Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello. Δεν είμαι καλός στο γράψιμο, οπότε ας τελειώνω γρήγορα. Σε λίγο καιρό θα είμαι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (csd). Καθώς δεν είμαι κάτοικος Ηρακλείου και ο κοινωνικός κύκλος των μαθητικών μου χρόνων ήταν ΑΡΚΕΤΑ στενός, είμαι εντελώς 'ψαρωμένος' με την όλη φάση της μετακόμισης και του Πανεπιστημίου. Για να μην πολυλογώ, ψάχνω κάποιο παίδι το οποιό έχει περάσει και αυτό Ηράκλειο και πιθανώς νιώθει και αυτό 'ψαρωμένο, για να κάνουμε παρέα'. btw 5 Σεπτέμβριου θα είμαι Ηράκλειο οπότε όποιος θέλει να πάμε σε κανα νετ για λολακι η οτιδήποτε ΠΛΖΖΖΖ απαντήστε  

**NAI ME ALLA LOGIA EIMAI KATHISTERIMENOS KAI PSAXNW FILOUS 

• Sad 1
Δημοσ.

οταν με το καλο πας στη νεα σου σχολη οι περισσότεροι εκεί δε θα ξερουν κανεναν, και όλοι θα ψαχνουν παρεες. Να είσαι κοινωνικός και μια χαρά θα βρεις ατομα. Απλά να μιλάς και να μη ντραπείς εκείνη τη στιγμή. θα κάνεις καλές φιλίες στα φοιτητικά σου χρόνια και θα περάσεις ωραίες στιγμές. 

οπότε χαλάρωσε, και όταν πας να είσαι ανοιχτος για γνωριμίες. 

• Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, greengr21 είπε

Ζέστη πολύ φίλε ε; που να δεις και στη Κρήτη πόση έχει 

ναι για την ακρίβεια ok xd

Δημοσ.

Ναι ειδικά λιώνοντας σε νετ καφέ παίζοντας ΛοΛ θα φτιάξεις καταπληκτικό κύκλο και σε μέγεθος και σε ποιότητα. Επίσης πάρε πολλά προφυλακτικά δεν θα σου φτάνουν. 

• Sad 1
Δημοσ.

Μια χαρά φτιάχνει κύκλο μέσω του lol. Βρίσκει 2-3 ακόμα να φτιάξει ομάδα , με σκοπό να λένε στους αντιπάλους τους πόσο νουμπάδες είναι κάθε 5 δευτερόλεπτα. Όλο και κάποιος στο νετ καφέ θα τσιμπήσει και θα πάει να ζητήσει εξηγήσεις. Θα φάει δυο-τρεις - 53 φορές ξύλο, αλλά θα αποκτήσει σώμα που θα το ζηλεύουν όλοι , και όλα τα γκομενάκια θα τον θέλουν.

Όλα αυτά θα γίνουν με την προϋπόθεση ότι οι αντίπαλοι δεν είναι τίποτα ορεινοί Κρητικοί με μουστάκια, που έχουν πάντα μαζί τους ένα 'κομπουτεράκι' για να 'καθαρίζουν' τους 'λογιαριασμούς' τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Όλα αυτά θα γίνουν με την προϋπόθεση ότι οι αντίπαλοι δεν είναι τίποτα ορεινοί Κρητικοί με μουστάκια, που έχουν πάντα μαζί τους ένα 'κομπουτεράκι' για να 'καθαρίζουν' τους 'λογιαριασμούς' τους.

Κομπιουτεράάάτσι. *

Επεξ/σία από Haldol
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

XD πάντως ξέρω τουλάχιστον 2 ζευγάρια που γνωρίστηκαν μέσω LoL & WoW (+παντρεύτηκαν) και πάρα πολύ κόσμο που έχει κάνει φιλίες ετών μέσω gaming (κι εγώ το ίδιο). TS καλά το πας! Επίσης, την ημέρα των εγγραφών στη σχολή θα γνωρίσεις άπειρο κόσμο θες δε θες. Αρχικά θα βγαίνετε για καφέ παρέα 10+ ατόμων. Συνήθως 2ο έτος και μετά αρχίζει το ξεσκαρτάρισμα. Μην ανησυχείς, όλα καλά θα πάνε! Καλή αρχή!

Επεξ/σία από *nenya*
Δημοσ.

Γαμώ τις φάσεις είναι στο Ηράκλειο, κι εγώ εκεί έκανα φοιτητική θητεία. Αν έχεις όχημα θα γαμηθείς με το πάρκινγκ εντός πόλης, αν δεν έχεις βρες σπίτι στο κέντρο ή σε ακτίνα 1χλμ οπότε θα είσαι μια χαρά για τις μη σπουδαστικές σου ανάγκες. Η σχολή σου είναι στου διαόλου τη μάνα, όπως όλες νομίζω πλεόν, έχουν λεωφορείο όμως (σχετικά ακριβό βέβαια αλλά είναι μονοπώλιο). Φίλους θα κάνεις αναπόφευκτα. Είναι κι ένα μαγαζάκι στη Χάνδακος, το papercut, που έχει αυτά που αναζητάς σε παιχνίδια, βέβαια δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμα... Τεσπα, αν θες πληροφορίες για Ηρα, στείλε μου... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...