naimore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) ναι, ξερω, με ρωτησαν και για οροφους (απο ισογειο σε 1ο) και περιοχες και για το αν θα ειναι ατομα μες στο φορτηγο (απαντησα οχι). τελοσπαντων 70 ευρω ειπαν Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από naimore
pontez2 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Για αυτά που λες και με 2 άτομα (ο ένας ο οδηγός πχ) να ανεβουν και να τα κουβαλήσουν (λυσιμο κρεββατιου, συσκευασίες κτλ), κανονικά γυρω στα 120 με 150 ευρω πάει. Η τιμη που σου έδωσαν ειναι πολυ καλή.
naimore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 ααα, τους ειπα οτι θα το κανω εγω το λυσιμο του κρεβατιου και το δεσιμο, με ρωτησε κι αυτο, προφανως εντωμεταξυ το 70 ειναι χωρις φπα, διαβασα που κραζουν κιολας στα σχολια γι αυτο το θεμα καπου
mavlok Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Κάνε μια καταχώρηση σε κάποιο σάιτ σαν το http://www.sendeasy.gr/ και δες τις προσφορές που θα σου κάνουν.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δεν κοιτας μπας και νοικιάσεις κανένα βανάκι και τα μεταφερεις μονος σου;
naimore Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 καλη ιδεα, αλλα δεν θελει ειδικο διπλωμα; επισης το κοστος; θα ειναι πιο χαμηλο ε; και τελος το βανακι θα θελει και βενζινες, τα χιλιομετρα ειναι καμια 25αρια, μπορει και παραπανω κι ομως μολις απαντησε ενας στο μειλ, μου εγραψε να τον παρω τηλ, λογικο, χρειαζονται κι αλλες διευκρινησεις
AristidisZ Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, naimore είπε ααα, τους ειπα οτι θα το κανω εγω το λυσιμο του κρεβατιου και το δεσιμο, με ρωτησε κι αυτο, προφανως εντωμεταξυ το 70 ειναι χωρις φπα, διαβασα που κραζουν κιολας στα σχολια γι αυτο το θεμα καπου Να χαρείς, να έχεις μετρητά πάνω σου όταν γίνει η δουλειά, εκτός αν είναι Παρασκευή 1
naimore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 εντωμεταξυ τον ξαναπηρα αυτον με τα 70 και μου εβαλε και εργατικα και πηγε 120+φπα 😕 πηρα κι αλλους και τελικα αυτα που θελω να μεταφερω θα πανε 90-100 + φπα, ενταξει, οχι κι ασχημα, αλλα θελω μερικα δρομολογια για να παω τα υπολοιπα μεχρι να φτασουμε ως εκει, κι οχι τπτ αλλο ειναι κι αρκετα τα χιλιομετρα, θελω ενα 50αρι πηγαινε-ελα
Προτεινόμενες αναρτήσεις