christospvl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα (Καλημέρα μάλλον) παιδιά.. Άλλο ένα βράδυ δε μπορώ να κοιμηθώ γιατί σκέφτομαι να αγοράσω κινητό αλλά πραγματικά ειμαι σε αδιέξοδο.. Λατρεύω πολύ τις φωτογραφίες και βασικά το κινητό το θέλω για κάμερα γιατί δεν έχω λεφτά για DSLR.. Δε με νοιάζει αν υστερεί σε ταχύτητα μπαταρία κλπ.. Είμαι ανάμεσα σε τρία.. Samsung Galaxy S10+... Huawei P30 pro.. Xiaomi Mi9.. Έχω διαβάσει ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΤΟΥΣ ευλαβικά.. Εχω ψάξει κάθε είδους τεστ που έχουν περάσει Dx κλπ.. Και έχω δει χιλιάδες βίντεο με φωτος και δε ξέρω που να καταλήξω.. Δεν είμαι ειδήμων ουτε ξέρω από φωτογραφία.. Αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει θα ημουν ευγνώμον.. Μέχρι τώρα είχα μόνο Samsung λόγω ότι θεωρώ ότι είναι αξιόπιστη όμως ειδα η huawei έκανε άλματα.. Και η xiaomi προσφέρει κάτι πολύ γαματο σε προσιτή τιμή.. Δε ξέρω αλήθεια.. Ευχαριστώ για το χρόνο σας
georgerapp Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Χωρίς να έχω τις συσκευές αυτές αλλά από όσα γνωρίζω διότι Καμμένος με την φωτογραφία και εδώ, θα σου πω τι έχω λάβει εξ χρηστών μα και γενικά διαδίκτυο. P30 pro πολύ πιο ευέλικτο στην φωτογραφία μέσο φακών (zoom ,macro ,night mode ) με δυνατούς φακούς μέσο της φυσικής,δηλαδή μεγάλοι αισθητήρες. Sammy πολύ κοντά σε φωτογραφία αλλά καλύτερη σε βίντεο ,πιο σταθερά ας πούμε. Για Xiaomi είναι πολύ τίμιο πακέτο και σωστό. Αλλά αφού το αγαπάς θα πρέπει και εσύ λίγο να μάθεις την ΑΒ του manual και φυσικά ολίγον edit το οποίο εκεί είναι το ζουμί διότι απογειώνει αυτά που τραβάς εξ αρχής. Εγώ μιας και τα λέμε εδώ βραδιάτικα θα πήγαινα στο πιο οικονομικό και μόλις μπορούσα θα έπαιρνα μια compact 1ας ιντζας αισθητήρα και διάφραγμα ανοιχτό. Τύπου. https://www.skroutz.gr/s/7789189/Canon-Powershot-G9-X.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/10774063/Canon-PowerShot-G9-X-Mark-II.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/4947870/Sony-Cyber-shot-RX100-III.html?from=account_favorites Οι οποίες απλά χωράνε κωλοτσεπη και νικανε τα κινητά σε όλα τα δεδομένα,όταν λέμε νικανε μιλώ,φωτογραφία ,πορτρέτο, βίντεο, καλό ,τεχνητό ,κακό φωτισμό. Στα + θα έχεις πάντα επάνω σου ένα αξιόλογο κινητό ακόμα και ένα Xiaomi Redmi note 7,Motorola one vision ,lg g7 ,v30 και πόσα άλλα (στην τύχη είπα μερικά) και στην βόλτα, πάρτυ, βραδυνή έξοδο ,με τα παιδιά και και και αυτή την μικρή στην τσεπα να παίρνεις αποτέλεσμα φωτογραφικό και όχι smartphone. Ήταν να πάρω μια εγώ αλλά το αμέλησα και έφυγα διακοπές δίχως,αλλά μέσα στις εκπτώσεις θα πάρω μια να τελειώσω μια και καλή με την φαγούρα της ανανέωσης smartphone λόγο κάμερας και του marketing!!! Άντε καλό ξημέρωμα. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από georgerapp 1
