Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει να μου πει σε περίπτωση που μου δοθεί  η καταγγελία σύμβασης αν εγώ θα πρέπει να την υπογράψω ή αν θα πρέπει να λάβω πρώτα το μισθό μέχρι την ημερομηνία αυτού του μήνα, τις άδειες και την αναλογία του δώρου Χριστουγέννων.

Διάβασα πως είναι υποχρεωμένος ο εργοδότης εκτός από την απόλυση να σου παρέχει και αναλυτικά τι πρέπει να καταβληθεί.

Οφείλω εγώ να υπογράψω κάτι μιας και δεν έχω λάβει ακόμη τίποτα; Χρειάζεται στην απόλυση να προσθέσω το με ''κάθε επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος μου'' ;

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Jim_89 είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει να μου πει σε περίπτωση που μου δοθεί  η καταγγελία σύμβασης αν εγώ θα πρέπει να την υπογράψω ή αν θα πρέπει να λάβω πρώτα το μισθό μέχρι την ημερομηνία αυτού του μήνα, τις άδειες και την αναλογία του δώρου Χριστουγέννων.

Διάβασα πως είναι υποχρεωμένος ο εργοδότης εκτός από την απόλυση να σου παρέχει και αναλυτικά τι πρέπει να καταβληθεί.

Οφείλω εγώ να υπογράψω κάτι μιας και δεν έχω λάβει ακόμη τίποτα; Χρειάζεται στην απόλυση να προσθέσω το με ''κάθε επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος μου'' ;

Ευχαριστώ.

Την ημέρα που υπογράφεις περνάς και από το λογιστήριο. Τέλος.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zx1234r είπε

Την ημέρα που υπογράφεις περνάς και από το λογιστήριο. Τέλος.

Η επιχείρηση είναι στην Αθήνα και το λογιστήριο τους στην Βόρεια Ελλάδα. 

Δημοσ.

υπογραφεις και πρεπει να στα καταθεσουν μετα ,το με καθε επιφυλαξ δεν χρειαζεται αν δεν στα δωσουν σωστα μπορεις να τα διεκδικεισεις κανονικα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Oτι και να υπογράψεις μόνο με το καταθετήριο στην τράπεζα είναι νόμιμοι ότι σου έδωσαν ότι δικαιούσαι.

αυτο

Δημοσ.

Επισης εχουν την δυνατοτητα οτι υπολειπομενα δικαιουσαι να στα καταθεσουν οποτε προβλεπει ο νομος, πχ. επιδομα χριστουγεννων τα χριστουγεννα, υπολοιπο αδειας μετα την αλλαγη του ετους κλπ...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kontinos είπε

Επισης εχουν την δυνατοτητα οτι υπολειπομενα δικαιουσαι να στα καταθεσουν οποτε προβλεπει ο νομος, πχ. επιδομα χριστουγεννων τα χριστουγεννα, υπολοιπο αδειας μετα την αλλαγη του ετους κλπ...

Είσαι σίγουρος για αυτό;

Λογικά η εκκαθάριση πρέπει να γίνεται άμεσα ώστε μαζί να πάρω και τις άδειες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι σιγουρος. Τις αδειες συνηθως τις δινουν μαζι με την απολυση, ειναι πιο ευκολο, αλλα οχι υποχρεωτικο. Τα επιδοματα (χριστουγεννων, πασχα), οταν ειναι η ωρα τους, ειναι βεβαια στην διακριτικη ευχερεια του εργοδοτη. 

Επεξ/σία από kontinos
Δημοσ.

Ναι τώρα φίλε μου καλά κρασιά και χαχαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περα απο την αποζημιωση απολυσης και το ενδεχομενο ταμειο ανεργιας, ολα τα υπολοιπα (δεδουλευμενα, υπολοιπα αδειας, επιδοματα εορτων κλπ) τα καταβαλει ο εργοδοτης ακομα και σε περιπτωση παραιτησης. Ισχυει ακριβως το ιδιο πραγμα για τους χρονους καταβολης.

Το βασικο ειναι να μην υπογραψεις οτι εξοφληθηκες.

Επεξ/σία από kontinos
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως αν τα κατάλαβα καλά είναι υπογράφω μόνο την απόλυση και τίποτα άλλο (αφού λεφτά ούτως ή άλλως δεν έχω πάρει μέχρι στιγμής).

Πως γίνεται άλλωστε να υπογράψω για λεφτά που δεν έχω πάρει;

Ευχαριστώ πάντως όσους απάντησαν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jim_89 είπε

Εγώ πάντως αν τα κατάλαβα καλά είναι υπογράφω μόνο την απόλυση και τίποτα άλλο (αφού λεφτά ούτως ή άλλως δεν έχω πάρει μέχρι στιγμής).

Πως γίνεται άλλωστε να υπογράψω για λεφτά που δεν έχω πάρει;

Ευχαριστώ πάντως όσους απάντησαν.

Δεν μπορώ να θυμηθώ τι υπέγραψα εγώ όταν παραιτήθηκα.Σίγουρα υπέγραψα λύση της σύμβασης αλλά δεν θυμάμαι τι άλλο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kontinos είπε

Όχι όλα αυτά πρέπει να καταβληθούν με την απόλυση , απλά δεν τηρείται και παράτυπα το κάνουν κάποιοι εργοδότες

1 ώρα πριν, kontinos είπε

Περα απο την αποζημιωση απολυσης και το ενδεχομενο ταμειο ανεργιας, ολα τα υπολοιπα (δεδουλευμενα, υπολοιπα αδειας, επιδοματα εορτων κλπ) τα καταβαλει ο εργοδοτης ακομα και σε περιπτωση παραιτησης. Ισχυει ακριβως το ιδιο πραγμα για τους χρονους καταβολης.

Το βασικο ειναι να μην υπογραψεις οτι εξοφληθηκες.

Υπογράφεις  ότι έλαβες γνώση για την απόλυσή σου τίποτα άλλο 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...