Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία(ειδικά από ακριβές καρέκλες) πολλοί έχουν προτείνει την Markus απ τα ikea η οποία είναι στα 180€(ύφασμα) και θέλω κάποια στιγμή να πάω να την δοκιμάσω.

Τώρα σε αυτή που έβαλες άμα έχεις κάτσει και σε βολεύει κομπλέ παρτην.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, john_shadow είπε

Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία(ειδικά από ακριβές καρέκλες) πολλοί έχουν προτείνει την Markus απ τα ikea η οποία είναι στα 180€(ύφασμα) και θέλω κάποια στιγμή να πάω να την δοκιμάσω.

Δεν έχω κάτσει και δεν μου είναι εύκολο να την δοκιμάσω κάπου ήλπιζα να την έχεις κάποιος από εδώ να μ πει γνώμη αλλά άκυρο μάλλον 

Δημοσ.
Στις 23/8/2019 στις 6:04 ΜΜ, john_shadow είπε

καλή η markus σε ποιότητα για την τιμή της . στα 180 δεν βρίσκεις τέτοια καρέκλα .μόνο σε ποιο ακριβές >250€

εμένα προσωπικά δεν με βόλεψε(1,90 ύψος μου) λόγω ότι κάθομαι στο γραφείο στο σπίτι και βάζω το ένα πόδι μου στο κάθισμα για ποιο άνεση κ η markus για μένα έχει μικρό βάθος καθίσματος 48εκ. )

Αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια δοκιμασμένη με αρκετά μεγάλο κάθισμα , θα με βοηθούσε ,να βρω μια κατάλληλη (σε τέτοια επίπεδα τιμής 100-170).(να μην ανοίγω νέο θέμα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/8/2019 στις 9:51 ΠΜ, RellikEht είπε

Σκέφτομαι να πάρω αυτή την καρέκλα 

https://www.necseating.gr/comfort-plus-anatomiki-orthopediki-polythrona-grafiou-p-12.html

έχουμε κάποια άλλη πρόταση με max budget  360

(δερμάτινη πλάτη εντελώς απαγορευτικό)

Δες την reflex D από Δρομέα... 

Επεξ/σία από madnifestah
Δημοσ.

Πήρα μια από "the mart" πρόσφατα στα 160€ η οποία είναι πολύ παρόμοια με αυτή που έβαλες. Απλά η ρύθμιση του ύψους της πλάτης δεν είναι τόσο καλή. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 23/8/2019 στις 4:04 ΜΜ, john_shadow είπε

Τώρα σε αυτή που έβαλες άμα έχεις κάτσει και σε βολεύει κομπλέ παρτην usa today protonmail.

Αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια δοκιμασμένη με αρκετά μεγάλο κάθισμα , θα με βοηθούσε ,να βρω μια κατάλληλη (σε τέτοια επίπεδα τιμής 100-170).(να μην ανοίγω νέο θέμα)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

πάντως όταν πρόκειται να κάθεσαι αρκετές ώρες την ημέρα,καλό είναι ΝΑ ΜΗΝ ψάχνουμε το φθηνότερο...έαν πρόκειται για λίγες ωρες και περιστασιακά ...οκ !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...