Προς το περιεχόμενο

TRAP ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΡΑΞΙΜΟ????


McBomb3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Επειδή όσοι το κάνουν ντύνονται κιτς.

2) Επειδή το στυλ τους είναι για γέλια.

3) Επειδή κανείς ενήλικας δε μπορεί να το πάρει σοβαρά. - στην αφίσα για το live του Υποχθόνιου λέει "είσοδος ελεύθερη για τους γονείς" και αυτό το λέει όλα.

4) Επειδή αυτά που γράφουν οι περισσότεροι τουλάχιστον ΔΕΝ τα ζουν. Ο sin boy που λέει "με 200 στη στροφή" αν έμπαινε έτσι, δε θα ζούσε για να το πει. Ο snik αν είχε φεράρι δε θα είχε ανάγκη να εμφανίζεται στα μπαράκια να τραγουδάει.

 

Άρα λοιπόν τι έχουμε ? Ένα μάτσο 40ρηδες τύπου υποχθόνιος, που παριστάνουν τους καραγκιόζηδες για να γελάν μαζί τους παιδιά ηλικίας 12-17 χρονών. Να γιατί τρώει κράξιμο.

Επεξ/σία από Stavros Delta
  • Like 6
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δεν έκραξε κανείς λογικός της TRAP MUSIC.

 

Τα άτομα δεν ξέρουν καν πόσα BPM έχει το Genre. Έχει να κάνει με τον αντι-καλλιτέχνη η απέχθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα είναι ότι 99% της θεματολογίας είναι είμαι ο καλύτερος ο νο1 έχω το περισσότερο κασέρι ποιος μπιπ τους λαϊκούς πουλάω ναρκωτικά κλπ. Ένα δευτερο πρόβλημα είναι ότι χρειάζεσαι δυο και τρεις φορές να το ακούσεις για να καταλάβεις τους στοίχους λόγο πολύ οτοτιουν και ότι δεν τα λεν καλα.

Τώρα οι παλιοί γιατί βγάζουν χολή; Σχετικά απλό εκεί που ο μηδενιστής ήταν νούμερο ένα και πήγαινε σε κλαμπάκια για 2 χιλιάρικα πάνε οι τραπερς να παίξουν για 400 ευρώ και αναγκάζεται να ρίξει το κασέ του στα 600 700 και αυτά πολύ δυσκολα. Άλλοι ραπερς που δεν είχαν ποτέ την επιτυχία του μηδενιστή πχ δεν τους παίρνουν πλέον ούτε για 400 τα κλαμπάκια. 

Τώρα λεξ κακώς θεωρείται underground γιατί είναι ο πιο πετυχημένος αυτήν την στιγμή με συναυλίες 10 χιλιάδων ανθρώπων ενώ οι τραπερς και οι υπόλοιποι ραπερς αμάν κάνουν να μαζέψουν 500 άτομα. 

Τέλος ναι μεν άμα θα πας σε κλαμπ και τα ακούσεις έχουν καλό bit και θα περάσεις καλα( αν είσαι και λίγο πιομενος) αλλά κανένα από αυτά τα τραγούδια δεν θα μείνει όπως έμειναν κάποια τραγούδια των ζν goin through Ημισκούμπρια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...