kontinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Οχι, δεν πρεπει να καταβληθουν τοτε. Ο νομος οριζει ποτε καταβαλονται τα δωρα. Επισης με την απολυση πρεπει να καταβληθει η μιση αποζημιωση με νεο νομο, και μετα σε δοσεις. Μην παραπληροφορεις τον κοσμο.
slk200gr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 44 λεπτά πριν, kontinos είπε Οχι, δεν πρεπει να καταβληθουν τοτε. Ο νομος οριζει ποτε καταβαλονται τα δωρα. Επισης με την απολυση πρεπει να καταβληθει η μιση αποζημιωση με νεο νομο, και μετα σε δοσεις. Μην παραπληροφορεις τον κοσμο. Στο πρώτο κάνεις λάθος στο δεύτερο έτσι είναι ,τα μισά και τα υπόλοιπα σε δοσεις
Voyaller Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Εγώ θα βγω λίγο off-topic για να πω ότι σκέφτομαι σοβαρά πριν υπογράψω τις μαλακίες των εργοδοτών να συμβουλεύομαι δικηγόρο.
takatakaros Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Εγώ παιδιά όταν παραιτήθηκα οικειοθελώς τον Γενάρη που μας πέρασε, υπέγραψα υπεύθυνη δήλωση που έλεγε "Εργαζόμουν στην εταιρεία Χ από τότε μέχρι τότε οπότε αποχώρησα οικειοθελώς. Επίσης δηλώνω ότι έχω εισπράξει όλες τις νόμιμες αποδοχές εκτός από αναλογία μισθού μηνός Ιανουαρίου 2019, αναλογία Δώρου Πάσχα, αναλογία αποζημίωσης αδείας 2019". Πράγματι αρχικά μετά απο μερικές μέρες μπήκε η αναλογία του μισθού για τις μέρες που δούλεψα τον Γενάρη και νομίζω μαζί και οι άδειες. Σε μερικούς μήνες μπήκαν και τα δώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα