sixfeetunder Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δεν ξερω αν ειναι σχετικο με το θεμα αλλα παντα εχω μια cosmote whats up ελλειψη adsl αλλα εχω παρατηρησει οτι οταν καμαι φορα ενεργοποιω τα ΜB τωρα που ειναι 500 για μια ωρα τοτε καμια αλλη συσκευη ταμπλετ,pc δεν μπορει να τα χρησημοποιησει παρα μονο το τηλεφωνο το οποιο εχει την sim μεσα
bbbb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Τελικά έπαιξε!!! Ήθελε μια προσθήκη στο build.prop. απο τα καλά του να είσαι root. https://updato.com/how-to/carrier-restricts-internet-sharing-heres-unlock-wi-fi-tethering-on-android/ Εφάρμοσα την μέθοδο με την προσθήκη της εντολής net.tethering.noprovisioning=true στο build.prop και έπαιξε!!! το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι πριν από λίγες μέρες δεν χρειαζόταν αυτή η εντολή και ξαφνικά χρειάστηκε....
giannisag17 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Όχι δεν έχω κάτι τέτοιο ενεργοποιημένο.. Μάλιστα τώρα ένα φιλαράκι δοκίμασε και εκείνος με whats up και δουλεύει μια χαρα 1
IKARIWTHS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Τελικά λύση υπάρχει; Στο γειτονικό φόρουμ τι σου είπανε;
bbbb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Τίποτα. Μονος μου βρήκα την λύση. Δες ενα ποστ πιο πάνω. αλλά θέλει να είσαι root Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από bbbb
IKARIWTHS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Με ρουτ το είχα βρει ότι γίνεται,το θέμα είναι για το 99.99% του κόσμου που έχει απείραχτο το κινητό όπως και εγώ
bbbb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Το περίεργο είναι όμως γιατι η cosmote μπλοκάρει συγκεκριμένες συσκευές... Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από bbbb
bbbb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μακάρι να ήξερα.. Εγώ λέω Cosmote αλλά δεν είναι απίθανο να εμφανιστεί κάποιος με κινητό σαν το δικό σου ή το δικό μου με ίδια έκδοση android και να μας πει ότι σε αυτόν δουλεύει κανονικά το tethering σε Cosmote...
IKARIWTHS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δυστυχώς αν δεν μας απαντήσει κάποιος που να έχει την ίδια κάρτα βλέπω να επιστρέφω Αθήνα και μετά να βρίσκω λύση
bbbb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δυστυχώς από ότι είδα και στο άλλο φόρουμ και άλλος έχει θέμα και η εξυπηρέτηση της cosmote δεν ήξερε την λύση στο (ανύπαρκτο ? ) πρόβλημα... Η πιο απλή λύση είναι να δοκιμάσεις αν διαθέτεις, σε άλλη συσκευή.
IKARIWTHS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Τελικά με μια καρφίτσα έβαλα το σιμακι στη θέση 1 και έπαιξε ,σας ευχαριστώ 2
bbbb Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Mάλιστα.. αρα αν κάποιος είχε εξαρχής την sim της cosmote στο slot1 δε θα είχε ποτέ πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα