mariapap33 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 καλησπέρα σας, Τα 6 πρώτα στοιχεία του ΑΜΚΑ μου δεν αντιστοιχούν στην γέννηση μου. θα έχω κάποιο πρόβλημα με την σύνταξη μου; γίνεται διορθωση;
GREGORYMO Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 55 λεπτά πριν, mariapap33 είπε καλησπέρα σας, Τα 6 πρώτα στοιχεία του ΑΜΚΑ μου δεν αντιστοιχούν στην γέννηση μου. θα έχω κάποιο πρόβλημα με την σύνταξη μου; γίνεται διορθωση; Άρα, το ΑΜΚΑ δεν είναι δικό σου! 1
tz_aristotelis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Θα πεθάνεις μόνος , χωρίς κανένα στον κόσμο, εγκαταλελειμμένος, άρρωστος, με φρικτό τρόπο... . . . Και μένα λάθος είναι... Κανένα προβλημα
GREGORYMO Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, tz_aristotelis είπε Θα πεθάνεις μόνος , χωρίς κανένα στον κόσμο, εγκαταλελειμμένος, άρρωστος, με φρικτό τρόπο... . . . Και μένα λάθος είναι... Κανένα προβλημα Αν υπάρχει πρόβλημα, θα το μάθεις όταν με το καλό υποβάλλεις τα χαρτιά σου για ΣΥΝΤΑΞΗ. 1
skar1983 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, mariapap33 είπε καλησπέρα σας, Τα 6 πρώτα στοιχεία του ΑΜΚΑ μου δεν αντιστοιχούν στην γέννηση μου. θα έχω κάποιο πρόβλημα με την σύνταξη μου; γίνεται διορθωση; Πάρε τηλ στο 11131 ή στείλε email στο: [email protected] 1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Αν σε εχει μικρότερη άστο, αν σε εχει για μεγαλύτερη, κυνήγα τους
SB_1957 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, mariapap33 είπε καλησπέρα σας, Τα 6 πρώτα στοιχεία του ΑΜΚΑ μου δεν αντιστοιχούν στην γέννηση μου. θα έχω κάποιο πρόβλημα με την σύνταξη μου; γίνεται διορθωση; Πότε βγήκε ο ΑΜΚΑ? Αν είναι καινούργιος και δεν τον έχεις δηλώσει πουθενά, ζήτησε να τον αλλάξουν, αλλιώς άστο! Όταν πρωτοξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης ΑΜΚΑ, τον έστελναν ταχυδρομικά. Στην μητέρα μου είχαν στείλει δύο με διαφορά ενός χρόνου!!! Εκείνη είχε ήδη δηλώσει τον πρώτο ΑΜΚΑ που είχε λάβει, αλλά όταν πλέον έγινε υποχρεωτικό σε κάθε συνταγή να υπάρχει ΑΜΚΑ, διαπιστώθηκε ότι ο πρώτος που χρησιμοποιούσε ήταν άκυρος και έπρεπε να ενημερώσει παντού τον δεύτερο ΑΜΚΑ!!! Στον αδελφό μου ο ΑΜΚΑ είναι με λάθος την ημερομηνία γέννησης, Οκτώβριο αντί για Νοέμβριο! Το πρόσεξε πολύ αργότερα, όταν πλέον είχε καταχωρηθεί παντού. Πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει αν πρέπει να διορθωθεί το λάθος και πώς και του είπαν ότι καλύτερα να το αφήσει γιατί μπορεί κάπου να ξεχάσει να δηλώσει τον νέο και να δημιουργηθεί πρόβλημα! Σύνταξη πήρε κανονικά και δεν ασχολήθηκε κανείς που η ημερομηνία του ΑΜΚΑ δεν συνέπιπτε με την ημερομηνία γέννησης στην ταυτότητα!
dsvee Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Και εμένα λάθος είναι. Με δείχνει ένα χρόνο νεότερο οπότε όλα καλά!! Είχα ρωτήσει τότε στο ΚΕΠ, γιατί το κατάλαβα αμεσως, και μου είπαν ότι δεν γίνεται να αλλάξει. Ίσως δεν ξέρανε και μου το είπαν έτσι... Πάντως δεν με απασχόλησε και δεν το έψαξα παραπάνω.
AristidisZ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 25 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Στον αδελφό μου ο ΑΜΚΑ είναι με λάθος την ημερομηνία γέννησης, Οκτώβριο αντί για Νοέμβριο! Το πρόσεξε πολύ αργότερα, όταν πλέον είχε καταχωρηθεί παντού. Πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει αν πρέπει να διορθωθεί το λάθος και πώς και του είπαν ότι καλύτερα να το αφήσει γιατί μπορεί κάπου να ξεχάσει να δηλώσει τον νέο και να δημιουργηθεί πρόβλημα! Kαι μένα τα ίδια, έχει λάθος ημερομηνία γέννησης (η χρονολογία είναι σωστή) Πήγα από εκεί, ρώτησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει θέμα Θα δούμε σε 50-60 χρόνια που θα πάμε για σύνταξη
runner1960 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Σε εμένα είναι λάθος η ημ. γέννησης κατά 10 χρόνια ακριβώς. Όταν τους ρώτησα, μου είπαν πως δεν μπορεί να αλλάξει και επίσης μου είπαν πως οι 6 πρώτοι αριθμοί δεν δείχνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ την ημ. γέννησης.
tz_aristotelis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Αν υπάρχει πρόβλημα, θα το μάθεις όταν με το καλό υποβάλλεις τα χαρτιά σου για ΣΥΝΤΑΞΗ. Είμαι συνταξιούχος!!!! 1
GREGORYMO Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε Είμαι συνταξιούχος!!!! Μου την έφερες !!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα