ElectricWheel Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Ήξερα ότι στην Ελλάδα ξεπαραδιόντουσαν τα παιδιά που θέλαν να κάνουν ΜΒΑ. Μάλιστα σε μια γνωστή μου της είχαν πει ένα νούμερο που μου είχε φανεί τρελό (πάνω από 10κ) και της είχαν πει ότι ήταν και φιλική τιμή. Εφόσον έχουμε δωρεάν παιδεία γιατί υπάρχουνν τέτοια δίδακτρα; Τώρα είδα και τα μεταπτυχιακά εδώ http://www.dent.uoa.gr/uploads/media/PROKIRYXI_PCHAS_2019-2020.pdf με ένα κόστος η μια κατεύθυνση 3.800 ευρώ / εξάμηνο, το σύνολο 22.800 ευρώ . Δεν είναι ενοχλητικό για να μην πω καμία άλλη λέξη ότι ορισμένες καριέρες που προκύπτουν από το πανεπιστήμιο θέλουν επί της ουσίας να είσαι πλούσιο; Γιατί ακόμα και να δουλεύεις με τον βασικό μισθό αυτά τα χρήματα δε βγαίνουν για να τα δώσεις εκεί, πρέπει να φας κιόλας.
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Απαπα τι λαμογια ξεδοντιασμα κανονικο η οδοντιατρικη Απο Ρουμανια / Βουλγαρια το στελνουν αμεσως
ElectricWheel Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 26 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Απαπα τι λαμογια ξεδοντιασμα κανονικο η οδοντιατρικη Απο Ρουμανια / Βουλγαρια το στελνουν αμεσως και εκεί τα κερατιάτικα πρέπει να πληρώνεις. Απλά για να γίνεις ορθοδοντικός το μεταπτυχιακό είναι μονόδρομος, δεν έχεις δικαίωμα αλλιώς να αποκαλείσαι ορθοδοντικός. Οπότε σου κλείνουν το δρόμο (ο οποίος ψιλοκλειστός ήταν για άλλους λόγους).
Mhlogiatros Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν εχει αλλαξει τιποτα δηλαδη ... παντως οι πουτ ε οι πανεπιστημιακες αρχες βρηκαν τη κοτα με τα χρυσα αυγα μου φαινεται και κοπανανε να βγαλουν Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα