα τύπου Prey η το Intel Anti Theft που μπορεί να κλειδώσει το σύστημα μου, γίνεται?

Δεν έχω άποψη για τα προγράμματα αυτά. Πάντως τα 10άρια έχουν το bitlocker που υπόσχεται ασφάλεια στα δεδομένα σου. Δεν το έχω δουλέψει όμως ούτε αυτό.

6 λεπτά πριν, Nerazzurri είπε

Εσύ τι θα έκανες δηλαδή?

Πάκτωμα σε τσιμέντο ίσως; :D :D :D

Πάντως το μηδενικό κόστος που έχεις βάλει ως πλαφόν περιορίζει πολύ τα πράγματα. :(

Δημοσ.

Άρα από θέμα Software υπάρχει κάποια λύση με κλείδωμα αρχείων ή κλείδωμα υπολογιστή ή wipe στο σύστημα ή κάτι τέλος πάντων δραστικό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...