Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αρχικά θέλω για την αποφυγή σύγχυσης, να ξεχωρίσουμε τους όρους διαδίκτυο και Internet. Ο όρος διαδίκτυο χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα σύνολο από δύο ή περισσότερα δίκτυα διαφόρων τύπων ή μεγεθών τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με διάφορες συσκευές.Το internet επίσης είναι ένα σύνολο δικτύων που συνδέονται μεταξύ τους. Το ερώτημα είναι, αν συνδέσω δύο διαφορετικά δίκτυα εκτός internet, θα έχω ένα διαφορετικό τύπο Internet? Με δυο λόγια, υπάρχουν και άλλα διαδίκτυα εκτός του internet?

Δημοσ.

To ίδιο πράγμα σημαίνει.Στα ελληνικά και στα αγγλικά.Και ο ορισμός που προσπαθείς να δώσεις είναι ο ίδιος και για τα δύο,λες τα ίδια πράγματα.

Υπάρχει το intranet που αφορά ιδιωτικό δίκτυο  https://en.wikipedia.org/wiki/Intranet

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Korom18 είπε

Άρα εκτός του ίντερνετ υπάρχει και άλλο διαδίκτυο

Και στο σπίτι σου μπορείς να έχεις δίκτυο,και η τράπεζα έχει δίκτυο,και και και .Τι ακριβώς ψάχνεις να μαθεις ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίντερνετ είναι ουσιαστικά πολλά δίκτυα που συνδέονται. Η ερώτηση είναι, αν υποθετικά συνδέσω δύο ή τρία δικά μου δίκτυα εκτός ιντερνετ, θα μπορώ να λέω ότι έχω το δικό μου διαδίκτυο; Αφού μια χαρά θα μπορώ να ανταλλάσω πληροφορίες μεταξύ των δύο δικτύων.

Επεξ/σία από Korom18
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Korom18 είπε

Το ίντερνετ είναι ουσιαστικά πολλά δίκτυα που συνδέονται. Η ερώτηση είναι, αν υποθετικά συνδέσω δύο ή τρία δικά μου δίκτυα εκτός ιντερνετ, θα μπορώ να λέω ότι έχω το δικό μου διαδίκτυο; Αφού μια χαρά θα μπορώ να ανταλλάσω πληροφορίες μεταξύ των δύο δικτύων.

Ναι θα μπορείς.Και τώρα μπορείς,δεν σε ελέγχει κανείς αν λες αλήθεια ή όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...