Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, μένω στο Βύρωνα και είμαι συνδρομητής του ΟΤΕ.Κάτοχος της VDSL 50 εδω και 3 χρόνια είμουνα απόλυτα ευχαριστημένος αφού συγχρόνιζε στα 49,99..

Πρίν απο μια εβδομάδα είπα να κάνω ενα speedtest στο γνώστο σάιτ και προ εκπληξεώς μου βλέπω d/l speed 28.00......Καλώ το 13888 και το δηλώσανε ως πιθανή βλάβη.

Μετα απο 2 ημέρες πήγε ο τεχνικός και έγραψε οτι το καλύτερο που μπορεί να δώσει είναι τα 30.0 με μέσο όρο περιοχής τα 32.0 ..Να αναφέρω οτι παίρνω απο καμπίνα  και ότι είμαι στα 100 μέτρα απο εκεί.

Δεν νομίζω οτι ειναι λογικό να πληρώνω τα 50 για 28 και αν κάνω υποβάθμιση στο πρόγραμμα το οποίο λήγει τον ερχόμενο Οκτώβριο το MAX που θα παρω απο την ADSL 24 είναι μόλις 16..

Αν μπορεί κανείς τεχνικά να μου εξηγήσει πως γίνεται απο 49,9 να συγχρονίζω στα 28 πλέον χωρις να εχω αλλάξει κατι  και τι να κάνω απο εδώ και πέρα.

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από Fotis1372
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η χρήση είναι κυριως για  διασκέδαση . Youtube ,ταινίες παράλληλα με online gaming...χρήση απο 4 ατομα!

Επεξ/σία από Fotis1372
Δημοσ.

Μέχρι το Μάιο συγχρόνιζα στα 49 απο εκεί και πέρα έπεσε στα 33 και τώρα στα 28!

Επίσημη απάντηση δεν πήρα απο τον ΟΤΕ τι έχει συμβεί και πως δικαιολογείται αυτή η πτώση!~

Δημοσ.

Πάρε τους ξανά τηλ, πες τους εχω τα logs από το μόντεμ ότι συγχρόνιζα στα 49 και αν δεν αποκαταστήσετε την ταχύτητα σε μια εβδομάδα θα καταγγείλω την σύμβαση με τα αποδεικτικά στην ΕΕΤΤ και θα αλλάξω παροχο..

Αν το κάνεις μέσω email ακόμα καλύτερα,για να έχεις υπεύθυνες τις απαντήσεις τους.

Η απάντηση μπακαλίστικα είναι απλή σε μια 100αρα έδιναν 2 τώρα δίνουν 3 βγαίνει και μαθηματικά,προφανώς επειδή έχουν ζήτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι να πω τώρα ...ότι πλεον συγχρονιζει στα 11,5.....και δόθηκε απο το 13888 ξανά βλάβη.

Μου αρέσει που οι τεχνικοί τα βλεπουν όλα καλά και ήρεμα!!!

Επεξ/σία από Fotis1372
Δημοσ.

Μην ανησυχεις θα λυθει καποτε, εγω σε εταιρεια εχω βλαβη και κλειδωνουν 12mb/400kb, 500 μετρα απο καμπινα rural ενω θα επρεπε να κλειδωνουν 50.

2 χρονια τρεχει η βλαβη......... ερχοντε οι τεχνικοι, τα βλεπουν και φευγουν καθε φορα........ κλαιω απο τα γελια οταν τους βλεπω.

Δημοσ.

Εμενα μου ειχε πει ενας σκουλαρικας οτες οτι τελικα επειδη φωναζα ενα χρονο αλλαξανε ζευγος με ειχαν σε προβληματικο που δε σηκωνε ουτε 30 . Αμα πιταριστει με ξαναριχνουν και αντε παλι τα ιδια 

• Like 1
Δημοσ.

Ηρθε ο τεχνικός σήμερα και πλέον τα ταβάνι μου είναι τα 30...απο 50 .Αιτιολογία καμία πως απο 50 πηγε στα 30. Αν μιλησω με voda υπάρχει ρεαλιστική περίπτωση να φτάνω πάνω απο 30 ή αφου δε μπορεί ο ΟΤΕ να δωσει πανω απο 30 δεν θα μπορεί ουτε αλλος πάροχος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...