Προς το περιεχόμενο

Προβλεψεις Superleague 2019-2020


sexymwro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1. Ολυμπιακος

2. ΠΑΟΚ

3. ΑΕΚ

*Ολυμπιακος και ΠΑΟΚ εχουν σιγουρα τις 2 καλυτερες ομαδες στην Ελλαδα, βαζω ενα κλικ πιο πανω τον Ολυμπιακο επειδη ο ΠΑΟΚ αλλαξε προπονητη και προσπαθει να παιξει και αλλο συστημα, ενω ο Ολυμπιακος δεν αλλαξε τιποτα, αντιθετως προσπαθει να προσθεσει ποιοτητα. Η ΑΕΚ δε μπορει να τους κοντραρει, αλλα ουτε και να τερματισει πισω απο αλλη ομαδα περα απο αυτες.

4. Αρης

5. Παναθηναικος

6. Ατρομητος

* Μου αρεσε ο Αρης στα προκριματικα και ας αποκλειστηκε, εχει δυνατη ομαδα. Ο Παναθηναικος παντα υπολογισιμος, αλλα φετος χωρις το στοιχειο του αιφνιδιασμου, οταν τον παιζουν ταμπουρι θα φτυνει αιμα να βαζει γκολ, καθως δεν εχει ΤΗΝ ποιοτητα μεσοεπιθετικα. Ο Ατρομητος αλλαξε προπονητη και πολλους παιχτες. Ο Βελλιος δε μου γεμιζει το ματι, αλλα παραμενει καλη ομαδα.

7. Αστερας Τριπολης

8. Ξανθη

9. Παναιτωλικος

* Ομαδες που εχουν καθιερωθει στην πρωτη κατηγορια, δυσκολα θα κανουν το κατι παραπανω, αλλα δυσκολο θα κινδυνευσουν κιολας.

10. Βολος

11. Λαρισα

12. ΟΦΗ

13. Λαμια

* Ομαδες χωρις ιδιαιτερη ποιοτητα, θα μπουν στις συζητησεις για σωτηρια/υποβιβασμο.

14. Πανιωνιος

* Για μενα ξεκαθαρο φαβορι για να πεσει ειναι ο Πανιωνιος. Συμπαθης και ιστορικη ομαδα κατα τα αλλα, με απαγορευση μεταγραφων και -6 ομως (ενω αρχισε και με ηττα εντος απο τον Βολο) δυσκολα θα σωθει...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...