saruman123 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, christospvl είπε Καλησπέρα (Καλημέρα μάλλον) παιδιά.. Άλλο ένα βράδυ δε μπορώ να κοιμηθώ γιατί σκέφτομαι να αγοράσω κινητό αλλά πραγματικά ειμαι σε αδιέξοδο.. Λατρεύω πολύ τις φωτογραφίες και βασικά το κινητό το θέλω για κάμερα γιατί δεν έχω λεφτά για DSLR.. Δε με νοιάζει αν υστερεί σε ταχύτητα μπαταρία κλπ.. Είμαι ανάμεσα σε τρία.. Samsung Galaxy S10+... Huawei P30 pro.. Xiaomi Mi9.. Έχω διαβάσει ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΤΟΥΣ ευλαβικά.. Εχω ψάξει κάθε είδους τεστ που έχουν περάσει Dx κλπ.. Και έχω δει χιλιάδες βίντεο με φωτος και δε ξέρω που να καταλήξω.. Δεν είμαι ειδήμων ουτε ξέρω από φωτογραφία.. Αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει θα ημουν ευγνώμον.. Μέχρι τώρα είχα μόνο Samsung λόγω ότι θεωρώ ότι είναι αξιόπιστη όμως ειδα η huawei έκανε άλματα.. Και η xiaomi προσφέρει κάτι πολύ γαματο σε προσιτή τιμή.. Δε ξέρω αλήθεια.. Ευχαριστώ για το χρόνο σας Για μένα πρώτο έρχεται το P30 pro και δεύτερο το S10+ με ελάχιστες διαφορές. Ποιο και να πάρεις ευχαριστημένος θα είσαι.
planetman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, christospvl είπε Καλησπέρα (Καλημέρα μάλλον) παιδιά.. Άλλο ένα βράδυ δε μπορώ να κοιμηθώ γιατί σκέφτομαι να αγοράσω κινητό αλλά πραγματικά ειμαι σε αδιέξοδο.. Λατρεύω πολύ τις φωτογραφίες και βασικά το κινητό το θέλω για κάμερα γιατί δεν έχω λεφτά για DSLR.. Δε με νοιάζει αν υστερεί σε ταχύτητα μπαταρία κλπ.. Είμαι ανάμεσα σε τρία.. Samsung Galaxy S10+... Huawei P30 pro.. Xiaomi Mi9.. Έχω διαβάσει ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΤΟΥΣ ευλαβικά.. Εχω ψάξει κάθε είδους τεστ που έχουν περάσει Dx κλπ.. Και έχω δει χιλιάδες βίντεο με φωτος και δε ξέρω που να καταλήξω.. Δεν είμαι ειδήμων ουτε ξέρω από φωτογραφία.. Αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει θα ημουν ευγνώμον.. Μέχρι τώρα είχα μόνο Samsung λόγω ότι θεωρώ ότι είναι αξιόπιστη όμως ειδα η huawei έκανε άλματα.. Και η xiaomi προσφέρει κάτι πολύ γαματο σε προσιτή τιμή.. Δε ξέρω αλήθεια.. Ευχαριστώ για το χρόνο σας Δεν έχεις λεφτά για dslr και έχεις για τα κινητά που αναφέρεις; θα μας τρελάνεις; 4
maneas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Πάρε τη Nikon d3000 και ένα midrange, πως δεν εχεις λεφτα για dslr θέλοντας να αγοράσεις κινητο του χιλιάρικου? 2
chios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Χίλιες φορές να πάρεις μια dslr πάρα να πετάξεις τα λεφτά σου σε κινητό. 1
christospvl Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Διάβασα όλες τις απαντήσεις και θα σας απαντήσω σε μια μια.. Georgeapp πολύ ωραία η λύση για τη φωτογραφία τσέπης και θα το σκεφτώ σοβαρά γιατί η συχνή αλλαγή κινητού δεν είναι και ότι καλύτερο.. Και μαρεσει ότι δε θέλει φακούς.. Saruman123 ευχαριστώ για την βοήθεια θα το σκεφτώ σοβαρα για το P30 αν δε κάνω τη λύση με μια κάμερα τσέπης Planetman - maneas - chios.. Παιδιά ανέφερα στο ποστ ότι δεν ειδήμων.. Συνεπώς είμαι άσχετος με φώτο και μια DSLR θέλει πέρα από το 300αρι της μηχανής ένα καρο διαφράγματα απ όσο ξέρω και γνώση για exposure - ISO κ αλλα που ούτε και γω τα ξέρω.. Επίσης αν παρατηρήσατε το ποστ το γράφω τώρα γιατί τα παίρνω πάντα μεταχειρισμένα που έχουν πέσει οι τιμές πουλώντας το κινητό μου 200 ευρώ συνήθως.. Δεν είναι ότι έχω χίλια ευρώ και προτιμώ κινητό 1
