Προς το περιεχόμενο

Έρχονται τηλεοπτικές σειρές Ms. Marvel, She-Hulk και Moon Knight στην υπηρεσία Disney+


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην D23 Expo, η Marvel Studios ανακοίνωσε ότι πρόκειται να φέρει πολλές νέες τηλεοπτικές σειρές στην επερχόμενη υπηρεσία streaming/ video on-demand, Disney+ μεταξύ των οποίων θα είναι και οι σειρές She-Hulk, Moon Knight και Ms. Marvel.

O Πρόεδρος της Marvel, Kevin Feige, αποκάλυψε στην D23 Expo ότι η τηλεοπτική σειρά με «πρωταγωνίστρια» την She-Hulk θα ξεκινήσει να μεταδίδεται από την υπηρεσία Disney+ τον Νοέμβριο. Να αναφέρουμε ότι η She-Hulk ήταν ο τελευταίος σούπερ ήρωας που δημιούργησε ο Stan Lee. Ο Kevin Feige επίσης, από τη σκηνή της εκδήλωσης της Disney, αποκάλυψε ότι η εταιρεία σχεδιάζει μία τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στον Moon Knight, καθώς και ότι ετοιμάζεται και σειρά Ms. Marvel.

Η Kamala Khan, που ανέλαβε τον ρόλο της Ms. Marvel θα κάνει την εμφάνιση της και σε διάφορες ταινίες της 4ης φάσης του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel.

Και οι τρεις παραπάνω σειρές, είναι μόνο μερικές από αυτές που έρχονται στην υπηρεσία Disney+. Από την έκθεση Comic-Con, και τα τέλη Ιουλίου γνωρίζουμε επίσης ότι η Disney+ θα φιλοξενήσει και τις σειρές Οι σειρές είναι οι Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye και What If?.

Τον «Loki» στην ομώνυμη σειρά θα ενσαρκώσει για ακόμη μία φορά ο Tom Hiddleston (πρόκειται για τον… Loki που δραπέτευσε με το Tesseract το 2012 μετά από την «παρέμβαση» των πρωταγωνιστών του Avenger’s: Endgame, και επομένως για έναν χαρακτήρα που δεν έχει βιώσει τα γεγονότα στις ταινίες Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame). Τα γεγονότα στη σειρά Falcon and Winter Soldier θα συνεχίζουν από το τέλος της ταινίας Avenger’s Endgame, ενώ στην περίπτωση του Hawkeye, η Marvel ρίχνει φως στο «σκοτεινό παρελθόν» του ήρωα ως Ronin. Η σειρά WandaVision με ήρωες τον Vision και την Scarlet Witch (Wanda Maximoff) θα οδηγήσουν απευθείας στα γεγονότα της ταινίας Doctor Strange 2.

Όσον αφορά στην τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων What If?, όπως και στα κόμικς, εξερευνά εναλλακτικά «σενάρια» στο σύμπαν της Marvel και σε «εναλλακτικούς» σούπερ ήρωες και δίνει απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα, όπως στο τι θα συνέβαινε αν ο Loki είχε το Mjolnir κ.ά. Να αναφέρουμε ότι η έκθεση D23 πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια. Το γράμμα «D» συμβολίζει βεβαίως το όνομα της Disney και το «23» το έτος 1923 που ο Walt Disney ίδρυσε την εταιρεία.

Engadget


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
18 minutes ago, Athanasios2104 said:

Η γυναίκα του CEO πρέπει είναι hardcore φεμινίστρια SJW, δεν εξηγείται αλλιώς...

Just now, xrist0s4 said:

Εγώ περιμένω το "she ninja turtles"

1η φορά ακούτε για την She-Hulk?

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 λεπτά πριν, coffeex είπε

She-Hulk-1-Brooklyn-Comic-Shop.jpg

Όπως είχε πει κάποιος, το κακό με τις γυναίκες υπερήρωες, είναι πως για κάποιο λόγο δεν υπαρχει η απαίτηση να ακολουθούν τα πρότυπα φυσικής κατάστασης που είναι αναγκασμένοι να τηρούν οι αντρικοί ρόλοι. 

 

Πάραυτα, αν βρουν γυναίκα, καλή ηθοποιό, με τέτοιες αναλογίες όπως αυτές του εξωφύλλου, που θα φορέσει την αντίστοιχη ενδυμασία, τότε θα έχουμε να μιλάμε για ρεκόρ τηλεθέασης. 

Αν ακολουθήσουν τα lgbtqai+ και SJWFU πρότυπα, τότε ελπίζω να ρίξουν αρκετά χρήματα για να το δουν οι 100 που ανήκουν στις κατηγορίες συν 5 white knights κ μετά στα σκουπίδια το concept.

Κλείνω λέγοντας, πως κατά τη γνώμη μου, αν σκοπός ήταν να βγάλουν σειρά κ όχι να προωθήσουν κάποια ατζέντα, θα έκαναν Black Widow  που ΚΑΙ δεν υπάρχει άλλος παρόμοιος χαρακτήρας αλλά και έχει όλη την περιπέτεια με μια δόση ρεαλισμού διότι μιλάμε για έναν άνθρωπο με γουαου ικανότητες φάση Μπάτμαν. 

 

Αν θεωρηθεί hate speech το σχόλιο μου..nothing I can do. 

  • Like 10
  • Confused 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1ον) Αυτοί που έγραψαν εδώ για ατζέντα το έγραψα έτσι ώστε φάνηκε ότι η marvel έφτιαξε καινούργιο χαρακτήρα ενώ υπάρχει από παλιά.

2ον) Black Widow θα γίνει ταινία δεν υπάρχει λόγος για σειρά.

3ον) Χρόνια τώρα όλο άντρες βλέπαμε για πρωταγωνιστές εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις γιατί να μην δούμε περισσότερες γυναίκες, ποιό είναι το πρόβλημα.

4ον) Καλά κάνουν και προωθούν μια ατζέντα που προσπαθεί να εξαφανίσει το μίσος ανάμεσα στους ανθρώπους.

5ον) Η θέση της γυναίκας είναι σκ...τα σε πολλά μέρη του κόσμου και ακόμα και σε πολιτισμένες χώρες (εκτρώσεις, ξυλοδαρμοί και πολλά άλλα), οπότε μια χαρά κάνουν και βγάζουν χαρακτήρες δυναμικές γυναίκες.

6ον) Ο σκοπός των comics ήταν πάντα να προωθεί πρότυπα ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες όπως π.χ. τα παιδιά που δεχόντουσαν bulling και να βρουν μέσα από αυτά μια διέξοδο για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες.

  • Like 8
  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά κανόνα για κάθε υπερήρωα/χαρακτήρα γένους ανδρικού, υπάρχει και η αντίστοιχη γένους θυληκου. Σε Marvel, DC, Disney. Το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει με το content, αλλά το timing και το context που γίνονται όλα αυτά, και οποίος πιστεύει ότι δεν υπάρχει ατζέντα από πίσω, ας κοιτάξει τον κατάλογο του Hollywood την τελευταία δεκαετία.

Επεξ/σία από Athanasios2104
  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...