Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ. Έχω ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό τρέξιμο και υπάρχουν φορές που έχω κάποιες ενοχλήσεις στα πόδια μου. Υποθέτω ότι φταίει το παπούτσι και για αυτό θέλω να αγοράσω ένα καλό ζευγάρι για τρέξιμο(running shoes). Λεφτά θα ήθελα να διαθέσω έως 80 ευρώ(ίσως και κάτι παραπάνω για κάτι πολύ καλό).

Καμία πρόταση; :)

Επεξ/σία από Asevastos
Δημοσ.

Καλό θα ήταν να πεις και σε τι τερέν θα τρέχεις,για να μπορέσουν οι πιο έμπειροι να σε βοηθήσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να είμαι τρελααααά ψαγμενος, πήρα τα adizero boston 7 και έχω μείνει απίστευτα ικανοποιημένος....

Τώρα βέβαια υποκειμενικά είναι αυτά! 😉

https://www.skroutz.gr/s/15138593/Adidas-Adizero-Boston-7-BB6536.html

Επεξ/σία από Pr3D@t0R
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ωραίος, ευχαριστώ για τη συμβουλή, βλέπω γράφουν και άλλοι καλά λόγια για αυτό. Θα το ψάξω αύριο. Αν έχει κανείς άλλος να προσθέσει κάτι δεκτό φυσικά :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πας πρώτα από όλα να δεις το πάτημα σου (ουδέτερο, υπερπρηνισμός ή υποπρηνισμός) σε ένα εξειδικευμένο μαγαζί. Στη συνέχεια θα δεις ένα παπούτσια ανάλογα με το βάρος σου, το ρυθμό που σκοπεύεις να τρέχεις, τις αποστάσεις που θες να κάνεις και το έδαφος που τρέχεις. 

Όλα τα άλλα είναι μπακαλιστικα και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις τα χρήματα σου, να μην ευχαριστηθείς το τρέξιμο και στην χειρότερη να κάνεις ζημιά αν φοράς λάθος παπούτσι. 

Επεξ/σία από MSC3169
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν είσαι βόρεια προτείνω την asics στην Κηφισιά. Αν είσαι νότια το outrun στο Φλοισβο. Δωρεάν είναι και στα δυο. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, vag21 είπε

μπορεις να προτείνεις μαγαζιά που βλέπεις το πάτημα σου

νομίζω κάποια στιγμή το είχαν και τα intersport αυτό. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.

21 ώρες πριν, Asevastos είπε

Αν έχει κανείς άλλος να προσθέσει κάτι δεκτό φυσικά

έχω αγοράσει κι εγώ και έχω , adidas, nike κλπ αλλά είτε το πιστεύεις είτε όχι, το αθλητικό που φοράω συνέχεια είναι ένα kappa που πήρα από κατάστημα admiral για 30 ευρώ. Περνούσα απ' έξω το είδα, μου άρεσε εμφανισιακά, μπαίνω το δοκιμάζω και δεν ξαναβγήκε. 

Δημοσ.
Στις 20/8/2019 στις 12:08 ΠΜ, Asevastos είπε

Υποθέτω ότι φταίει το παπούτσι

Απ τη δικη μου εμπειρία, δεν υπάρχει το ιδανικό παπούτσι που το φοράς και μετά ως δια μαγείας δεν σε ξαναενοχλεί τίποτα στο τρέξιμο. Όχι ότι είναι κακά τα adidas ή άλλα μοντέλα που προτάθηκαν, μια χαρά είναι.  Αυτο που έχω όμως να προτείνω, είναι να φροντίσεις να δυναμώσεις με ασκήσεις όλο το σώμα . Υπάρχουν άπειρες ασκήσεις με βάρη, λάστιχα, βάρος σώματος κλπ. Αυτό με βοήθησε πραγματικά στο να τρέχω πιο άνετα. Επιπλέον αφού τρέχεις στο γήπεδο στίβου θεωρώ πάρα πολύ καλή ιδέα όσες στροφές (ή λεπτά) τρέχεις δεξιόστροφα, τόσες να τρέχεις και αριστερόστροφα. Το να τρέχουμε συνέχεια προς μία φορά καταπονεί άνισα τα πόδια και αυτο οδηγεί σε ενοχλήσεις ή και τραυματισμούς. Μπορείς να τα μοιράζεις είτε στην ίδια προπόνηση, είτε σε διαφορετικές μέρες. Μια που λέμε για το γήπεδο, πάλι για μικρότερη καταπόνηση, καλύτερα να προτιμάς τον πιο εξωτερικό διάδρομο.

Δημοσ.

Επένδυσε σε ενα ultraboost , είμαι φαν της σειράς αυτής και εχω αρκετά παπούτσια. Το σωστό θα ήταν βέβαια να πας σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα και να μετρηθεί το πέλμα σου, να δουν αν έχεις υποπρινισμο η υπερπρινισμο κλπ και να σου προτείνουν κατάλληλη σειρά μοντέλων σε παπούτσια. Δεν κάνουν όλα τα παπούτσια σε όλα τα πέλματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...