maneas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 300 έχει το kit της d3000 που είναι starter και σκυλί. Πάρε και ασχολήσου, εναν φακό 18-55 θες για αρχή (που υπάρχει μεσα στο κιτ) 17 λεπτά πριν, christospvl είπε Παιδιά ανέφερα στο ποστ ότι δεν ειδήμων.. Συνεπώς είμαι άσχετος με φώτο και μια DSLR θέλει πέρα από το 300αρι της μηχανής ένα καρο διαφράγματα απ όσο ξέρω και γνώση για exposure - ISO κ αλλα που ούτε και γω τα ξέρω.. Επίσης αν παρατηρήσατε το ποστ το γράφω τώρα γιατί τα παίρνω πάντα μεταχειρισμένα που έχουν πέσει οι τιμές πουλώντας το κινητό μου 200 ευρώ συνήθως.. Δεν είναι ότι έχω χίλια ευρώ και προτιμώ κινητό Περι διαφράγματος, exposure και άλλα που ούτε και συ τα ξέρεις, αν θες να ασχοληθείς με φωτογραφία θα κάτσεις να τα μάθεις, δεν ειναι κατι μου φαίνεται οτι απλα θες ενα καμεροτηλέφωνο. Δεν θα έχεις σε καμια περίπτωση ίδιο αποτελεσμα με dslr.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Kαι ποιος σου είπε ότι αν πάρεις dslr θα βγάζεις καλές φωτογραφίες? πάρε μια mirrorless για αρχή (έστω και μτχ) να βγάζεις στο auto και σιγά σιγά μαθαίνεις και τα υπόλοιπα. Και αν θέλεις μετά και σου αρέσει τα σκας για dslr
maneas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, Xacti είπε Kαι ποιος σου είπε ότι αν πάρεις dslr θα βγάζεις καλές φωτογραφίες? πάρε μια mirrorless για αρχή (έστω και μτχ) να βγάζεις στο auto και σιγά σιγά μαθαίνεις και τα υπόλοιπα. Και αν θέλεις μετά και σου αρέσει τα σκας για dslr γιατι είναι φθηνές οι mirrorless? Και οι dslr έχουν auto και πόσα modes το θέμα είναι να μάθει τα manual
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, maneas είπε γιατι είναι φθηνές οι mirrorless? Και οι dslr έχουν auto και πόσα modes το θέμα είναι να μάθει τα manual ναι θα κουβαλάει ολόκληρη γκουμούτσα μαζί του όταν βγαίνει έξω. Μτχ μπορεί να βρει και με 150-200 άριστη mirrorless και αν δεν του αρέσει ή δεν τον βολεύει την ξαναδίνει. Πάτε και προτείνετε dslr και φακούς σε αρχάριους? σκεφτείτε λίγο.
maneas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μια χαρά σκεφτόμαστε, όταν βρείς mirrorless καινουργια 150-200 στείλε μου και μένα μια η d3000 είναι ταμαμ για αρχάριο
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, maneas είπε όταν βρείς mirrorless καινουργια 150-200 στείλε μου και μένα μια ότι να ναι. Ας πάρει ότι θέλει, εγώ θα τα πληρώσω ή εσύ?
maneas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 δε σε λέω οτι οι mirrorless δεν κάνουν επαγγελματική δουλειά. Φακό θα αλλάξεις και στη mirrorless σε κάποια φάση αν ασχολείσαι. Είναι εξίσου ακριβές με τις dlsr με τις όποιες διαφορές έχουν σαν κατηγορίες, οι mirrorless είναι πιο compact απλα. Δεν λέω οτι είσαι λάθος, απλα οτι διατυπώνεις λαθος αυτο που θες να πεις
Fulgore Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, christospvl είπε Μέχρι τώρα είχα μόνο Samsung λόγω ότι θεωρώ ότι είναι αξιόπιστη όμως ειδα η huawei έκανε άλματα.. Ποια ειναι η τωρινη σου συσκευη/τελευταια ναυαρχιδα που εχεις?Εχουν δικιο τα παιδια που σου κανουν τις πιο πανω παρατηρησεις. Το P30pro Κοστιζει 700+ευρω που δεν τα λες καθολου λιγα σαν χρηματα. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2019 από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα