Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για επισκευη καρτας γραφικων


nikosdimos32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα θελω να ρωτησω το εξης επισκευαζονται οι καρτες γραφικων που δεν λειτουργουν σωστα και βγαζουν αλλοιωμενη εικονα?και γενικα εχουν καποια θεματα?ξερει κανενας κοστος επισκευης?και που μπορω να τους βρω?εχω 2-3 καρτες που εχουν θεματα και θελω να μαθω αν γινεται και αν αξιζει να γινει επισκευη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισκευή ναι γίνεται αλλά χρειάζονται ειδικά εργαλεία. Το κόστος εξαρτάται αν θα γίνει reflow (Κοινώς ψήσιμο της κάρτας) η reballing (Κοινώς θα ξεκολλήσει το τσιπάκι απο την πλακέτα, θα φτιάξει τις επαφές και θα το τοποθετήσει ξανά-- για το συγκεκριμένο χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός και κοστίζει αρκετά παραπάνω)

Απο εκει και πέρα, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί οτι η κάρτα θα δουλέψει απροβλημάτιστα. Μπορεί να ξαναχαλάσει στους 3 μήνες μπορεί στις 5 ώρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω την r9 290x και εδω και μερικες μερες δεν μου παιζει παιχνιδια.για αυτο ρωταω ενα κοστος πανω κατω η να κοιταξω για αλλη καρτα γραφικων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην θεση σου θα κοιτουσα για καινούργια καρτα. Ειναι καλη περιοδος για μια αναβάθμιση. Η rx 5700 η απλή ή η xt ειναι μια πολυ καλη περίπτωση. Βεβαια μιλάμε για 300-400 ευρώ μέσο όρο, ενω μια επισκευή γυρω στα 50. Αλλα κανείς δεν σου εγγυάται οτι δε θα ξαναχαλασει. Αν σε παίρνει, προχωρα σε αναβαθμιση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν αξιζει για μενα ουτε το reflow ουτε το reball. ειναι κοροιδια γιατι δινεις (ειδικα για reball) ενα σκασμο λεφτα (80 ευρω????) και η καρτα δεν θα σου κρατησει στην καλυτερη περιπτωση λιγους μηνες. δεν ειναι τυχαιο που οι περισοτεροι πωλητες δεν λενε εαν ειναι επισκευασμενη στην αγγελια τους !!!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...