Προς το περιεχόμενο

Cosmote mobile internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι σχετικο με το θεμα αλλα παντα εχω μια cosmote whats up ελλειψη adsl αλλα εχω παρατηρησει οτι οταν καμαι φορα ενεργοποιω τα ΜB τωρα που ειναι 500 για μια ωρα τοτε καμια αλλη συσκευη ταμπλετ,pc δεν μπορει να τα χρησημοποιησει παρα μονο το τηλεφωνο το οποιο εχει την sim μεσα

Δημοσ.

Τελικά έπαιξε!!! Ήθελε μια προσθήκη στο build.prop. απο τα καλά του να είσαι root.

https://updato.com/how-to/carrier-restricts-internet-sharing-heres-unlock-wi-fi-tethering-on-android/

Εφάρμοσα την μέθοδο με την προσθήκη της εντολής net.tethering.noprovisioning=true

στο build.prop και έπαιξε!!!

το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι πριν από λίγες μέρες δεν χρειαζόταν αυτή η εντολή και ξαφνικά χρειάστηκε....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τίποτα. Μονος μου βρήκα την λύση. Δες ενα ποστ πιο πάνω. αλλά θέλει να είσαι root

Επεξ/σία από bbbb
Δημοσ.

Με ρουτ το είχα βρει ότι γίνεται,το θέμα είναι για το 99.99% του κόσμου που έχει απείραχτο το κινητό όπως και εγώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το περίεργο είναι όμως γιατι η cosmote μπλοκάρει συγκεκριμένες συσκευές...

Επεξ/σία από bbbb
Δημοσ.

Μακάρι να ήξερα.. Εγώ λέω Cosmote αλλά δεν είναι απίθανο να εμφανιστεί κάποιος με κινητό σαν το δικό σου ή το δικό μου με ίδια έκδοση android και να μας πει ότι σε αυτόν δουλεύει κανονικά το tethering σε Cosmote...

Δημοσ.

Δυστυχώς αν δεν μας απαντήσει κάποιος που να έχει την ίδια κάρτα βλέπω να επιστρέφω Αθήνα και μετά να βρίσκω λύση 

Δημοσ.

Δυστυχώς από ότι είδα και στο άλλο φόρουμ και άλλος έχει θέμα και η εξυπηρέτηση της cosmote δεν ήξερε την λύση στο (ανύπαρκτο ? ) πρόβλημα... Η πιο απλή λύση είναι να δοκιμάσεις αν διαθέτεις, σε άλλη συσκευή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...