orediam Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα. Έδω και 3 χρόνια περίπου που μου μπήκαν τα windows 10, ο υπολογιστής αρχικά δεν έμπαινε στα windows και έμενε η οθόνη μαύρη. Μετά από πολύ ψάξιμο λοιπόν βρήκα πως έφταιγε η κάρτα γραφικών (AMD RADEON 7700 HD) και την απενεργοποίησα από τις ρυθμίσεις και ξεκίναγε κανονικά. Τις τελευταίες μέρες όμως όταν ξεκινάει ο υπολογιστής , αργεί πολύ να bootάρει και καθυστερεί να ακουστεί και το μπιπ και ενώ μπαίνει στα windows κανονικά, η εικόνα πάλι είναι μάυρη και για να σταθεροποιηθεί πρέπει να την ανοιγοκλείσω 10-15 φορές περίπου. Να σημειώσω pvw το καλώδιο VGA της οθόνης to έχω στην κάρτα γραφικών και δοκίμασα να τo βάλω στην VGA της motherboard αλλά δεν λειτουργεί. Επίσης δοκίμασα να ενεργοποιήσω την κάρτα γραφικών και να κατεβάσω τα τελευταία drivers από το site, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Πιστεύετε πως είναι η κάρτα, ή έχω θέμα με την motherboard? Ή μήπως κάτι άλλο?
Alex-V Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Πας για clean install (καθαρη εγκατασταση) Επισης, τσεκαρε την κατασταση του σκληρου σου με το hard disk sentinel. Το οτι αργεις να ακουσεις το μπιπ στην αρχη δεν ειναι και τοσο νορμαλ Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από Alex-V
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα