koulouri Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερίζω και μπαινω στο ψητο απευθειας. Ψαχνομαι για internship στην Ολλανδια και ισως το συνδιαζα με part-time Master. Ειχα ψαξει πριν 2 χρονια τα Master & MBA και τωρα ( που το σκεφτομαι πιο αποφασιστικα ) ειδα πως δεν ισχυουν πλεον οι τιμες: Εκτος ΕΕ πολυ ακριβα διδακτρα, Εντος ΕΕ φθηνα διδακτρα! Αντιθετως πλέον δεν έχει διαφορά αν πας να σπουδάσεις και είσαι κάτοικος εντός ή εκτός ΕΕ και ΑΚΡΙΒΥΝΑΝ εντυπωσιακα πολυ! Υπαρχει καποιος που να δουλευει ή να σπουδαζει στο Rotterdam?? θελω πληροφοριες για το ΑΝ ισχυει το παραπανω ή κανω λαθος, ποσο ευκολο ειναι το internship και το να σε κρατησουν ( με την προυποθεση οτι εισαι καλος και προσπαθεις ) ζωη στην πόλη, κόστος, ομορφιά, "ανθρωποι" και οτι θεωρείτε συμαντικο.. extra info: Δεν εχω παει ποτε αλλα γενικα εχω επισκεφτει Αμστερνταμ + Χαγη 2 φορες τα τελευταια 5 χρονια. Εχω 2 bachelor και 10ετη προυπηρεσια, δε σκεφτομαι να παω "απροετοιμαστος". Ευχαριστω εκ των προτερων Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από koulouri Επεξεργασία λογω ασάφειας
savvas94 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 32 λεπτά πριν, koulouri είπε Αντιθετως ΟΛΑ εχουν τιμες "fix" και ΑΚΡΙΒΥΝΑΝ εντυπωσιακα πολυ! Εδώ τι εννοείς? Οι τιμές στα master δεν ειναι fix περιπου στα 2,000€ κάθε χρόνο?
koulouri Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, savvas94 είπε Εδώ τι εννοείς? Οι τιμές στα master δεν ειναι fix περιπου στα 2,000€ κάθε χρόνο? Το διόρθωσα. Εννοούσα πως δεν έχει διαφορά από ποια χώρα κατάγεσαι και οι τιμές διδάκτρων είναι ίδιες για φοιτητές που έρχονται είτε από χώρα της ΕΕ είτε εκτός αυτής. Έχουν ξεφύγει πολύ προς τα πάνω... Πριν 2 χρόνια ήταν κοντά στα 2.000, τώρα έχουν ξεφύγει στα 10+ Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από koulouri
Sazerac Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 έχεις 2 πτυχία και 10 χρόνια προυπηρεσία και θες να πας για πρακτική; Θες να αλλάξεις κλάδο;
koulouri Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, Sazerac είπε έχεις 2 πτυχία και 10 χρόνια προυπηρεσία και θες να πας για πρακτική; Θες να αλλάξεις κλάδο; Ακριβως! Θελω να δουλεψω πανω στο 2ο πτυχιο μου ( συνδιαζοντας οσο μπορω και το 1ο και τα 10 ετη προυπηρεσιας ) και να κανω μεταπτυχιακο part-time ( αν τα καταφερω οικονομικα ) πιο στοχευμενα στο 2ο πτυχιο! Λεω πρακτικη για να ξεκινησω "μαλακα" και οχι "ε ενταξει τοσα χρονια εχω δουλεψει ξερω πως λειτουργουν οι εταιρειες". Θεωρω πως ειναι πιο σωστο
Papakaliati Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, koulouri είπε Ακριβως! Θελω να δουλεψω πανω στο 2ο πτυχιο μου ( συνδιαζοντας οσο μπορω και το 1ο και τα 10 ετη προυπηρεσιας ) και να κανω μεταπτυχιακο part-time ( αν τα καταφερω οικονομικα ) πιο στοχευμενα στο 2ο πτυχιο! Λεω πρακτικη για να ξεκινησω "μαλακα" και οχι "ε ενταξει τοσα χρονια εχω δουλεψει ξερω πως λειτουργουν οι εταιρειες". Θεωρω πως ειναι πιο σωστο Το ότι θα κανείς πρακτική σε μια εταιρία, δεν συμαινει ότι θα συνεχίσεις σαν full time employee. Δεν υπαρχει συνδεση αναμεσα στο ποσες θεσεις εχει μια εταιρια για interns, και ποσες θεσεις εχει για full time. Ακομη και να υπαρχει διαθεσιμη θεση, μεταξυ ενος εσωτερικου intern και ενος που ειχε δουλεψει 6 μηνες σε full time θεση, ο δευτερος εχει σαφεστατα μεγαλυτερες πιθανοτητες. Από τους ιντερν της εταιρίας μου, ούτε το 5% δεν έχει πάρει μόνιμη θέση. Ακόμη και να υπάρχει ελεύθερη θέση, θα προτιμήσουμε κάποιον με προϋπηρεσία. Προσπάθησε να βρεις μια κανονική θέση, και να μπεις κατευθείαν στα βαθιά. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Papakaliati 1
koulouri Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 32 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Το ότι θα κανείς πρακτική σε μια εταιρία, δεν συμαινει ότι θα συνεχίσεις σαν full time employee. Δεν υπαρχει συνδεση αναμεσα στο ποσες θεσεις εχει μια εταιρια για interns, και ποσες θεσεις εχει για full time. Ακομη και να υπαρχει διαθεσιμη θεση, μεταξυ ενος εσωτερικου intern και ενος που ειχε δουλεψει 6 μηνες σε full time θεση, ο δευτερος εχει σαφεστατα μεγαλυτερες πιθανοτητες. Από τους ιντερν της εταιρίας μου, ούτε το 5% δεν έχει πάρει μόνιμη θέση. Ακόμη και να υπάρχει ελεύθερη θέση, θα προτιμήσουμε κάποιον με προϋπηρεσία. Προσπάθησε να βρεις μια κανονική θέση, και να μπεις κατευθείαν στα βαθιά. Διαβαζοντας στο ιντερνετ ειδα ΠΟΛΥ μεγαλυτερα ποσοστα που οδηγουν σε full time job! Ωστοσο ευχαριστω για την συμβουλη! Ειδικα το : Προσπάθησε να βρεις μια κανονική θέση, και να μπεις κατευθείαν στα βαθιά. Παρολα αυτα νομιζω πως μετα απο 1 internship θα ειμαι πιο ανταγωνιστικος απ οτι τωρα. Οποτε απο το να περιμενω ΠΟΤΕ θα βρεθει full-time, ξεκιναω internship και ψαχνω ταυτοχρονα..
Papakaliati Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, koulouri είπε Διαβαζοντας στο ιντερνετ ειδα ΠΟΛΥ μεγαλυτερα ποσοστα που οδηγουν σε full time job! Ωστοσο ευχαριστω για την συμβουλη! Ειδικα το : Προσπάθησε να βρεις μια κανονική θέση, και να μπεις κατευθείαν στα βαθιά. Παρολα αυτα νομιζω πως μετα απο 1 internship θα ειμαι πιο ανταγωνιστικος απ οτι τωρα. Οποτε απο το να περιμενω ΠΟΤΕ θα βρεθει full-time, ξεκιναω internship και ψαχνω ταυτοχρονα.. Καλά άμα googlareis βγάζει ένα 60%, που είναι total bullshit και όλο το άρθρο απευθύνεται στην αγορά της Αμερικής... Άμα δεν έχεις είσαι φοιτητής ή πρόσφατος αποφοίτος δεν υπάρχει λόγος για μένα να ψάξεις για πρακτική. Πρέπει να καταλάβεις ότι οι πρακτικές σε τέτοιες χώρες είναι συνυφασμένες με τις σπουδές, και πολλές φορές υποχρεωτικες. Οπότε ανταγωνιζεσαι αποφοίτους που πρέπει να κανουνε την πρακτική, και σε κάθε περίπτωση θα προτιμηθούνε. Όταν πριν από μερικά χρόνια ήρθα Γερμανία, ούτε που ασχολήθηκα με πρακτική. Επιπλέον, βρήκα κανονικά θέση πολύ πιο γρήγορα αποτί θα μπορούσα να βρω πρακτική. Κοίτα και για θέσεις πρακτικής άμα επιθυμείς, αλλά σε καμία περίπτωση μην περιορίσεις τοσο την αναζήτηση σου. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2019 από Papakaliati 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα